HCE Fórum

1578579581583584649

Komentáře

  • Nevím jak to má ten kondicak,ale toho by chtělo vyměnit taky.
    Ten tým vypadal celkem dost unaveně 
  • Kondičák byl hroznej už v Brně a u nás to dokázal taky
  • Přitom taková kapacita v oboru, co? :D
  • Brňáci na fóru psali, že dělá kulturisty na bruslích, bez kondičky
  • Zřejmě je hornak,ne dolnak 😂😂😂
  • No zatim velmi zvlastni situace, info o trenerech je jenom na sport.cz, Vary zatim nevydali vyjadreni, ze je to kec, tady vcera bylo info, ze to cely krachlo.. to je zase chaos
  • kinkis - proto jsem psal, že po včerejšku neuvěřím, dokud to klub neoznámí. Sport to mohl pár dní připravovat a zdroje mohly mít klidně i jen pár hodin zastaralé informace a publikoval již neplatné info.

    Jak se říká v AC hrách - Nic není pravda (, vše je dovoleno). Takže dokud klub neoznámí SM a trenéry, tak ničemu nevěřím
  • Me jen zarazi,ze info o trenerech je pouze na jednom webu.Nikdo jinej tuto informaci neprevzal..idnes,isport,hokej atd 😀
  • Takže už není JPP, ale Děda volal? Aha, to je dobrý...
    Že Frodo odejde je dost reálný, přeju mu úspěch, je to super golman a tady dostal tak max nasr....

    A k trenérům/SM - dokud to není na našem webu, je to jen neověřená zpráva... zbytečně nejásat předem.
  • Na Frodla mi prijdou ty spekulace docela smutny az skoro umele vyvolany.Nerikam,ze o nej neni zajem jinde,ale dokud ma platnou smlouvu je proste nas.Sice jsme cekaly vsichni lepsi sezonu vcetne jeho,ale nemyslim ze by mel hned odchazet.A uprimne si nemyslim ze odejde a ze dalsi sezonu prida a sam bude doufat v posileni tymu.A co si budem,plat ma urcite dobrej a chyta pravidelne.
  • Nebuďte blázni,nikdo by si nevzal na svědomí spekulace o nějakých neověřených zprávách.
    A o Frodovi?.
    Žádný diskuze, zůstane.
    Chtějí se tady nějaký změny,to se tady píše každý den.
    Potom přijde zpráva,kterou jsem sem poslal,a hned se tady píše,že je to neověřený,a že Fiodo jde taky.
    Hele,nejste Vy,kterých se to týká, trošku jak bych to řekl,ani nevím.


  • Hoďte sem zprávu ,že sem nejdou,pak tomu budu věřit i já.
    Tohle vše,že ne,jsou zbytečný spekulace.
    Většinou co se napíše na webech, ověřených,je pravda.
    Nechápu, vaše nega reakce.
  • Frodl je golman co potřebuje pravidelně chytat. Čím častěji chytá tak se stupňuje teb výkon. V první ctvrtce měl byt repre. Měl nejlepší cisla ze všech českých golamnu. Pravidelné chytat Což v lepším týmu nikdy nedostaneš a ani žádné v jiné soutěži. Takže i vr Varech ma jistotu něčeho.

  • Tak kam povedou jeho další kroky?

    Vsetin,Zlín,Poruba? Nebo někdo jiný?
    Já osobně bych řekl - Jihlava nebo Litoměřice.


  • Stihl jste si od hokeje také oddechnout?

    I kvůli tomu jsme chtěli skončit po základní části čtvrtí, abychom měli delší pauzu. Veškeré volno, které jsme od trenérů dostali, jsem strávil se svými nejbližšími. Udělali jsme si rodinný výlet a užili si wellness. Bylo to strašně příjemné. Pro nadcházející období je ale už mojí prioritou zase hokej. Během play off, které je spojené i s náročným cestováním, mě rodina teď zase nějaký čas příliš neuvidí. Na vyřazovací boje se ale hodně těším.

    I proto, že s Karlovými Vary jste se v play off nikdy moc daleko nedostal?

    Jasně. Naším maximem obvykle bývalo předkolo. Proto jsem odešel do Brna, abych se v kariéře posunul.


    To asi hovoří za vše no.

    Rozhovor s Flíčkem


  • A takhle to vidi ti ostatni,a proto jsem nikdo mic nechce....kdyz nam staci jen predkolo a i ty hráči to maji v hlave,proto mozna kdyz meli velky naskok na boleslav, tak na to prdeli....
  • upraveno 14. březen
    Ale to je normální a přirozený, že můžeme jako klub hrát tuhle roli odrazovýho můstku k lepším angažmá hráčů. Nikdy nebudeme PCE, SPA, TRI. Musíme tuhle roli přijmout a nastavit tak systém práce a fungování klubu. Skautovat a vyhledávat hráče s ambicí se rozvíjet, zlepšovat, nabídnout jim ice time. Ale musí to být vyskautovaný hráči s ambicí a potenciálem. Nesmí to působit dojmem, jak když kočička a pejsek vařili dort.

    Když jsem psal o nejhorší sezóně a někdo tu psal, že to nebyla vlastně "nejhorší sezóna" a dal to do kontextu s očekáváním před sezónou. Tak přesně tak jsem to myslel. Sezóna s největším zklamáním. A to možná ani ne ze sportovního výkonu kluků na ledě. Ale z toho, že neexistující sportovní management neudělal nic pro to, aby tomu propadáku předešel/zabránil. Aby sezóna dopadla tak, že z posledních 11ti zápasů jsme 9 prohráli!

    EDIT: + Z posledních 22 zápasů (skoro půlka sezóny) jsme, pokud dobře počítám, vyhráli pouze 5x!!!
    Post edited by pOne on
  • @pOne podepisuju

    nedelejme si iluze, ze Senkyplova ambice sem byla navalit tolik co Dedek do PCE. to nebyla strategie klubu. jen nechapu, ze se v rizeni lidi spali hned dve sezony po sobe. nejdriv jim 34 nepodepisuje hrace, pak to nechaji mezi vice lidmi a zase se nepodepisuji hraci. prseto ti stejni lide co mu to radili sedi v tom klubu a delaji jako, ze predkolo vlastne OK a kdyby nebyli zraneni tak je snad i ctvrtfinale. 

    bohuzel extraliga se totalne vyrovnala a abys uspel potrebujes 1 extra lajnu. tu my nemeli. pokud ji nepodepisou, tak sitiuace bude stejna i pristi sezonu. mozna sestavuji slibny sportovni usek, ale vsichni zacnou az v polovine leta... uz slysim ty vymluvy (prisel jsem az v cervnu a to uz nebylo prilis hracu na trhu, trh je prebrany...). kdybych byl senkypl a ptal se ldi v klubu a oni davali tyhle odpovedi, tak za kazde "trh je prebrany" 1 000 do spolecne kasy  
  • Na tvorbě týmu pro novou sezonu sportovní vedení klubu pracuje již delší dobu. V blízké době budou oznámena jména hráčů, kteří v našem klubu v další sezoně nebudou pokračovat. Jména hráčů, kteří naopak náš tým posílí, budeme oznamovat v průběhu dubna a května, nejdříve však až ve chvíli, kdy daný hráč dohraje sezonu ve svém stávajícím klubu a po dohodě s jeho předchozím zaměstnavatelem.

    Rozumíme, že máte na mysli především sportovní stránku věci, nicméně naše marketingové oddělení musí pracovat bez ohledu na výsledky a představení nových hráčů určitě v nějaké formě připraví.

    S pozdravem
    Daniel Kubelka
  • Uvidíme, mě už je to teď celkem jedno,jak to bude,jestli v dubnu, květnu,nebo az poprvé vyjedou na led v lize,a uvidíme,kdo bude,a nebude.
    Hlavně ať se něco stane k lepšímu,a nemusíme odpočítávat vteřiny k nejakymu postupu.
    V životě jsou i důležitější věci,než se s něčím nervovat.
  • hele, za mne ať klidně máme meh tým (protože teď už bude posilou maximálně zajíc v pytli ze zahraničí, který se může stát super kaufem nebo propadákem), ale ať vyhlásí realistický cíl pro sezonu, s tím, že nově složený sportovní úsek bude mít za úkol připravit soupisku na další sezonu, která bude mít cíl být na 6, 7 místě a nebezpečně kousat.

    jasně, rád bych tu měl tým, co by každý rok měl za cíl útok na finále, ale jsem realista. Pokud by sestavili tým, co bude na středu a hrát slušný hokej a cílem nebude dovča po předkole, tak budu rád
  • Druholigová posila vytažená z klobouku, nebo jaký hokusy pokusy budou trvat do května?
    Tohle už proboha ne. Stačilo to jednou.
    Že tady někdo opravdu maká na postavení kvalitního kádru pro mě tímhle opět vyznívá jako méně a méně reálná věc.... DÍKY!
  • Já budu rád,když bude tým do 10 místa,netrepat se do poslední chvíle o předkolo,a pak vyletět ve 3 zápasech.
    Pro mě za mě,ať klidně už konečně dojdou alespoň tvl o kolo dal.
    Vždyť to je na palici hlavně pro ně.Tohke by si měli uvědomit, všichni v klubu.
    Mě jen stačila ta organizace okolo odjezdu busů do Klingose.
    Už jsem to tu psal,že jsme čekali jak bylo psáno před arénou na parkovišti u haly míčových sportů, a tvl nikdo nikde,a pak tam přijeli policajti 5 minut před odjezdem 😂😂,že busy odjíždí od parkoviště pod halou,tam jak parkuje bus hostujícího týmu.
    No nou koment 



  • Bude jedno velke prekvapeni,Hradec Pardubky udela. To same Litvinov udělá Kometu.Možná i Liberec Spartu.
    No a Budejky pokud jim vyjdou presilovky,tak muzou Trinec taky potrapit,jinak tohle vidim na Trinec.
    Co Vy?

  • Pardubice, Třinec, Brno a mezi Sparta a Libe to vidim otevrene
  • Nesedí tam vedle Motáka, Bruk?
  • Tady se za trest jelo do Washingtonu se sponzory ne, dyt to je v pořádku :)
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters