HCE Fórum

1712713715717718721

Komentáře

• Kolikrát se to tady říkalo…kurva ví se to ze mi proste neumíme bránit výsledek ze naše nejlepší obrana je útok…ne tvl mi budeme celou třetinu bránit výsledek a opět to poserem
  • Hlavně, že my hrajeme jenom jednu za zápas
  • Obrat zajistil Procházka svým netaktickým vyloučením.Není nám souzeno vyhrát za 3 body tvl :/
  • Za tu pasivitu su vubec nedivim.
  • Opět budou říkat, " prohráli jsme si to sami "
    Už bych řekl, že celkem obehranej song.
  • 4:20 na střely
  • Opravdu jsem veril, ze to udrzime. Tohle je opravdu zly sen uz, to neni nahoda co se stane jednou za sezonu, to je kazdy druhy zapas. Sileny
  • Pravidlo, že hraješ do konce zápasu se projevilo. Trochu smůla kdy oni mají nejhorší přesílovku a dají nám gola. První byla střelba, ta přesilovka jde za Prachazkou. No co už. Easy 3 body nejsou. 
  • Olomouc take mela nejhorsi presilovku, zahrala si 2 a bylo to 2:0. Nase oslabeni je bida bohuzel
  • Já tomu nevěřil, mi to bylo jasný...kdybych to vsadil, tak to udržíme
  • Takze opet minimalne bod venovan souperi
  • Tohle je už opravdu na hovno....
  • prostě hrajem to,na co máme....vhodnám chybí hráči...

• Ale proč ty vole na to to vedení nijak nereaguje? Proč se neshání střelec, kterej tady tolik chybí? Není žádna spekulace, nic
  • Jede se to jenom pres Sokolov. Ta spoluprace je za me dobra, ale my nejsme v situaci, kdy nas Kruzik, Kofron atd jakkoliv zachrani. My potrebujeme posilu, ne hrace na doplneni.
  • Ztráta bodu, po kolikátý už...
  • Navíc Bolka dvě třetiny jalová, nechápu, že jsou tak vysoko
  • Po Brne, Kladne a Pardubicich je to letos 4. vyhra s horkou prichuti, protoze ve vsech pripadech mohly byt body 3. To jsou uz 4 ztracene body. Sere to, ale zaplat panbuh aspon za ty 2..
  • Na trhu žádný střelec není. Prostě nikde nikdo. Střelce shání půlka týmu ELH. Vždyť i do těch Budějek a Plzně už tahaj zoufale na zkoušku druhořadý hráče z AHL s tím že se uvidí jestli se chytí nebo ne. Myslím si že Kalous ví co dělá a maká na tom, ale pouštět jakékoli spekulace ven, když čeká spousta jiných hladových vlčáků s naditejma portmonkama, se nevyplácí.
  • 2 body nejsou nic moc, když skoro 58 min to vypadá, že budeš mít konečně 3 body.... TVl
  • Upřímně, když se na to podíváme. Boleslav nehrála 2 třetinu a Vary 3. třetinu. 
    Tím jak je ta exlitraga vyrovnaná prostě nemůžeš 3 třetinu od srát to jsme viděl už tolik obratu v této sezoně i jiných týmu. 

A remiza je prostě fér pro obě strany. Boleslav přes prodloužení hrála dobře. Zlatý 2 body. Patera ví na co má pracovat. Doplnění kádrů by bylo vhodné. Furt okrádáme body mužstva co jsou přednáma a to si myslím,. že je hodně důležité. Varský fanouškové by dost slyšet. 

Celkem se divím, že tu je fakt dost lidí vytočeno. Málokdo tu jim věřil a bodujeme furt. Hlavní prostě je se držet středu pravidelně bodovat a dávat goly. 
  • No ruku na srdce. Kdo odvezl letos dva body z Bolky? Moc týmů to asi nebylo. Dalo by se možná spočítat na prstech jedné ruky.
    Štve mě to stejně jako všechny okolo, nicméně ty dva body zas úplně tak blbý nejsou.
  • Mě třeba mnohem víc serou ty páteční Budejky než dnešní Boleslav.
  • Podle novych pravidel se Berymu hattrick nepocita, je to tak? Rozhodujici najezd se nepocita jako "oficialni" gol?
  • Jako 2 body bereme přeci hoši- chápu naštvání měli bejt za průběh 3 , ale to je hokej nemáme dokonalé mužstvo stává se to i lepšim...góly co jsme dostali - oslabení a dorážky- opakující se problém bohužel! Doufám, že nám v obojím pomůže trochu Dlapa a na oslabeních ,že fakt zapracujou ...
    A že vedení to nevidí a nechce střelce - hoši ty vole vždyť když se nákej objeví chce ho každej!!! Dostaňte ho sem...jistě, že by ho chtěli a každej vidíme, že je to potřeba, ale v tomhle se musím vedení trochu zastat ,že ne za cenu průměrného žoldáka...není to tak lehký jak si některý z vás myslej...za 4-5 měsíců nevybudujete komlplet nové mužstvo, které bude mít všechno ! To je hovadina ! Taky bych rád 1-2 útočníky ,ale taky jsem si vědom reality ...trpělivost trochu
  • No mě sere ještě ta Olomouc taky 😂😂😂
  • @kanis o tom mi nemluv 😄 na tom utkání je jediný pozitivum, že jsem tam nebyl 😄☝️
  • A kdyz jsme u tech strelcu. Kobli letos zatim "jenom" 5 branek, do kdy ze ma smlouvu s Litvinovem? :D 
  • Klidně bych ho vyměnil třeba za Jakse,ať si ho vezmou zpět 😂
  • No střelci. Jsou tam zajímavé jména. Spíš hledají rychlé křídlo se střelou. Pokud bude nějaký příchod tipoval bych to spíš začátek ledna. Do konce by mě napadlo 2 jména. Ten Gust furt nehraje a Frk, které mu se zas tak nedaří, ale profilově nejsou zas tak rychlý. Uvidí se.   
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters