Tak jako i fanoušci Hradce i na svém fb to píšou ze to nechápou ze to prošlo a ze rozhodčí jim dost pomohli tak snad to uvidi i nekdo kdo s tim muze neco delat
tak s chladnou hlavou. Hradec hrál dnes super, v podstatě nás do ničeho nepouštěli. Asi zasloužená prohra. Rozhodčí hrozní. Nevím zda je nekdo hodnotí, ale tohle nemělo parametry extraligy.
Naši bojovný výkon, ale dneska nebylo ani trochu štěstí to zdramatizovat. Salsten tragédie, ale pár posledních utkání mi přijde i Ilomaki slabší. Nevím zda je to křídly, ale musí přidat… zapomenout na zápas a jedeme dál
Sice jsme šesti, nicméně Kofron, Salsten, Rulik, určitě pryč.
Já se Salstena zastával pořád, na nájezdy to ujde, ale dávat mu trojitou polívku za měsíc je fakt dost, za občasný povedený nájezd.
Takže opravdu děkujeme, nashledanou.
Kofron, to prostě ne, to samé Rulik. Místo nich bych doplnil o lepší hráče než z junku a Sokolova. Ruku na srdce, citam tady, že to raději odchovance, koho?
Dnes to měli trenéři zkusit pri té přesilovce těch 5 minut před koncem s odvoláním Froda zkusit, možná by to vyšlo. V tu dobu jsme byli v laufu. Já osobně bych to zkusil. Už nebylo na co cekat
Byl to asi letos první zápas v "play off stylu", těžce se nezvládnul ze strany pruhovaných. Něco takovýho jsem tady dlouho neviděl, doufám že se klub nějak k tomu vyjádří a nenechá to jen tak být jako vždy. Emoce fajn, Čeče palec nahoru. Nechápu co tam teda děla Rulík, ten to má brousit a la Houdek, na to tam je, hokejově nemá týmu co dát. Mamcis by taky mohl přidat na tvrdosti. Jinak doufám že dneska viděl i ten poslední že s Kofronem, Kruzikem, Salstenem a Rulikem nemužeme jít do play off. Co tam vůbec dělá Kružik? Ten týpek má 28 let, absolutně nulovou perspektivu, za 12 zapasu jednu asistenci. Ten v áčku nemá vůbec co dělat, to prostě budeš radši hrát juniora. Tohle je totální nesmysl a od trenérů velká chyba. U Kofrone je to podobný, Salstena nemá cenu komentovat, ten je zadarmo drahej ale aspoň minimum na ledě odvede. A Ilomaki je fakt chudák, potřebuje k sobě konečně spoluhráče. Troufnu si říct že je to náš nejlepší centr, ale mezi Salstenem a Kofronem je fakt zabitej. Určitě sem nepřišel aby hrál třetí lajnu s hráčema na úrovni první ligy. Pak chápu že je z toho otrávený a je úkol trenérů a managementu mu najít místo a spoluhráče, to se zatím nepodařilo. Těch těžkých zápasů bude čím dál tím vic (třeba už zítra) a doufám že Kalous je na to připravený. Očekávám v lednu aspoň dva nové útočníky a jednoho obránce, protože to 1/4 finale se prostě letos musí udělat. Jestli ne, vidim to bledě.
jelikoz u dlapy je sance ze bude zase na extraligove urovni tak 10% tak potrebujeme prave nejake takove hovado co se to neboji shodit...klidne z prvni ligy jen at je na 7. bekovi
do utoku udelat tralmakse plus nejakeho kanadana(mozna usa) co taky bude hrat do tela ale zaroven udela nejaky ten bod...proc nesahnout do Jukuritu nebo jineho tymu co je na dne jine ligy?
> @kanis napsal(a):
> Proč takový úvahy, ze snad to není pravda. Bery už má podepsano tady,jen se čeká na domácí zápas, až se to oznámí.
> Tohle byla od nich srandicka, a rypnuti.
No domácí zápas proběhl a nic se neoznámilo.... Ale doufám, že máte pravdu, že podepsal u nás....
Asi tak no. Jako lepší, než kdyby neudělali nic, ale čekal bych, že oba dostanou na měsíc STOP. Jenže rozhodčích je málo a žalostných bohužel většina...
Hele, já myslím, že jde princip a fakt že se uznalo a jim řeklo že to utkání zbabrali. Stejně jako utkání může zkazit hráč, může ho zkazit i rozhodčí. Pokud by se to opakovalo, tak sundat z listiny rozhodčích. Samozřejmě by se někdo měl taky zamyslet proč na utkání 4. s 5. pošlou zrovna tuto dvojici umělců.
Naprosto nesmyslný rozhodnutí…další zápas, co rozhodčí nezvládli, celej zápas Slováci hráli jak prasata, navíc Šatan si za ty následky může sám…faul to sice byl, ale v žádným případě ne na pětku
Komentáře
Koukal jsem, solidní výkon…jak znám Ryšaveho, tak ten je schopnej tomu v BKT věnovat tak deset minut
zapomenout na zápas a jedeme dál
Já se Salstena zastával pořád, na nájezdy to ujde, ale dávat mu trojitou polívku za měsíc je fakt dost, za občasný povedený nájezd.
Takže opravdu děkujeme, nashledanou.
Kofron, to prostě ne, to samé Rulik. Místo nich bych doplnil o lepší hráče než z junku a Sokolova. Ruku na srdce, citam tady, že to raději odchovance, koho?
Dnes to měli trenéři zkusit pri té přesilovce těch 5 minut před koncem s odvoláním Froda zkusit, možná by to vyšlo. V tu dobu jsme byli v laufu. Já osobně bych to zkusil. Už nebylo na co cekat
do utoku udelat tralmakse plus nejakeho kanadana(mozna usa) co taky bude hrat do tela ale zaroven udela nejaky ten bod...proc nesahnout do Jukuritu nebo jineho tymu co je na dne jine ligy?
> Proč takový úvahy, ze snad to není pravda. Bery už má podepsano tady,jen se čeká na domácí zápas, až se to oznámí.
> Tohle byla od nich srandicka, a rypnuti.
No domácí zápas proběhl a nic se neoznámilo.... Ale doufám, že máte pravdu, že podepsal u nás....
uz se mi dostalo video i na idnes ...tak sand neco bude no
Dost o rozhodčích a fokus na další zápas.