Bruka je mi líto ale pro něj určitě vysvobození, Vítkovice asi uvnitř budou taky slušně nahnily jablko. Ale to je jejich boj ,tři body jsme si odvezli my, a to je podstatný. Mě teda upřímně zaskočil ten výprask Pardubic, jako prohrát samozřejmě můžeš a v současné lize může prohrát klidně první s posledním, je to fakt vyrovnané. Ale tým kvalit Pardubic aby dostal osm gólů, v zápase ktery by měl být víceméně vyrovnaný. No.. zajímavý, moc zajímavý.
Je bohužel smutný vidět, že Pardubice byli v loňský sezóně fakt mašina a to zejména díky Varaďovi. Ať si říkají lidi, co chtějí, je to prostě hokejovej magor, ale má to svoje výstupy a výsledky. Aktuálně budou Perníkaři pořád TOP tým, budou hrát dobrej hokej, udělat i nějaký výsledky. Ale bez pořádného vedení nikdy nebudou titulovej tým. A možná mě tenhle komentář kousne do zadku, až ten pohár zvednou, ale já tomu prostě nevěřím. Dědek svýma rozhodnutíma a krokama dělá všechno, aby se ten klub zevnitř rozložil a pak to někdo musel zaplatit... = takhle hockeytown fakt nevypadá...
Btw - o to cennější je naše výhra nad Spartou. Ten tým byl rozhodně to nejlepší, co jsem letos v KV Aréně viděl a rozhodně něco znamená, že ho naši borci zvládli…
Konec Bruka byl fakt hon na čarodějnice. Jak jsem psal tu několikrát, že bude odvolaný. Nicméně ten hate byl fakt šílený. To mužstvo na začátku sezony jsem psal, že má jednu z nejhorších obran v lize, což se včera doslova potvrdilo. Tolik střel ze slotu, a občas i celkem divoké bránění si vzalo daň. Ironii pro mě zůstává fakt, že vítkovice byli extrémně nebezpečné v přesilovka furt mají šílená čísla, ale zatím jde vše za Abduel, Nellis, Yetman + Kalus. Ostatní jsou takový spící - největší zklamání Hladoník a Bambula. Když se podíváme na jejich 3-4 lajnu doslova nesrovnatelné s naší.
Pan Brukovi, přeji další štaci, doufám, že v Maxa lize najede opět na úspěšnou jízdu. Myslím, že Prostějov je bez trenéra.
Nebude u Bruka problem, ze celou trenerskou karieru delal u mladeze?
Sice k nam prisel z Litomeric, ale i tam pracoval s dost mladym tymem, ktery ve finale nemel ambice. Ono je pak hezky, ze za nim hraci u nas stali. Co jsem mel info, tak jako clovek byl fajn. Ale jako trener pro ELH to asi nebude nic moc. Divne pak je, ze uz v nekolikatem rozhovoru jsme se docetli, ze minuly rok to tu nebylo spatny, ale ze moralka je letos uplne nekde jinde...
Já bych řekl, že měl trochu uspěchaný ten přesun k dospělému hokeji. Měl 2 roky u Litoměřic a pak Laso z TELH. Kdy u nás měl naloženo kotel práce. Nevíme jaký byl v kabině, ale z těch rozhovoru mi přišel vždy takový, že tam ani nechce být.
Morálka u nás - těžko říct, minulý rok to bylo super příprava a pak super 1/4 a pak z kopce do prdele... Myslím si, že s výměnou GM a trenérů přišel šílený vítr do kabiny. Trénují nás borci co prostě jsou legendami českého hokeje. A to je sama o víra v přirozený respect + do toho ještě podpořeno nějakou koncepcí. Bery to často opakoval, že se zde změnil přístup, morálka, příprava byla více profesionálnější apod. Získání Reunanena bylo na základě toho, že se mu líbila koncepce.
Z profesního hlediska bych já měl větší respect u dvojce Patera,Moravec a Mensi než u Bruka i Voldemorta
Podle me Flek je ted na vrcholu,mozna uz byl.Lepsi uz nebude,ale svoje si furt uhraje to je jasny.
S tech vsech odchodu bych rad videl zpet v nasem dresu Kobliho a Kohouta.
Spíš je k zamyšlení, kam si Bruka berou. Ani nevím, kdo na něj přišel sem k nám, ale evidentně je to trenér, kterej bude potřebovat i trochu víc času (což v TELH nebude asi nikde). Na druhou stranu se stačí podívat na Olmik - reálně ví, jakej maj kádr a žádná panika tam teď prostě neni.
Mě samotného překvapilo, že po něm sáhly zrovna Vítkovice. Ale jak už jsem napsal, tak tam nepřežije ani Wojnar a to prostředí je prostě od tý play-off série, kde si přijdou ukřivděný, ne úplně OK a to zejména v managementu...
