No trip bude tezkej.My ale nehrajeme spatnej hokej,šance si vytváříme.Stačí taková ta malickost,dát z tech šanci par golu.Pocitam,ze 4 body z tech 9ti moznych urveme.
Dovolím si jeden dotaz. Ten mýtus, že máme tým lepších a rychlejších bruslařů než soupeři, ještě platí? Já jen že už jsem dlouho neviděl zápas, ve kterém bychom někoho přebruslili.
Docela opravdu slusne slapajici tým jsme působili presne do domaciho zápasu(včetně) prave s Kometou.Od te doby se to na nas valí.Hned potom prohra s Vitkem,a od ty doby je to mrtvy.
Řekl bych že naposledy jsme prebruslili určitě Zlin a řekl bych,že ž větší části í Liberec . Kotel jsme zase nedostali,ale to nic nemění na faktu,že body zase nejsou. Je to pořád dokola chybí nám rozdilový hráč v koncovce a extraligový bek. Nejsou koule,nejsou rozdilový hraci. Jakékoli vyhnutí baráže znamená pro nás obrovský úspěch.
Tak Liberecaci vyhrali vcera nad Olomoucí 5:1,a jeste to po zapase schytali od trenéra,ze to nebyl výkon dle jeho představ,a priste musi hrat lepe.
No něco na tom bude,je takhle porad držet u huby.
Hodi dival jsem se do stavu 2:0 pro Vitkovice, pak jsem to vypnul, nebudu si kazit naladu takhle pri nedeli, staci ze zitra se jde do prace a radsi to prepnul na jiny hokeje. Co k tomu rict, jsme neskodny, delame chyby a v zakonceni jsme jalovi. Kdyz se podivate na goly Vitkovic, tak snad vsechny, jestli se nepletu, pod viko Kuchare, ten i kdyby se v ty brane posral, tak nemohl chytit nic. My s oblibou do plastronu a jinych neskodnych mist /kdyz uz jsme se tedy dostali k zakonceni. No nic, tohle zacina vazne zavanet barazovou ucasti, coz me teda netesi, ale co nadelame..barazovy hattrick, kdo z vas to ma )
Pánové je to hnus,musíme přivést z venku pár bodů,nám to nejezdilo samé kecy a výsledek?Čím dál horší, baráž jak vyšitá,teď kolaps v Třinci a je vymalováno.
Takže dneska nam bylo ukazano, proc mi budem hrat asi baraz a Chachari o titul. S prominutím to co ty nase kopyta zas nedali to je do nebes volajici. A to nemluvím o hrůzostrašnejch chybách našich beku. Vzdyt jsme jim všechny goly věnovali. Kolik si vypracovali ty Chachari peknejch golovejch šanci vypracovali? Snad ani jednu. A i tak jsme 6 : 4 mohli v pohode vyhrat. Ale to musíme dát taky nějakýho gola, když si ty sance ale100% vypracujem. Reknu to takhle,jsem zas dneska nasranej ale ne že hry ale z výsledku. 😣😥
Je to tak jak rikas Vito, na tohle dojedeme, hrajeme dobre, ale minely v obrane a hlavne zalostna koncovka..my kdybychom promenovali nase sance, tak dneska hrajeme v klidu od 10. flek..je to hrozna skoda..
Před nejakejma 2 měsícem a říkal Antos v Dohranu, ze potřebujeme nějakýho střelce. Naši měli vítěznou šňůru,tak jsem si říkal, proč. A dneska to bylo nazorne vidět,kdyz se nedari,tak on da ten gól co tě muze nastartovat a nebo uplne vyhrát zápas. Vzdyt nás dneska vlastně porazil jeden hráč a výborne chytajici brankař. 😎
No kdyz jsme u tech hráčů.Vam se tady někomu libi treba výkony Kovacevice?Me tedy vubec,proste desnej.Vsude jinde by uz dávno nehrál.Tady?Porad ho tam cpou,nechápu.
Komentáře
Koukám, že si byl rychlejší. Ale zase na druhou stranu, bejt druhej není zas tak špatný...
@HawK71 Our "favourite" player is back in Pardubice. History is coming again. I hope the next part of this history (baráž) will not happen this year
No něco na tom bude,je takhle porad držet u huby.