HCE Fórum

1595596598600601649

Komentáře

  • Ten Fakt když jsi dneska koukal na Třinec a Polášek tam v kratasech  :'( x
  • Jj je na hrane sestavy.. top defenzivni bek :D
  • upraveno 14. duben
    No vytlačil ho Šenky , kterého v září v lize nikdo nechtěl...jsou 2 možnosti buď nehraje , protože věděj, že má podepsáno jinde tak jsou naštvaný ( ale to by šli sami proti sobě kdyby měl výkonnost) a hlavně je to kravina dneska už se to moc nedělá to by byla jen útěcha a lepší možnost pro nás!
    A nebo ta pravděpodobnější varianta proč skončil i na Spartě , protože to je průměrný obránce a výkonnost no...prostě TOP jak se tu říká 🤔
    To Top mi připomnělo jednu naší zkušenost
    s profilovkou Uklízečky _kabiny_HCE to byl taky Top na kterej tu nikdo asi nezapomene ! 😀
    Post edited by maverick on
  • Na naše poměry,asi dobrej bek.
    Třinec, Sparta, apod. Tam už je za zenitem.
    Pro nás by přínos mít mohl,ale už to dávno TOP bek není.
  • @maverick ;

    Libor je prostě legenda. 
  • ty nalepky typu TOP… Polášek je nadprůměrný obránce . Nevím jak je na tom po stránce práce v týmu, ale body dělat nebude. Chyba s Liborkem byla, ze si mysleli, ze bude hrát něco v čem dobry nebyl. To je jak s Cernochem, ten taky nebude dělat v průměru víc než bod na zápas. Takže pokud ho vezmou, ať mu daji správnou roli v týmu ….

    Jednim z vysvětlení u TŘI obránců muže být fakt, ze mají v obraně vždy kreativního obránce a Šenky je kreativní. No a ostatní defenzivní obránci jsou ještě víc TOP.  :) no a navíc musí mít útočníka navíc (Růžička vydrží 2 třetiny) a tak hraje na 6 obránců. 
  • Třinec teda velký klobouk dolů, ale potvrzuje svoji kvalitu, to se nedá svítit, Sparta si tu sérii v podstatě prohrála sama, to nebylo o Třinci jako takovém. Strašně bych jim ten titul přál proti Dědkovi, ale mám trochu strach, že ve třetím zápase už budou tahat nohy a protože ta kvalita Pardubic je enormní, tak je jednoduše uvaří na tom, že mají v nohách o 7 zápasů víc..to je strašný rozdíl. Ale hrozně rád bych se mýlil :)
  • Tak hoši, nějaký insider??? Trochu oživíme diskuzi. 

    Kdo by se vám u nás líbil, komu končí nebo má kontrakt 23/24 na LP. 
    Nějaké hodně nadnesené tipy jsme říkal. 
    Celkem by mě zajímalo, kam by mohl zamířit Andrej Šuštr. 
  • Koblasa a Flek by se mi libil :D a v obrancich se absolutne nevyznam, takze pro me jakekoliv jmeno bude posila :D a budu jen doufat, ze neuvidim nic horsiho nez napr Havlina
  • upraveno 15. duben
    Tak do obrany Beaudin, Lancaster, Jaks, klidně bych vzal Šticha jako 7. beka, co by to řezal


    Ten Beaudin by mohl být takovej hidden gem, do Sparty si ho vzali jako ofenzivního beka, ale nehráli ho, přitom blbě nehrál

    Do útoku Ondru Kašeho, Koblasu, Sekáče, Frka

    Utopie, budeme se muset spokojit se Šírem, Poláškem a druhým Procházkou :D
    Post edited by Xaxxz on
  • Ještě teda do obrany bych bral Merezhka ze SNV, ale ten by měl mít podepsáno do Plzně…kam možná tedy nepůjde, protože se o nej zajímají v NHL…letos i s play-off 59 zápasů, 11+45…na obránce dost slušný
  • Prý má přijít jeden z těchto hráčů.
  • @HonzaKv

    To bude ten prostřední, Kuba Zbořil by šel do Brna za bráchou
  • Nejakej Zboril ma jit do Komety,predpokladam ze to bude ten Jakub
  • Asi jo ale kdyby to byl Jakub tak by to bylo super 🙂
  • Škoda, že jsme nestáli o Kirka.
  • Urcite.Jakub je vybornej obrance,hold v Bostonu ma velikou konkurenci.
    Nicmene sleduji ze docela dost hracu se vraci(nebo by se melo vratit ze zamori do CR)
    Simek,Zboril,rika se ze by se mel vratit i Kaut do Pardubic.
    Treba nam taky kapne nejake zamorske zbozi 😀
  • Šimek prej údajně Liberec.
  • Upřímně ono na tom trhu je dost zajímavých jmen. Ale chce to prostě mít dobrý scouting, který vlastně borci letos neukázali v dobrém světle. Nevím jaké posily jim 23/24 sezoně nevyšli, ale u toho kangy to bylo dost znát. 

