Hlavně Šenkypl řekne, že ví, že musí zlepšit komunikaci a vypadal to takhle? Nevíme absolutně nic a když už něco málo vyleze, je to z komentářů Kubelky nebo FB profilu Varu někde v komentářích? Hrozný
Pokud chtějí tajit jména hráčů (z absurdních důvodů) tak okej, to se ještě dá přežít. Ale proč mlčet s trenéry, SM, a hlavně s odchodama, který jsou u některých hráčů už známé? Tohle je komunikace alá co?
Ja myslím, že pokud to je fakt Kalous , Patera a Moravec nelze to oznámit dřív než po skončení ms. Tak musí vydat nějaké oznámení apod. Aspoň neutrální.
Kinkis: chápu, že tu má smlouvu a že teď trénuje,protože měl manko tak se dává dohromady...ale kdyby zůstával tak to nevím!! Nemá rychlost...nezapadl mezi nikoho ...než se zranil byl jak duch ve 3-4 lajně obcas mimo sestavu...mi neříkejte ,že si někdo myslí,že na tu ligu fakt má?
@maverick tak 3-4 mu nikdo nenahraje. V přípravných zápasech i v sezóně hrál málokdy v 1 či 2 line. Upřímně ho Vary doslova nikdy nevyžili. A nedává to smysl výsledkem bylo, že neodehrál nic a pak srdeční sval problémy. Měl 1 rok a adios a navíc ten sval + rekonvalescence. Myslím si ze ten ins post ne spíš flashback. Nemyslím si, že nyní by posiloval.
Jsem v 3D modelování a tisku ještě začátečník, chyby tam jsou, ale jelikož je to tátovi do “kumbálu”, tak jsem to moc neřešil. I tak bych řekl, že na 1. pokus to ujde
Tvle když vidim, jak to v tom čtvrtfinále žije, strašně bych chtěl, aby se nám to taky někdy povedlo.. ale ne jen jako tým do počtu, ale s reálnou šancí potrápit favority. Je to takt úplně něco jinýho, než ZČ nebo předkolo. Zatím obě série.
Komentáře
Tohle je komunikace alá co?
Domluv na přestup Anderse Leeho, to by byl bek jak víno
Ty kraaaavo PS1 👍
Jinak hezká práce