HCE Fórum

1576577579581582649

Komentáře

  • Jihlavský kanón Harkabus
    Pět zápasů, sedm gólů. Tomáš Harkabus sice vinou zranění vynechal podstatnou část základní části, v play off je ale ve formě a je jeho nejproduktivnějším hráčem. Hned šest ze svých branek vstřelil v početní výhodě, v níž má Dukla fantastickou 40% úspěšnost.

    Škoda, že se nikdy nedokázal u nás prosadit
  • Clovek by rekl,ze kdyz mame(asi) Kalouse tak to bude neco znamenat,ze hraci za nim pujdou a on to opak.
    No treba privede jineho a lepsiho hrace..kdo vi
    A treba tady ten Kalous ani nepodepsal…😀 aby jsme se jeste nedivily co nam oznami vedeni.
  • No asi tak… zadnyho Kalouse nemame. Realne nemame nic. Fakt nepochopim tu nekomunikaci, totalni amaterismus.
  • Na fb pisou,ze pripravujou rozhovor s majitelem.
    Tak uvidime,zda-li bude nejak konkretni.
  • 1140bxl: Píšeš to dobře, všechno to je o nějaký komunikaci, která tady zoufale vázne. Řeší se to tady pořád dokola že jo. Kdyby řekli podpora sponzorů není taková jakou jsme čekali, máme nějaký finanční strop přes který jít nechceme a je nereálný sem některé hráče dostat, tak OK. Můžeme být rádi, že ten hokej tady ještě pořád je, protože dneska je to fakt těžký naplnit nějaký rozpočet, kort tady v tom kraji u nás. Jenže když pak vidíš majitele v TV, kde říká, že peníze nehrajou roli, tak to v lidech vyvolává dojem úplně opačný. Mě osobně by to taky nevadilo, kdyby fakt řekli hele ok chceme relativně low cost tým, chceme trpělivě pracovat, hráče si vychovávat /což tady prostě neumíme, resp. neumíme je pak zapracovat do áčka/, tak řeknu fajn OK, je to prostě daný. A fakt můžeme být za Šenkypla rádi, protože Holub už to dělat dál prostě nechtěl a aby to platilo město to je prostě špatně. Takhle akorát dělají z lidí blbce, máme ambice, chceme do čtvrtfinále, ale ten tým tady na to ani náhodou není! To je jako kdyby si přijel do Le Mans na závody s cílem uspět a přijel tam s rádoby vytuněnou Fábií. Jenže od tý komunikace je právě nějaký ten generální manažer, který tady zoufale chybí! I s tím Kalousem..... ok fajn má mraky zkušeností. Pominu-li skutečnost, že všude kde v poslední době byl a měl ON tu odpovědnost tak to skončilo víceménně průserem, ale to vem čert. Měli najmout někoho, kdo by se tomu intenzivně mohl věnovat už teďka. Ano hráči jsou v extralize víceménně rozebraný, ale on teďka sotva bude mít čas jezdit po Evropě či Americe /AHL/ a skautovat hráče, vidět je osobně hrát, mluvit s nima třeba atp. A co si budeme.... ano hráči jsou, třeba v tý AHL je podle mě celkem dost hráčů, kteří se už do NHL neprosadí, protože trend tam je prostě danej a jak ten tým neuděláš do nějakých 25 let, tak prostě bohužel. Jenže náš skauting tady je v plenkách úplně a hlavně hráče tam loví všichni že jo, DEL Fiňáci Švédi, Slováci atp. Takže klasika se budeme spoléhat na agenty, přičemž kdo zná to prostředí a ví jak to funguje..... navíc teda ještě jen na některý, protože sám seš jako SM pod nějakou agenturou. Vyhlídky prachbídný, strašně rád bych se mýlil, ale v nějaký průlom příští sezonu nedoufám, i když bych se strašně rád mýlil. A jen Šenkypl ví, jakou má trpělivost, kolik tomu bude chtít dát času a peněz! Vůbec bych se nedivil, kdyby po stejný sezoně jako byla ta letošní dal od toho ruce pryč, mají ve smlouvě klauzuli, že to můžou zpátky převézt na město....... 
  • hele, tady bych se vedeni trochu zastal. sezona skoncila pred 3 dny a je mi jasny, ze neudelas vyjadreni hned. ale doufam, ze nekdy pristi tyden by nam mohli dat aspon nejakou casovou perspektivu +  nastinit cile. neco ve smyslu - letos to nevyslo (spokojeni snad jen s brankarem), videli jsme co tymu chybi (centimetry, produktivita, vudci osobnosti), do dalsi sezony posilime sportovni usek + novy trener, uz mame predstavu, ale budeme moct rict az v kvetnu, doplneni kadru se uz konzultuje s novym vedeni, budeme informovat jak to bude mozne. chceme tym na ctvrtfinale a vime, ze je treba posilit. 

    No a kdyby to chteli vysperkovat, tak muzou rict - vazime si fanouskou a proto v prubehu "okurkove sezony" bude jednatel/kdokoli jiny psat treba 1x mesicne svoje postrehy ohledne chodu klubu.     
  • @1140bxl takhle to zni hezky a myslim si, ze presne tohle se nestane .. :D
  • @Flaksa34 realne jinak nez na doporuceni agentu uz nepujdou. muzou mit neco na seznamu co se nepovedlo pred p-o, ale vetsina bude z toho co doporuci agenti. muze to bejt prusvih, ale stejne se to muze povest. ja si myslim, ze tady v podstate 3 lajny mame, ale chybi nam ta prvni co dela rozdil a body. no a vracime se zpatky k tomu, ze nechteli nic vyzkouset (na par tydnu) v prubehu letosni sezony a tak to budou riskovat s delsimi kontrakty (tzn. vetsi financi risk)... (nebo neprivedou nikoho a snizime cile)  

    k rozhovoru s majitelem - to je vsechno krasny a myslim, ze Senkypl bude pozitivni a rekne spoustu veci co jsou pravda. Plnej souhlas ze muzeme byt radi, ze mame takoveho majitele. Ja osobne nepotrebuji kazdej druhej mesic rozhovor se Senkyplem, ale spis pravidelne zpravy z klubu jak se ta strategie/cile co nastavil Senkypl plni. Nevim kdo a zda, ale predpokladam, ze reportujou aspon jemu.
    k tomu jen jedno zamysleni, pokud jsem si myslel, ze s prichodem majitelu se zkusenostma z byznysu a tim jak funguje CRM, nastane nejake zlepseni tohoto rizeni vztahu se zakaznikem (fanousek platici, fanousek neplatici, sponzor, potencialni/budouci sponozor atd.), tak minimalne ve vztahu k fanouskum je to fuck-up stejnej jak nase vykony v predkole. mozna by se ho ten Kubelka mohl zeptat jak Senkypl vidi (po dvou sezonach v klubu) nastaveni tohoto procesu rizeni vztahu se zakaznikem (appka je fail bez interakce, na webu jsou zpravy o vsem jinem nez o tom co fanousky zajima = A-tym, atd.) ci jinech procesu... restrukturalizoval desitky firem a porad nejak nechapu, ze tady nema po dvou sezonach minmalne profi-sport (A-mustvo)a vztah s fanousky v nejakem modernim/lepsi stavu nez to prebiral.       
  • Za me (s odstupem) musim rict, ze tohle byla asi nejhorsi sezona KV hokeje, kterou pamatuju. Mozna obdobi pred prichodem Pesouta tomu konkuruje. Ja dokazu pochopit sportovni neuspech. Co mi ale jako fanouska sere, ze tenhle klub je jak vybydlenej barak. S timhle poloamaterskym pristupem je div, ze jsme vodama Extraligy vubec nejak bez hrozby baraze propluli (dekujeme Frodo, jedinej profiku HCE!). Ta lod byla bez kapitana, bez kormidelnika, bez navigatora.....