Kuba Flek bohužel krásně kopíruje křivku Komety. Loni to byl teda jeden z mála, kdo tam něco hrál. Ale Kometa prostě není dobře řízená a posledních třeba 5 let je to vidět. Hrozně se dává na vlastní vztahy, který jsou fajn, ale je důležitá taky kompetence a o tom hodně pochybuju. Během jara daj nějakou pozici ve sportovním managementu Zaťovičovi a to bude další perla. Kuba určitě není za zenitem, ale na zahraničí už to vůbec nevidím, takže bude teď spíš přemýšlet, kde těch 5-6-7 let vydělat co nejvíc... (můj tip, nerad bych mu křivdil)
Souhlasím s tím co píše @HCE_Majkl. Jinak Flek začal hrát když minulý rok podepsal tu smlouvu. Letos je to celkem velká bída, ale tam nehraje více borců. Největší joke je Hynek Zohorna. Ten klub by potřeboval pročistit, což si myslím, že se stane příští sezonu. Letos bych řekl, že do playoff se nedostanou. Ta perspektiva toho kádru je na nízké úrovni a v horizontu 3-5let, se na titul a ani semifinále těžce nepodívají. Jde vidět, že ta jejich značka sportovně klesá a ještě tím, že jsou pseudo top4 Na diskordu jsem jednou psal, že neočekávám, že by šel někdo z Varů do Komety v dalších letech.
A pokud by se uplatnilo to pravidlo s cizinci tak budou mít ještě větší problémy.
Kometa je opravdu značka a pojem. Ta základna lidí za nima je neskutečná. Ale to, co dělá Zábranský sám, jak je postavená hierchie klubu, jaká tam je kompetence a odborná úroveň, manažerský řízení atd, tak to je tragédie. Nechci vidět, kolik peněz tam šlo za posledních 5 let utratit úplně jinak a mít sportovní úspěch. Pořád je to ale v českym hokeji velká značka, ale sportovně hodně žalostná (v souvislosti s tím budgetem)..
Navíc jak tady zmínil už @Uklízečka_kabiny_HCE, tak je fakt zoufalý, který návraty ze zahraničí dělat, za jaký peníze, a jaký pak podávaj výkony. U Stránskýho si taky nejsem jistej, že dostanou, co čekaj. Jméno na papíře ano, ale ten ostatní je s otazníkama. Jak už tady bylo několikrát zmíněno - ona finská liga už dávno není ten TOP a rozdíl oproti TELH, kterej býval dřív...
Komentáře
Btw - o to cennější je naše výhra nad Spartou. Ten tým byl rozhodně to nejlepší, co jsem letos v KV Aréně viděl a rozhodně něco znamená, že ho naši borci zvládli…
Pan Brukovi, přeji další štaci, doufám, že v Maxa lize najede opět na úspěšnou jízdu. Myslím, že Prostějov je bez trenéra.
Nevíme jaký byl v kabině, ale z těch rozhovoru mi přišel vždy takový, že tam ani nechce být.
Morálka u nás - těžko říct, minulý rok to bylo super příprava a pak super 1/4 a pak z kopce do prdele...
Myslím si, že s výměnou GM a trenérů přišel šílený vítr do kabiny. Trénují nás borci co prostě jsou legendami českého hokeje. A to je sama o víra v přirozený respect + do toho ještě podpořeno nějakou koncepcí.
Bery to často opakoval, že se zde změnil přístup, morálka, příprava byla více profesionálnější apod. Získání Reunanena bylo na základě toho, že se mu líbila koncepce.
Z profesního hlediska bych já měl větší respect u dvojce Patera,Moravec a Mensi než u Bruka i Voldemorta
Grigera
S tech vsech odchodu bych rad videl zpet v nasem dresu Kobliho a Kohouta.
Kuba Flek bohužel krásně kopíruje křivku Komety. Loni to byl teda jeden z mála, kdo tam něco hrál. Ale Kometa prostě není dobře řízená a posledních třeba 5 let je to vidět. Hrozně se dává na vlastní vztahy, který jsou fajn, ale je důležitá taky kompetence a o tom hodně pochybuju. Během jara daj nějakou pozici ve sportovním managementu Zaťovičovi a to bude další perla. Kuba určitě není za zenitem, ale na zahraničí už to vůbec nevidím, takže bude teď spíš přemýšlet, kde těch 5-6-7 let vydělat co nejvíc... (můj tip, nerad bych mu křivdil)
A pokud by se uplatnilo to pravidlo s cizinci tak budou mít ještě větší problémy.
Stáhni si TikTok a mrkni na další příspěvky. Tenhle příspěvek je sdílen prostřednictvím TikToku: https://vm.tiktok.com/ZGdF7Q8mt/
Pro Bruka vysvobození, pracovat pod timhle hovadem by nechtěl nikdo
Navíc jak tady zmínil už @Uklízečka_kabiny_HCE, tak je fakt zoufalý, který návraty ze zahraničí dělat, za jaký peníze, a jaký pak podávaj výkony. U Stránskýho si taky nejsem jistej, že dostanou, co čekaj. Jméno na papíře ano, ale ten ostatní je s otazníkama. Jak už tady bylo několikrát zmíněno - ona finská liga už dávno není ten TOP a rozdíl oproti TELH, kterej býval dřív...