    Lancester asi Swiss prý má, ale někde podepsnou smlouvu.. 
    Zbořil zřejmě Kometa
    Šimek Liberec 
    Sekáč taky Brno pokud nezůstane v Swiss. 
    Koblasa na EP má 23/24, ale slyšel jsem na discordu, že by zřejmě měl mít smlouvu na více let, ale nedokázal jsem najít ten příspvek nebo jsem byl moc linej (myslím zdroj litvínova). 
    Jaks se mi líbil v KHL, příklad typického ofezivního beka. Litvínov má hodně kvalitní scouting na import hráče, převedl to už po několikáte. 

    Mě se vždy líbil Nick Bailen. Hodně ofezivní bek, ale už má své odehrané bohužel. Upřímně v Německu Del lize je celkem dost jmen a dá se tam dost dobře vybrat, ale zajímalo by mě spíš ty finanční stránka, protože ta liga zřejmě asi nebude patřit do top 5 EU. 

    Ale super diskuze, každého vždy napadne nějaké jméno nebo tak. 
  • @VANEKnaZDI jsem to ale blbec.Mas pravdu 👍

    Nicmene to vypada,ze pristi sezona by mohla byt zajimava na jmena,viz debata.I treba ten Frk pokud ho porvrdi Kometa.
  • Ja bych se podival i po dvojce v brankovišti. Sice mame Habala, nicmene toho bych pustil do Sokolova,páč tam ted shání golmana, ( Michajlov tam končí ), a sem bych vzal dejme tomu o pár čísel lepší dvojku.Nevím tedy uplně koho, ale on by se někdo našel určitě.
    Co Vy na to?
  • Type your comment@kanis

    Habal sice někdy v zimě podepsal novou smlouvu, ale myslím, že na post dvojky v nové sezóně se počítá spíše s Hamalčíkem.
  • Golmana bych neresil. Ani dvojku. Je tam Habi, Hamalcik a pak mladeznici. Navic, pokud chces nejakyho zkusenyho golmana, tak se z Chance ligy vzdy da nekdo pujcit. 

    Prestoze ten trh neni nafukovaci, tak na trhu je hracu dost. "Jen" to musis poskladat a zaplatit. Co na trhu neni jsou cesky hraci v idealnim veku, to se domlouvalo drive. ale ja si porad myslim, ze i solidni ceskou kostru mame. ted to chce rozdilove hrace (v podsate prvni petku) a to at jsou treba cizinci. 

    ted mame 3 celkem dobry centry - Griger, Cernoch, Jiskra. S kridlama je to horsi, protoze jsou podle myho obstojny taky jen 3 - Bery, Rachna a Prochazka. Takze do utoku potrebujeme jak tu prvni lajnu, tak i nejaky delniky/silovy velky hrace, kteri sem neprijdou nutne delat body, ale budou to trochu brousit.

    Obrana bude nova - doufam, ze pujdou do varianty, ze kazdej par bude mit produktivniho obrance a k nemu defenzivniho typu Dlapic. 
       
  • Gólmana za mě tak netřeba! Hamalčika jen na dvojku bych dal a Habyho nastalo do Sokolova a k nám jako trojka!
    Teď je to na Mensim jak si to srovná...a souhlas ,že jako 4 mladoch z JUN...Navíc kdyby se vracel Hamrla do Sokolova rwk je tu další...tohle nás trápí nejmin! Komplet první lajna + kg a výška do 3-4 lajny to je naše bota co nás tlačí!
  • Bruk ofiko ohlasen jako hlavni ve Vitkovicich, jsem fakt zvedavej, jak tam dopadne
  • Tak hlavně ve Vítkovicích budou pracovat s omezeným rozpočtem, to klidně příští sezonu můžou být pod námi
  • A co tak čtu komentáře, tak ze složení trenérů tam moc spokojení nejsou :D

  • Hele a nebyla nekde zminka,ze tu Hamalcik neni spokojenej s tim jak je(neni) vytezovanej a chce odejit?
  • VIT - myslim, ze ten nizsi rozpocet je jasnej. loni museli protocit hroznou vatu. muller, bukartsove atd. predpokladam, ze letos ten kadr bude stabilnejsi, ale myslim, ze pristi sezonu to nepojedou jak prvni pulku teto...

    nevite kdy zacinaji nasi kluci letni pripravu? zacatkem kvetna? predpokladam, ze tam uz nejaky novy ksichty uvidime. predpokladam, ze sportovniho manazera budeme mit od cervna.
      
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters