HCE Fórum

1588589591593594649

Komentáře

  • Litvínov i Budějky mi pripomínají podobnou jízdu, jako naší, při titulové sezoně. Aby jsme se ještě nakonec nedivili,kdo zvedne pohár nad hlavu.
    Myslím si,že dneska Budějky ten Třinec udělají,a pak budou fakt nažhavený,víc rozehraný,to samý i Litvajz. No bude to asi ještě hodně zajímavý.
    Mám znamýho z Litvínova, a musím furt číst zprávy, kdy se přijedu podívat na pořádnej hokej. Má ale pravdu.

  • 29:10 na střely pro Třinec v 7 zápase. To je celkem masakr, že až nahození v 60. minutě ze středního pásma dostane tým ve čtvrtfinále na dvouciferné číslo střel na bránu
  • Kvalita prostě byla na straně Třince, ale zase velký absolutorium před Budějovicemi, po té naší sérii bych rozhodně neřekl že jsou schopny se dostat z 0:3 na 3:3 na zápasy s Třincem. Dobrá práce 👏🏻
  • @Peterson- Brečení od HCE, že nejsou hráči za 5,4,3,2..........

  • Prostě jsem to už uplně normálně pochopil. Vedení do toho našeho hokeje tady nechce strkat prašule,a tak já nad tím lámu hůl taky. To nemá prostě vůbec cenu.
    Žádný ucházející hráči stejně nepřijdou,a abych se tady zase nervoval,to ne.

    Bolka Lakatos, Buchtele, Bulíř,a ještě nevím kdo jinej.
    Tvl to jsou prostě hráči pár exceláns.

    My nedomrlej Polášek a ještě víc Šír, a to není vůbec ještě jistý jestli vůbec přijdou,a jestli jo,tak jsou to normální blázni sem jít.

    Pánaboha já tohle prostě nechápu,a nepochopim.

  • Těším se na další Kofferove, Prikrylove, Huttulove, Kofroňove ty dresy půjdou na dračku.

    Následující sezóna bude tak skvělá jako ta naše klobasa, která se dělá na tom oleji z plecharny!

    🪇🏒🪇🏒🪇🍻🏒🪇🎤
  • Kanis
    Prosím tě, zřejmě máš Šíra skvěle naskautovanýho. Co je na něm tak špatně, jaké má slabé stránky? 
  • Veškeré naše pocity už zde byly nespočetné řečený. 

    Ten fakt že musi doplnit hráče tam je. už jenom obrana se musi doplnit  - huttla, dlapa, mikeska, plutnar to jsou jediní podepsani zřejmě ještě Stříteský podepšou.

    Min. 2-3 obránci musí dorazit a nemůžeš je brát ze Sokolova, protože twm taky musí někdo hrát.


    Chtěl jsem vytvořit depatu na základě spekulace, protože každý to vnímá jinak. 
  • @Uklízečka_kabiny_HCE problem je ze kolem nas ty spekulace tak nejak nejsou. A kdyz jo, tak se velice brzo vyvrati - viz Piskacek, Pour, ta vymena s Litvinovem atd
  • VnZ
    Nemám,ale vím,že to prostě posila jaká má přijít, není.
    Co mi o něm řekneš Ty?
  • Jan Šír - Útočník 

    24 let - 187 cm - 95 kg - pravák.

    60 zápasů - 3 goly - 5 asistencí = 8 bodů

    +/-    = minus 8 

    59 - TM

    Velká posila 👍👍👍



  • Vůbec nic, protože absolutně nevím jaký má přednosti a herní projev. A vzhledem k tomu jak ho neustále hejtíš jsem doufal, že mi o něm něco povíš.
    Pokud budem koukat na statistiky, tak je na tom líp jak Mužík, tudíž bys snad mohl být spokojený. 
  • Ja vam nevím, kritizuju management , ale taky trochu s mírou. To ze trenéry oznámí až když je mají podepsaný je úplně normální. Rozhovor s Paterou je taková typická sada otázka . Někdo tady psal o 90% podepsanejch hráčů. Myslím, ze to sedí . Problém jsou ta čtyři místa v kádru nepodepsana. Když to budou vážně hrací do prvních dvou lajn a presilovek. Jen pro úplnost mít hotovy kádr z 90% neznamená ze to jsou jen hrací co tady letos hráli . 

    K Sirovi - vůbec nevím proč jemu či managementu za nej nadávat . Přeci záleží jakou roli v týmu mu chceš dat. Rozhodne to není hráč do první lajny, ale pockejme až nám objasni kdo a s jakým záměrem bude přiveden . 
  • Tak s Mužíkem jsem to víceméně myslel s nadsázkou.
    Nicméně pokud to tedy chceš s ním srovnávat,tak se podívej,kolik mají oba odehráno zápasů,a Mužík ještě hraje Play- off.
    Nechci se dohadovat, přeji Ti Hezký den 🍀🍀🍀
  • > @VANEKnaZDI napsal(a):
    > Vůbec nic, protože absolutně nevím jaký má přednosti a herní projev. A vzhledem k tomu jak ho neustále hejtíš jsem doufal, že mi o něm něco povíš.
    > Pokud budem koukat na statistiky, tak je na tom líp jak Mužík, tudíž bys snad mohl být spokojený. 

    Jo tak se to casto dela ale tabulka neni vse, muze to byt kratkozraky. Stejne jako kdyz se dostane gol a koukne se ktery obrance u toho byl na konci a tomu se to da za vinu. Jinak k tem statum, staci se podivat jaky ma Dejko ve Vitkach a jak to tezko zkousavaji ze jde pryc.
  • @1140bxl urcite, i jsem to psal, ze pochopim neoznameni koucu a hracu, kdyz to neni 100% jisty. Moc nechapu ale tutlani hracu co konci, pokud je to jiz 100% jisty. Ale zase asi cekaji i na trenery, jestli treba nekoho s opci budou chtit nebo ne a pak to oznami vsechno najednou. To by davalo smysl a dalo by se to pochopit.

    Ten trend nadavani na vsechno je bohuzel vsude. Ja treba u Sira vidim187cm a 90 kilo. 24 let - takze hlavni cast kariery jeste pred sebou ale neni to uplny ucho. Navic jeste tu ani neni ze jo :)
  • Já vím že hromada z vás je po poslední sezoně nervozní a už by tu chtěli vše hned vidět. Já to beru tak že naši nezkušení majitelé se z poslední sezony poučili, pořídili zkušeného SM i podle mě kvalitní trenéry, kteří tomu mužstvu můžou dát směr (Líbí se mi že chtějí hrát aktivní útočný hokej). Tihle nový lidé jsou teď zodpovědní za stavbu týmu a věřím že momentálně probíhají jednání se spoustou hráčů. Mají bohužel nevýhodu že narozdíl od ostatních týmů začali později, ale je to teď na nich aby díky svým jménům (Což Kalous i trenéří mají) sem dotáhli hráče kterým budou věřit, že budou přínosem a zapadnou do týmu.
    Nečekejte zázraky za týden. Kvalitního hráče obratem neuděláš když už od ledna je většina navíc rozebraná. Je teď na SM a trenérech aby se v tom probrali a vybrali z toho co zbývá kvalitní posily. Tohle brečení že nefigurujeme ve spekulacích je fakt ubohý. Brečet začnu až do tréninku nenastoupí nikdo o kom si budeme moc říct že je posila.
  • Me treba nejde na rozum ta Boleslav.V cem je lepsi nez my co delaji lip.Penize jsou u nich i u nas.Mesto na zivot teda nevim,nikdy jsem tam nebyl.Uspechu maji jak safranu,ale presto tam ti hraci chodi a ze to nejsou uplny pitomci.
    Kdyz ctu ty jmena jako Lakatos,Furt,Moses a dalsi(predchozi sezony to same)…
  • @LukasCZ

    Je to blízko Prahy, to je asi tak jediný. Lidi tam nechodí, arena malá, penize podobny jak tady...těžko říct, čím to je.
  • Co furt všichni máte s tou Boleslavi vždyť brala a bere žoldáky! Lakatoš letos bodově i herně naprosto průměr- sezóny před tím ok , ale je to typ jako Duda ,Bartek - prostě problémista ti tu byli a zas rychle odešli !
    Furch ? Naprosto průměrný golman za mě- jak bylo řečeno od někoho v TV nikdy nic nevyhrál! Často zraněnej...věkem už taky žádná sláva....
    Moses? Na to jakou bude mít mzdu taky žádná hitparáda a co jsem ho viděl půlku sezony skoro neviditelnej není to hráč co by byl jooo lepší jak Rachna třeba...s jeho věkem výkonnost půjde dolů...já bejt fanda Bolky z těhle jmen mi brada nespadne a naopak si řeknu sakra zase žoldaci za spoustu penez
  • maverick- naprostej souhlas.. nechapu ty ovace.
  • upraveno 29. březen
    Ta boleslav dopadne stejně jako nyní. Místo importu bere prostě do zbylo nebo nikdo nechtěl.

    Lakatos, furch, buchtele, Havlín,

    Ten moses jen uhh jako chtěl víc peněz v Brnu, a jestli mi da bolka víc tak huh teda....

    Další hráči budou nějací z Plzně. Jako ten kádr je fakt znova kompletně předělán. Jak jsem psal výše myslím si, že to prostě nebude ono jako tuto sezónu. Ten Lakatoš to tam rozesere.
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Dorost dostává od Bolky zatim slušnou rychtu
  • Tj,  ale Junci vedou po dvou třetinách v Třinci 1:2
  • A už dokonce i 1:2 vyhráli první zápas semi.

    Tak velká gratulace
  • Whisoure: Dejka bych zkusil úplně v klidu sem!!! Do třetí lajny jako defenzivní hráč by byl TOP, smlouva na rok za rozumný peníze, navíc lídr do kabiny. A vloni v play off hrál naprosto famózně…. Fakt bych ho zkusil, v extralize ještě podepsáno nikde nemá, vypadá to na Slovensko, na což myslím má ještě pořád čas.
  • Flaksa
    Dej Zucker 😁
  • Možná blbej nápad,ale co kdyby jsme se v co největším počtu dostavili podpořit Juniory v semifinale proti tomu Třinci?
    Mají to skvěle rozehraný,a určitě by jim to pomohlo. Co jsem tak četl,tak v Brně bylo ted na juniorech s tou Spartou přes tisíc diváků.
  • Type your comment@kanis

    Nápad dobrej, ale vzhledem k tomu, že se bude nejspíš hrát v tréninkovce, asi nerealizovatelnej.
  • dobře kydáte ... jen ty vidle vám chyběj ...
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters