Odbocim od trenéra, protože si nemyslím že by jako asistent repre měl odcházet od nás (naopak si myslím že to může být výhoda, kdy se bude mít možnost potkávat s mezinárodním hokejem), ale zajímalo by mě co se změnilo ve vedení PR klubu, protože práce redakce hokejkv se mi v poslední době hodně líbí. Živé sociální sítě kdy se třeba na IG denně něco objeví, upozornění a reporty z každé akce na webu, když už někam hráči dorazí tak mají dárky nebo soutěže pro lidi a podobně. Přijde mi to strašně fajn, protože i když jsem zdaleka tak mám pořád pocit že se něco děje a ani mi nepřijde že by byla okurková sezóna. Vtahuje mě to do života toho týmu. Vím že jsme na foru už v předchozích letech říkali že by něco podobného mělo nastat, protože většina z nás měla pocit že na fanoušky se tady prdí a jsem rád že si to někdo konečně uvědomil. Doufám že takových změn k lepšímu bude víc.
@Vossy Bohužel musím konstatovat, že to není zásluha marketingu. Mám známého blízko tomuto dění a jedná se především o dobrovolnou mizerně placenou práci redakce, která to dělá čistě ze svého zájmu o karlovarský hokej. Ve vedení klubu, v marketingu včetně, se bohužel téměř vůbec nic nezměnilo.
Tak nějak nevím, jestli novinky co zavádějí v juniorské soutěži něco přinesou.
Jako je fajn že si po každém zápase zahrají týmy prodloužení, ale vadí mi že v případě neremízového stavu po základní době si týmy rozdělí 4 body (3 body vítěz zápasu a 1 bod vítěz prodloužení nebo nájezdů) a v případě remízy po 60 minutách si budou dělit jen 3 body (2 body vítěz prodloužení a jeden bod ten co prohraje). To pak tým který celý zápas nic nepředvede a dá náhoďáka ve 3 proti 3 bude ohodnocen stejně jako tým který 60 minut maká jak kráva a urve remízu. Už teď vidím ty dohody o puštění bonusového bodu a podobně.
Changes, changes, changes ... more and more ... and now: every(!) summer.
I just want to ask: Why?
I want to see 'hockey' - this sports and competition which has been developed (slowly and carefully) over the last 100 years. And no experiment a in season 1, experiment b in season 2, experiment c in season 3, with different rules for adults, youngsters, professionals, amateurs, in league 1, league 2, league 3... and so on.
So, these changes only for the change's sake, only to have some news, should be stopped - before in the end nobody knows what kind of hockey it is still.
@Vossy Přijde mi to jako neuvěřitelný paskvil. Nemluvě o tom, že tu ligu bude hrát 24 týmů, opravdu si můžeme dovolit takto rozmělňovat kvalitu a přidávat spoustu nedůležitých zápasů? Už vidím ty "strhující zápasy ve skupině 17. až 21. týmu.
A to znevýhodňování Salcburku jako znamená co? viz
Domácí zápasy Salcburku od druhé části soutěže se nemusejí odehrát na jeho hřišti, pokud s tím soupeř nebude souhlasit a týmy se dohodnou na místě konání na území České republiky.
Pokud by Salcburk postoupil do čtvrtfinále a v něm došel do pátého zápasu, odehraje ho ve všech případech na ledě soupeře (jako v loňské sezoně s Havířovem).,
Tak buď ten tým přijmu do soutěže se vším všudy a nebo ho nepřijmu, tohle mi přijde takové, hodně mírně řečeno, špatné.
Jediné, co by mohlo být v letos na té soutěži zajímavé, je velká šance na úspěch našeho týmu. Ročníky 2000-2002 jsou podle mě nejsilnější za poslední roky.
Tak nějak nevím, jestli novinky co zavádějí v juniorské soutěži něco přinesou.
Jako je fajn že si po každém zápase zahrají týmy prodloužení, ale vadí mi že v případě neremízového stavu po základní době si týmy rozdělí 4 body (3 body vítěz zápasu a 1 bod vítěz prodloužení nebo nájezdů) a v případě remízy po 60 minutách si budou dělit jen 3 body (2 body vítěz prodloužení a jeden bod ten co prohraje). To pak tým který celý zápas nic nepředvede a dá náhoďáka ve 3 proti 3 bude ohodnocen stejně jako tým který 60 minut maká jak kráva a urve remízu. Už teď vidím ty dohody o puštění bonusového bodu a podobně.
@Vossy Přijde mi to jako neuvěřitelný paskvil. Nemluvě o tom, že tu ligu bude hrát 24 týmů, opravdu si můžeme dovolit takto rozmělňovat kvalitu a přidávat spoustu nedůležitých zápasů? Už vidím ty "strhující zápasy ve skupině 17. až 21. týmu.
Domácí zápasy Salcburku od druhé části soutěže se nemusejí odehrát na jeho hřišti, pokud s tím soupeř nebude souhlasit a týmy se dohodnou na místě konání na území České republiky.
Pokud by Salcburk postoupil do čtvrtfinále a v něm došel do pátého zápasu, odehraje ho ve všech případech na ledě soupeře (jako v loňské sezoně s Havířovem).,
Tak buď ten tým přijmu do soutěže se vším všudy a nebo ho nepřijmu, tohle mi přijde takové, hodně mírně řečeno, špatné.
Jediné, co by mohlo být v letos na té soutěži zajímavé, je velká šance na úspěch našeho týmu. Ročníky 2000-2002 jsou podle mě nejsilnější za poslední roky.
Pro mě je nejhorší to, že se od semifinále hraje play off jen a pouze na 2 vítězný zápasy! Neskutečný! Hlavně, že se bude v základní části každej zápas prodlužovat, aby si klucí zvykli na těžké závěry zápasů. Ale play off zase Lener a spol osekají na minimum...
Koukam, ze v KV Arene maji zajimave resenou elektroinstalaci
... no a ta zadni stena s tymovyma fotkama, to taky musel delat nejakej estetik profesional. Kazdej obraz jinej ramecek (asi co zrovna bylo v akci, se bralo), ruzne tak pohazeny po zdi
kafka: Presne tak. Pokud se bude zase hrat play off na 2 posrany zapasy, tak to je uplne o hovne. Play off je vrchol sezony a melo by se natahnout na 3 nebo na 4 zapasy. Je mi jasny, ze to prinasi urcity komplikace organizacniho charakteru, ale i presto.
Obecne nejsem priznivcem moc velkych zmen, krom vyjimek typu video ve fotbale. Myslim, ze nejaka stabilita pravidel a systemu je neco, na cem by se melo stavet. Je mi jasny, ze u mladeze se hledaji modely, jak urcity veci zlepsit (rika se, ze do nejakych 18-20ti je kazdej zapas v podstate trenink), ale zas se v tom nesmi moc delat gulas se svickovou naraz
Koukam, ze v KV Arene maji zajimave resenou elektroinstalaci
... no a ta zadni stena s tymovyma fotkama, to taky musel delat nejakej estetik profesional. Kazdej obraz jinej ramecek (asi co zrovna bylo v akci, se bralo), ruzne tak pohazeny po zdi
Rámečků sem si teda vůbec nevšim, zaujali mě ty dvě dlouhovlásky...
kafka: Presne tak. Pokud se bude zase hrat play off na 2 posrany zapasy, tak to je uplne o hovne. Play off je vrchol sezony a melo by se natahnout na 3 nebo na 4 zapasy. Je mi jasny, ze to prinasi urcity komplikace organizacniho charakteru, ale i presto.
Obecne nejsem priznivcem moc velkych zmen, krom vyjimek typu video ve fotbale. Myslim, ze nejaka stabilita pravidel a systemu je neco, na cem by se melo stavet. Je mi jasny, ze u mladeze se hledaji modely, jak urcity veci zlepsit (rika se, ze do nejakych 18-20ti je kazdej zapas v podstate trenink), ale zas se v tom nesmi moc delat gulas se svickovou naraz
A další vychytávkou je, že semifinále začneš u horšího celku! Můžeš klidně dopadnout, jako v tutý sezoně naši juncí. Celou dobu všechny válcovali, ale do Liberce na první semifinále odjeli bez 4 hráčů ( tresty + zranění ) a nešťastně tam prohráli. Doma si pak smůlu vybrali ještě víc, přišla další prohra a konec sezony...
Čekal sem, že s úpravou ELJ se play off rozšíří, bohužel marně.
@pOne Tak to že je to tahaný po povrchu, to je daný tím, že je to celý zděný z těch betonovejch tvárnic, který jsou jen namalovaný, ne omítaný. Jasně, že to je natahaný jak u blbečků, to už je věc druhá Rámečky... no, evidentně u nás ta nástěnkářská tradice upadá.
Ad 'elektroinstalaci': The advantage is nobody drills in hidden cables, because all of them are visible.
Ad 'photos' at the back: Is the arrangement/height of the photos adequate to the age and/or awaited body size of the players? And do we really await body heights of circa 2.20 metres? (Btw: ...and our coaching staff of the A-team does not want even players over 1.85 metres.)
Ad 'Myslim, ze nejaka stabilita pravidel a systemu je neco, na cem by se melo stavet.': That is my point of view, too.
H71: Aha, takze ty vrchni obrazky vesel Kumi a ty uplne dole Kuba Flek .... tak uz je to jasny Ale asi koupim v Pepcu 20 ramecku a hodim je JPH do kanclu, at to nejak sladi a nevypada to jak v cirkusu.
Komentáře
> https://hokej.idnes.cz/sokolov-kadan-licence-0tb-/hok_1liga.aspx?c=A180607_081305_hok_1liga_rou kolik za to pánové z CV chtěli? Netušíte někdo?
8 milionů.
Toho jsem se bál...
http://www.hokej.cz/prvoligovy-kviz-vyznate-se-ve-druhe-nejvyssi-soutezi/5031368
Nemluvě o tom, že tu ligu bude hrát 24 týmů, opravdu si můžeme dovolit takto rozmělňovat kvalitu a přidávat spoustu nedůležitých zápasů? Už vidím ty "strhující zápasy ve skupině 17. až 21. týmu.
- Domácí zápasy Salcburku od druhé části soutěže se nemusejí odehrát na jeho hřišti, pokud s tím soupeř nebude souhlasit a týmy se dohodnou na místě konání na území České republiky.
- Pokud by Salcburk postoupil do čtvrtfinále a v něm došel do pátého zápasu, odehraje ho ve všech případech na ledě soupeře (jako v loňské sezoně s Havířovem).,
Tak buď ten tým přijmu do soutěže se vším všudy a nebo ho nepřijmu, tohle mi přijde takové, hodně mírně řečeno, špatné.Jediné, co by mohlo být v letos na té soutěži zajímavé, je velká šance na úspěch našeho týmu. Ročníky 2000-2002 jsou podle mě nejsilnější za poslední roky.
Neskutečný! Hlavně, že se bude v základní části každej zápas prodlužovat, aby si klucí zvykli na těžké závěry zápasů. Ale play off zase Lener a spol osekají na minimum...
Doma si pak smůlu vybrali ještě víc, přišla další prohra a konec sezony...
Čekal sem, že s úpravou ELJ se play off rozšíří, bohužel marně.
Rámečky... no, evidentně u nás ta nástěnkářská tradice upadá.
Kdybys měl moc rámečků a málo obrázků, mohu nějaké dodat. Zadarmo...
Fotky sou tam, kdepa jim je dobře.
Přijeď na derby a minimálně dvě dcery uvidíš na vlastní oči...