HCE Fórum

1713714716718719721

Komentáře

• Slepy vykrik na FB, nebo uz se zacinaji rozsirovat neprijemny spekulace?
  • tak zase ten Jaks ted poslední zápasy maká,to samí Sapi a Salsten...to ,že dělají chybi je věc druhá,ale i snaha se cení :) ,já jen doufám,že to vedení dokáže a podepísou Beryho a Reunanena ....většinu golu co letos dáme,tak jde přes ně.....plus docela překvapuje letos Plutnar :)

• @kinkis tak ať nám pan Hadáček rovnou řekne kde :) když už to tak sebevědomě tvrdí
  • 44 má smlouvu i na příští rok
  • Kdyby meli zrovna Frodo nebo Bery podepsano uz jinde,jsem si jistej ze uz to tady davno vime nebo se to propali na jinem foru nebo dokonce na tom discordu.
    Tim nechci rikat,ze to tak neni.
  • Jako 2 body dobrý….. když se oprostím od toho, ze jsme jakoby mohli mít 3, tak me spíš sere to, ze ten tým by mel být dost zkušený na to, aby takovýhle zapas dohrál na klid. Místo toho uděláme dva debilni fauly, kterými dostaneme soupeře na koně. I ten Redlich, zmackneme je u nich ve třetině a výsledek je, ze uděláme faul v útočným pásmu. Mimochodem v pátek doma s Budejkama jsme udělali 3 fauly v útočným pásmu. Tohle jde za hráčema proste, s tím žádný trenér nic neudělá. Jinak někdo tady psal, ze by se nám hodil powerforward….. dneska nám dal 2 góly Buchtele, který mohl být tady, ale panu Tobolkovi se nezdál dost dobrý. Myslím, ze to je přesně typ útočníka do třetího utoku, který by sem pasoval.
  • 2 body jsou OK. Jsem si po druhy říkal, že snad konečně klidna třetí třetina. Dneska nás ten třetí bod stála naše nedisciplinovanost. Takhle vylučovaní být nemůžeme. I když musím teda říct, že rozhodčí pískli skoro všechno a v prodloužení vůbec nic…

na to, že ten tým hrál bez dvou elitních útočníků, tak super.

neco jako Buchtele by se hodilo, prostě tank co by profitoval z Ilomakiho/Cernochovo přihrávek. Pak tam můžeš mít Sapiho na křídle… 

myslim, ze po útočníkovi se kouká, ale myslím, ze nemusíme brát co je na trhu, ale to co chceme. Tak se to třeba potká, ze to co chceme bude i na trhu…

jo a osobně bych Frka jako myšlenku opustil. Nevím zda by se hodil na to co chceme hrát a upřímně nevím zda by byla ta výkonnost. Ve SUI nic moc a v USA už to vypadá taky tak, ze nej sezony jsou pryč… takže bychom brali jen tu střelu a to nevím zda stačí 
  • No pred sezonou se tady mluvilo neco o Kantnerovi
  • Kantner je funboi Bruka.

Ten Frk by byl jako v rámci toho, že to je střelec, ale jak jsem psal už dřive nemyslím si, že to je hráč do naší koncepce. 

Ten boreček co napsal, že 8 a 44 mají podepsáno jinde je hovadina. Další borec co se evidentně načihal vlastných prdů a pak blekotá blbosti. 

• LukasCz - to jsem byl já. Mám zdroj z jeho okolí. Ale chtěl jsem kvůli Brukovi (dozvěděl jsem se později), takže Kantner tu nečekej
  • Bery dneska zlomil vsechny svoje hokejky, 3. tretinu hral s Redlichovo coz okomentoval, ze to bylo strasny :D takze na najezd si pujcil Salstenovo a s ni dal gol a rozhodl :D 
  • Je tu nějaké ticho....
    Čekají nás poměrně těžká zápasy. Sparta a Litvínov. Spartě se celkem daří v posledních letech na ně celkem i umíme. 
    Litvínov po jízdě celkem vystřízlivěl. Nicméně pokud budou 3 body budu spokojen. 

Následně se blíží repre pauza. Otázka zní. Dlouhodobě máme problém s tím, že když po repre pauze se hraje hrajem otřesně a většinou tam prohráváme zápasy. Letos tipuji, že to bude zcela jiné. Uvidíme. 
  • Na zítřek prodáno už 4500 vstupenek…docela hukot na to, že se hraje v úterý
  • Uprimne verim v body vic proti rozjety Sparte, nez proti Litvinovu. Pokud bychom z tehle 2 zapasu uvalcili alespon 3 body, bude to super.
  • upraveno 28. říjen
    Bude první repre pauza, ale v ostatních ligách jsou zajímavé věci. 

LIIGA
    IFK Helsinki
    dost lidí evidentně překvapilo. 19 zápasů a 71 golů. Průměr je zhruba kolem 50+-.Co je ale zarážející je lajna Lehtera (5+29), Pekarinen (22+4) a Vesalainen (11 + 14). 85 bodů od jedné formace! Šílenost! Pekarinen za 7 zápasů 14 golů. Jori Lehtera udělal minimálně 1 bod v 18/19 zápasů. 

U těch střelců Pekarinen (22) první, ale v závěsu je Gardiuner (16), které mu to taky lepí. (byl tu zminován). Ostatní mají 10-11 golů. 

Michal Kovarčík - 25 bodů a evidentně letos si jde pro svůj nejlepší sezonu ve Finsku. 

Lahti - Kanga je jejich bodový leader 4+9. Hraje ve formaci s Lubošem Horkým a celkem jim to šlape. Jejich úderná lajna zatím spí a výsledky jsou za očekáváním. 
    Co mě zaujalo je Libor Zábranský - zatím se mu letos moc nedaří, ale uviděl bych ho klidně znova ve Varském dresu. 

Peter Quenneville - bývalé křídlo od Salstena. 9+5. zatím bodově velmi dobrý a táhne finského nováčka. 

Okko Kangasniemi - jedním z mladších bratrů Kangasniemovích. 13 zápasů (12+11) 23 bodů což je solidní a má taky najeto na solidní sezonu. Zatím 2. finská, ale jsem naprosto jistý, že příští rok vlítne do LIIGA. Bude zajímavého sledovat jeho vývoj a výška je 177cm.

Jinak PLZEŃ dala ze všech hlavních evropských lig nejméně golů 23 se slovenským kolegou Nové Zámky. 

To jsou takové poznatky, co jsem pochytil ve finské ohledně první skoro pauzy. Jestli máte něco na doplnění napište. Finsko ligu se rozhodně sledovat, protože si myslím, že Finové jsem budou často přicházet.  
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Jak je na tom vlastne Ikka? :) 
  • Ten Liberec je teda taky v pěkném pruseru. Ten kádr je celkem nabitej ale je tam hodně zraněných to je pravda. Zrovna ten Flynn je hráč kteryho bych tady chtěl vidět do 1./2. útoku, a trochu se tam trápí letos. Ale nevim co bych tam poslal pod Ještěd jako protihodnotu....
  • upraveno 29. říjen
    Může mi někdo prozradit jak hokej.cz provádí predikce zápasů? To si hází kostkou? Náš zápas chápu, ale u dalších nějak netuším.

Dat jako dnešní favority zápasů Buďejovice, Plzeň a Liberec?
    Post edited by Vossy on
  • upraveno 29. říjen
    To má na starosti Hudec a jeho Game Score model. Udělají asi deset tisíc simulací a výsledky pak dají do poměru, z čehož vzejdou ta procenta...stejnej nesmysl jako power rankings
    Post edited by Xaxxz on
  • 1,74 kurz na Budějovice by odpovídal asi uplně opačnému postavení v tabulce..zajímavý :)
  • Screepy: Že by ještě součást "balíčku" v rámci toho trejdu?  =)
  • @Flaksa34 tak že by dneska za barák na Budějky? :))
  • Na ten zápas bych vsadil gól Kondelíka a Zohorny
  • Tak dneska bez Grigiho…jak ja se těším až budeme někdy hrát ve full sestavě 🙈😂
  • Ale tohle je každej rok, nakoupí se posily a stejně celý rok hrajem ve slepovaný sestavě 😀
  • Ta 3. lajna vypadá slabá jak papír. Druhá výrazně oslabená o Gigiho, se kterým se Kružík srovnávat nemůže.
  • Slepené sestavy jsou u každého týmu. Můžeme být rádi za spolupráci se Sokolovem, protože třeba Litvínov to řeší střídavými startama apod. Furt mají nějaké vytížení.
  • Jinak k tomu Liberci. Upřímně media ho hajpovala nad svoje možnosti. Jejich posílení momentálně nefunguje. Flynn už má podepsáno ve Spartě. Lantosi jalový. Ten kdo se jim povedl byl Kvaca, ale nefunguje jim to.
  • Hlavne jim dlouhodobe chybi Simek a Filippi, Lantosi me teda taky prekvapil, ze po lonske sezone vlastne zmizel.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters