Hoši, a já říkám ano, (ne, nebude líp, ale Bednář tohle potřebuje jako pes drbání), porád se mluví o tom, jak mladý kluci nedostávají šanci, včera o tom článek jak hrom na idnesu, jak je Král nasranej, že v první lize hraje všude max jeden mladej atd., takže proč ne nakonec? Jak píše Hawk, ten kluk má talent, a když ho budeme zabíjet někde v juniorech tak nám nikdy nevyroste, evidentně už tuhle ligu přerostl, ideál by pro něj byla první liga, ale tam ho asi nemáme kde upíchnout. Jo a krom toho v první třetině nezklamal, za mě dobrý!
No je tohle mozny???????To snad neni pravda.V Hradci si sami vyrazime jistej vyrovnávací gól v power play,dneska si dame gól úplně čistě,to je v pici tvl.
Bod z Třince je bod z Třince , o tom žádná. Důležitý je si z tohoto zápasu vzít to, že jsme schopni zase trochu dávat goly, nedávat si vlastní goly a doma potvrdit tenhle celkem sympatický výsledek. Bednář rozhodně nezklamal.
No tim jak se tady pise o tech Pardubicich,a ja mam porad pifku na Sabahudina,tak se mi dnes zdalo,ze sel na prestup prave do pernikovy chaloupky.No tak timto se mu omlouvam,zase az tak moc velkou pifku na nej nemam.
No ja to tez neviděl.Kdyz jsem koukal na statistiky,tak poměr střel 15:33 je z domaciho zápasu poněkud smutný.No hlavně to v neděli nepros..t s CV,jinak průser.No Pardubice muzou byt aspon trosku rádi,ze CV i my jsme jalovy,tak jak jsme.Bůh s námi.
Nejsem toho zástance a nemám rád podobný rozhodnutí, ale je třeba se zamyslet nad tím, co z toho týmu dokáže tohle duo ještě vymáčknout...
Protože to možná vypadalo, že play-out nějak zmáknem, ale tady už začíná reálně hrozit zase závěr plný stresu a nepřijde mi, že by forma měla vzrůstající tendenci v porovnání se zbytkem
Ok, a little bit more: Please, no panic! The coaches have to analyse the setup. Where are the mistakes? And act consequently! (I have enough for today.)
@HawK71 It´s not about panic. The performance and results are bad, i think very bad. What about that? I want to see clear changes and steps to improve this situation...
Komentáře
But: Nice debut by Bednař!
PS: Třinec's 2nd goal looked like an offside (the goal area was crossed by a opponent's player).
https://www.hokej.cz/zapas/2616462
Protože to možná vypadalo, že play-out nějak zmáknem, ale tady už začíná reálně hrozit zase závěr plný stresu a nepřijde mi, že by forma měla vzrůstající tendenci v porovnání se zbytkem