HCE Fórum

1635636638640641649

Komentáře

  • Tahle hokejová pozvánka mě upřímně rozesmála:

    https://x.com/i/status/1813648320155271625
  • 12Stig12: Kantner už tady dávno mohl být, už to bylo všechno domluvený, jenže poprvé to nedotáhnul Venca a podruhý /na jaře letošního roku/ se tady tehdejšímu managementu zdál moc drahej. Každopádně teda nemyslím si, že je to až tak žhavý, hokej ho tam baví, daří se mu tam, proč by se vracel? Navíc teda pokud by se vracel do Čech, tak myslím, že ho bude chtít Bruk do Vítkovic, měl ho už v juniorce a mají spolu nadstandardní vztah....... 
  • podle mého je tento přestup reakce na zranění dlapy...furt to chce ale toho jednoho útočníka...
  • TomK34: Dlapa je úplně jinej typ hráče. A případně ho nahradí jiní. Nebo se o to budou snažit.

    Tohle je angažování prvního beka na PP.
  • Jde vidět, že okurka je v plnym proudu, když kvůli Červenkovo čísle na dresu vzniklo asi 38 článků :D
  • souhlas s pOne, Dlapa je jasne defenzivni bek. spis bych k nemu prirovnal Mamcinse. i kdyz ten byl loni i bodovej. kazdopadne mame 3 beky, kteri bezne delali vic nez pul bodu na zapas. Uprimne - brankar a obrana jsou ctvrtfinalovi. Utok mam porad trochu pochybnosti, ale treba to zkusime a uvidime... 
  • Flaksa - taky jsem si to říkal, když jsem to slyšel. Navíc když Š+T nechtějí jít cestou Dědka. Ale mám to od někoho z jeho okolí, kdo nám musel vždy promptně sdělit, když Matyáš zaznamenal bod v dresu Plzně proti nám. 

    Jak jsem však psal, i přes zdroj, to beru jako velké JPP, ale když je ta okurková sezona... :lol:

    no a uvidíme, jestli během sezony dojde k boji o něj s Vítkama či vesele zůstane ve Finsku
  • No nevim odkud presne Kantner je,ale rekl bych,ze nekde poblíž by to mohlo byt. Pokud jo, proc by se hnal do Vítek. To by mohlo být v tom prípade + pro nas. Zalezi na mnoha okolnostech,v jake pozici oba tymy budou v te cjvili,pokud by se mel lamat chleba.
  • Cyklosekce:

    Doprovodny vozy Ineosu s SPZkou "EPO" - to nevymyslis! B)
  • @1140bxl: If we have the goalkeeper and defence for the quarter-finals, with which team do we team up which provides the offence for the quarter-finals?  B)
  • @pOne: Sometimes truth ist stranger than fiction.  =)
  • upraveno 20. červenec
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Tak prej byl Frodl dneska na TdF.
  • Už pár dní z toho dává fotky na Twitter a Instagram
  • Ani jedno nemám a tuto info jsem zaznamenal včera při přenosu z TdF.
  • Pomalu se nám blíží srpen a prvotní přátelské zápasy. 
    Jaké jsem Vaše pocity z týmu?
    Na co se těšíte? 
    Co očekáváte? nějaké příchody apod. 
    Nějaké shrnutí po slavné okurkové sezoně aka offseason :D 
    Jestli vás poslední oznámená posila navnadila na nákup permanentek :D  
    Asi už žádný příchod neočekávám.

  • upraveno 21. červenec
    Nejvíc se těším hlavně na obránce...hlavně Reunanen, Jaks, Moravec. Už jenom kvůli Reunanenovi bych si koupil permici (fasuju vždycky dvě, protože společnost je partnerem). Další příchod přes léto bych asi nezavrhoval, neboť Reunanen taky přišel z ničeho nic, bez jakékoliv spekulace

    Z útočníků jsem dost zvědavej na Salstena, u Ilomakiho čekám vysokou produktivitu, nicméně si furt myslím, že ještě nějakej útočník měl přijít.

    Uvidíme, jak se chytne Sapoušek s Kupčem, snad budou hrát pravidelně.

    Navíc máme konečně fyzicky dost vybavený hráče, oproti loňsku už nemáme nejmenší tým v lize, takže doufám, že si s náma nikdo nebude fyzicky vytírat prdel a budeme to konečně řezat. Taky doufám, že novej štáb přijde s atraktivnějším, útočným hokejem, kterej bude bavit, protože loni to prostě bylo utrpení. A doufám, že Tobolka přijde s realističtějším cílem, než je čtvrtfinále.

    Celkově se na sezonu těším a už aby to začalo. Snad to neskončí opět zklamáním. Pokud se na náš hokej bude dát koukat a my budeme hrát do 8. místa, budu spokojenej.
    Post edited by Xaxxz on
  • Zkusim to ve zkratce. Za me obrovske prekvapeni cele tohle prestupove obdobi. Z puvodnich spekulaci to vypadalo, ze se podepise Sapi, Rulik a Sik a to bude vsechno. Nakonec to dopadlo naprosto nad moje ocekavani.

    Obrana za me na papire super. Jsem hodne zvedavej jak se Reunanen a Jaks promitnou do presilovky. A doufam, ze mezi sedm beku najdou misto pro Moravce.

    Utok tam asi nejvetsi posila papirove Illomaki. Salsten je bud jackpot, nebo Zetterberg 2. Tady hodne doufam, ze bude hrat Kupco a idealne nejak rozumne i Sapousek. Sir za me muze byt idealni hrac do 3. - 4. lajny, co to bude tvrdit.

    Branu netreba komentovat, tam asi jen jedno. Kdyz se vi, ze bude mit Frodo volno, dal bych do brany Hamalcika. Na lavicce, kdyz chyta Frodo, at klidne sedi Haby, ale zapasy bych dal spis Hamalcikovi.

    U treneru doufam, ze splni, co rekli - rychly a agresivni hokej. To nam vzdycky sedelo a za to nas pred lety chvalili. Kalousovi ta pozice muze sedet a bude ted hodne na nem, jak se bude pracovat s tymem dal.

    A jedna takova spekulace ciste z moji hlavy - pokud behem sezony budeme na 100% vedet, ze po ni Bery pujde pryc, budeme zkouset ho vymenit behem sezony?
  • A posledni bod, na ktery jsem zapomnel. Za me rozhodne dobre, ze skoncil Itersky. To nam muze take hodne pomoct.
  • Ohledně Reunanen asi takto, už v zimě tu měl být podepsán na další sezónu, pak to těsně před podpisem padlo, protože chtěl do NHL, to mu nevyšlo, takže se to pak zase strašně rychle upeklo. Co se týká Iterskeho tak ano, to asi kvitují úplně všichni že zmizel, protože minulou sezonu nám prostě v půlce vyply motory. Jinak se o tom moc nemluví, ale letos se nasypaly i pěkný peníze do zázemí pro hráče a realizační tým. I příprava byla vedena profesionálněji s pomocí nového sw a hw vybavení (to se tu taky dřív nedělalo) a laciné to nebylo:) Moje info je, že je vidět že se zase ke všemu přistupuje víc a víc profesionálně, jde to krok po kroku. Nejde všechno hned. Co se týká Tobolky tak ten se už v rámci sportovních záležitostí upozadil a řeší víc business a kormidlo převzal Kalous (což se dalo očekávat). Žádný velký očekávání nemám, všechno nad 10. Místo bude příjemný překvapení:)
  • Screepy
    Co se týče Iterskýho, tak to spíš kvituje jen vedení, pač s hráčema je stále velkej kámo a dokonce je stále nad rámec trénoval
  • No kámo to možná je, ale letos zaznívají z kabiny hlasy že příprava fakt stala za to, kdy i takoví bomberi jako Bery meli nohy v medu:) nezkousely se nějaký pokusy s ledem v rámci suchý přípravy atd. Jinak ještě jeden poznatek, Moravec s Paterou mají prý u hráčů velký respekt (přirozenou autoritu), není to jak za dob krále Eismanna, který si vynucoval autoritu řevem a tím že si ještě přidáš na tréninku a stejně se mu všichni vysmívali do ksichtu.
  • upraveno 22. červenec
    Mě by se třeba osobně líbila vize takovýho druhýho západního Třince, levnějšího, ne tak ambiciózního, ale dělat tady ten hokej poctivě, dobře, s finanční jistotou a hrát si každou sezónu třeba to 6.-10. místo, dostat se aspoň do 1/4F PO a sem tam i semifinále. Nebýt pro slušný hráče beckovou adresou. Co jsem zaslechl tak Dušan má nějakou dlouhodobou vizi, kterou chce naplňovat. Takže ty zvěsti že když se to letos nepovede tak to zase pustí, jsou dost lichý, to zas byla nějaká jpp a k Senkyplovi by mi to teda krutě nesedělo, když vidím jak se dokáže zabejcit v byznysu. Pořád je třeba brát, že tohle je pro něj koníček a ano, prostě mezi takhle movitými lidmi je vlastnictví sportovního klubu určitá prestiž. Jemu fakt peníze nedělají problém, ale nemá manýry Dědka (díky bohu)
    Post edited by Screepy on
  • pocity z tymu - dobre. s obranou myslim udelali co mohli. mas tady tahouna co zna extraligu (Jaks) a jednoho nadstandardantniho cizince (Reunanen). Pridali jsme i do sily. Utok je hodne omlazenej a porad mi k pocitu ("velmi dobry") chybi jedno kridlo. trochu obavu mam z toho, ze jsme to na dulezite posty doplnili cizinci a to je vzdy trochu sazka do loterie. oba maji fajn cisla a fakt muzou zazarit, ale taky se to nemusi trefit. tady jen povzdech, ze kdyz uz ta minula sezona byla jaka byla, ze jsme prakticky nevyzkouseli hrace/cizince z jinych soutezi...
    kazdopadne do permic zase jdu.

    ocekavani/prani - snad se trochu zmeni komunikace klubu o sportovnich zalezitostech profi tymu. koukal jsem na YT na ten porad "Na stridacce" s Kumim a Doktorem. Sice o Phil nemel vubec pripraveny, ale fajn format. ted bych si pral neco podobneho s Kalousem/Paterou nebo soucasnymi hraci. Myslim, ze to musou vyuzit i smerem ke sponzorum. Rozhovor i s nadsenymi podporovateli/sponozory o tom rpoc a co jim to dava... 

    vysledky - myslim, ze predplayoff ma za cil kazdej. to je minimum. ctvrtfinale ma byt meta, ale pokud to ten tym v tomto slozeni neudela, ale zakomponuje se stabilne 1-2 mladici, budou hrat hokej na kterej se pujde dat koukat, tak budu spokojenej. 

    souhrn - letos to vypada, ze zacali ten klub trochu menit. pokud se zacina pracovat i na vybaveni a celkove modernim zabezpeceni, tak bych videl tu vizi mit zlepsujici se mistni hrace kolem par hvezd za realnou.  
  • 1140bxl: Máš odkaz na ten podcast s Kumim a Doktorem. Na YT jsem to nenašel
  • Ten rozhovor je na hlavní stránce a i v aplikaci jde přehrát.


  • doufam, ze ten link funguje...

  • Docela dobrej napad,kdyby si klub zalozil najakej pravidelnej podcast
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters