Marek Sýkora bude ve studiu chybět, stejně jako chybí Hosták, zato Antoš tam bude smrdět do nevidim..grrr no nic. Byl to vždycky sympaťák co se nebál říct co si myslí na plnou pusu, to se mi líbilo a jeho styl vyjadřování též, k tomu velkej odborník, za mě jeden z top trenérů ČR, moc nechápu proč u repre taky nedostal šanci..
Marek Sýkora bude ve studiu chybět, stejně jako chybí Hosták, zato Antoš tam bude smrdět do nevidim..grrr no nic. Byl to vždycky sympaťák co se nebál říct co si myslí na plnou pusu, to se mi líbilo a jeho styl vyjadřování též, k tomu velkej odborník, za mě jeden z top trenérů ČR, moc nechápu proč u repre taky nedostal šanci..
I mě bude chybět. Uměl velmi přesně pojmenovat dění na ledě.
Ale Záruba bude spokojenej, pač už mu Marek nebude nabourávat to jeho servilní chválení našich (ne)výkonů a (ne)trenérů...
Marek Sýkora patřil dlouhodobě k mým nejoblíbenějším trenérům, ostatně i zde v Karlových Varech zanechal výraznou stopu.
V televizi to byl jednoznačně nejlepší expert a vždycky jsem se moc těšil na jeho poznatky.
A to ještě s ním byl rozhovor v průběhu letošní baráže o tom, jak to asi dopadne. No a Sýkora se vůbec netajil svými sympatiemi ke KV a i výsledek baráže nakonec tipl přesně.
Pasáž o tom jak přeje Varům: „Jsem přesvědčený, že ten potřebný bod proti Litvínovu uhrají,“ tvrdí Sýkora a neskrývá, že by Energii, která vyhrála už pět zápasů za sebou, postup přál. „Dříve jsem tam působil, rád bych je viděl zpátky v extralize.“
Sice hezký vzpomínky, ale nevim, jestli by Kumi teď tomu týmu ještě dal, co je pro následující a ty další sezóny třeba. Vim, že mě teď spousta z Vás ukamenuje, ale už bych šel asi jinou cestou...
Komentáře
... odehraje celou sezonu se zavazim. To pritahne pozornost. Jses marketingovej vizionar.
https://sport.lidovky.cz/cesti-treneri-me-zrovna-nemusi-potrebujeme-kouce-ktery-hrace-namotivuje-rika-sykora-gnh-/ms-hokej-2018.aspx?c=A180521_152130_ln-sport-mshokej2018_lar
Ale Záruba bude spokojenej, pač už mu Marek nebude nabourávat to jeho servilní chválení našich (ne)výkonů a (ne)trenérů...
V televizi to byl jednoznačně nejlepší expert a vždycky jsem se moc těšil na jeho poznatky.
A to ještě s ním byl rozhovor v průběhu letošní baráže o tom, jak to asi dopadne. No a Sýkora se vůbec netajil svými sympatiemi ke KV a i výsledek baráže nakonec tipl přesně.
Ten rozhovor je zde:
https://hokej.idnes.cz/hokej-baraz-finis-karlovy-vary-litvinov-jihlava-kladno-extraliga-p90-/hokej.aspx?c=A180420_131442_hokej_tie
Pasáž o tom jak přeje Varům: „Jsem přesvědčený, že ten potřebný bod proti Litvínovu uhrají,“ tvrdí Sýkora a neskrývá, že by Energii, která vyhrála už pět zápasů za sebou, postup přál. „Dříve jsem tam působil, rád bych je viděl zpátky v extralize.“
PS: Nice to see V. Sičák back in better health. ...and without barbell!
https://www.hokejkv.cz/clanek.asp?id=Vary-byly-prioritou-rika-Sicak-Chce-do-predkola-10013
@three7 Dovršili double
> Jak to myslis s tou Jihlavou?
Sestupujou v hokeji i ve fotbale
...oops, sorry, my laughing disturbed the silence.