    Pokud nedojde k razantnim zmenam na vsech frontach, jak v kadru a-tymu, tak ve vedeni, tak ja s KV hokejem koncim. Cas i penize se daji utracet i jinak, nez si nechat 2 a pul hodiny solit do hlavy prepalenou diskoteku a jit domu nasranej z toho, co zase clovek na lede videl za produkci.
  • @pOne nevim zda nejhorsi, ale urcite sezona s nejvetsim zklamanim. jak rikam jedno jsou sportovni vysledky, to uvilvnis jen do urcite miry. ale ten zpusob komunikace/prace s fanouskama (Vanek byl min namistrovanej a arogantni nez je to tedka) a to nic nedelani/reakce na vysledky/zraneni. proste mel jsem ocekavani a to zklamani, ze se to vratilo do "smradku a pohodicky" je velky :-/ 
  • Takhle nějak by to mělo vypadat.
    Dobře se naladit,a jít na to.
    Mám takový pocit,že nic takovýho,u nás nefungovalo vůbec.
    Můžu se ale plést.
  • Tak co si budem.Neco(nekdo)je v tom klubu spatne a myslim si,ze my fanousci muzeme pouze diskutovat kdo,proc.Ale pokud proudi ven veci jako(Eismana tym nechce,nerespektuje) tak se muzeme ptat proc tomu tak je.Co se muselo v tom klubu stat,ze tam neni pohodicka.Po odchodu 34,Grofa by clovek rekl,ze se vzduch vycisti(ano nevim duvody odchodu a jestli oni byly zlo),ale podle me se nic na atmosfere uvnitr tymu nezmenilo.Mozna zhorsilo.Mozna si tym chtel neco vydupat.Mozna..
    Pritom by človek rekl,ze novy majitel=novy impuls,penize,motivace.
    Jsem opravdu zvedavej co nam prinesou nasledujici tydny.
    Ja jako fanousek budu mit asi velke naroky pokud se potvrdi ten Kalous…Clovek si rekne-je u repre,je u zdroje dobrych hracu.Muze sem dotahnout nejakou tu,,hvezdu,,.Ikdyz posledni dobou mi prijde,ze uz moc nerozhodujou finance pro hrace,ale spis za jakej klub hraje.Samozrejmne nemame jeste trenersky stab(mozna).
    Nevim jak vy,ale ja mam velke ocekani nebo spis prani.
    25let chodim na hokej,ale kazdou sezonu si rikam ze ta nasledujici uz musi byt lepsi.Ze to musi byt ta prulomova.
  • Hlavne nevim jak vy, ale ja od nas necekam, ze budem hrat o ctyrku. Ja budu uplne ok s tim, kdyz budem hrat kolem 8. mista a do posledniho kola bojovat o zacatek predkola doma. Ne se klepat v 51. kole na 12. miste, jestli se protahne sezona o 3 zapasy. Ale být v osmicce, zacit doma, mit ambice postoupit do ctvrtfinale. A budu naprosto spokojeny.
  • Sezony s největším zklamáním jsem zažil dvě horší. Tuhle řadím na 3 místo. 
    Nejhorší sezona pro mě byla, když tu hrál Libor procházka a spol. a nakonec jsme jen tak tak uhráli baráž nad Chomutovem.
    Druhá nejhorší zas ta potitulová, první v Areně. To byl tvrdej náraz na realitu.
    No a letos? Kdyby nebyly ty velkohubé prohlášení na začátku a tím i velká očekávání, tak to vlastně byla obyčejná karlovarská sezona na jakou jsme zvyklý už dvacet let. Realita je jaká je. 

    Za poslední 4 roky jsme nedokázali nahradit ani jednoho hráče který odešel mimo brankářského postu, kde se povedl zázrak Frodl. Jinak jsme reálně za poslední 4 roky pouze oslabovaly. Body které nosil Flek, Vondráček, Koblasa, Kohout, Venca34, Jirka Kulich nebo Tomáš Mikůš, Šenkeřík který u nás udělal pokaždě víc jak 20 bodů za sezony, ty jsme nedokázali nahradit. Jediný kdo by se dal nazvat posilou je Ikka, ale ten se bohužel svezl letos s celým týmem. Za poslední 4 roky jsme ztratili 8 hráčů co dělali body a dokud tyhle nenahradíme tak prostě lepší být nemůžeme.
  • Tak údajně padnul i Patera s Moravcem🤷‍♂️😊
  • @Flaksa34 takze zkolabovalo uplne vsechno, parada.. Frodo zdrhej hned jak budes moct
  • A bude to jak jsem psal... Eismann na věčné časy, protože majitel žije v jiném vesmíru... (ASI)
  • Uprimne doufam,ze Frodo utece.
  • Tak dneska se někdo ptal na fb tak jsem na to zvědavý kdy to bude a hlavně co zase za výplod to bude, jestli něco konkrétního nebo zase jen “obcházející” keci se kterými se většina uspokojí
  • @FeryBo ”Jelikož se trenér Eismann dokázal dostat do předkola, dostane šance u A týmu i nadále”? :D :D já už se musim jen smát a fakt doufám, že se tohle nestane
  • nova sezona, nova sance. ja rikal radek duda, kdyz chces zmenit cile/atmosferu v klubu musis prijit s novejma lidma, ktery prinesou novej vitr/novou energii. predpokladam, ze jim doslo, ze pokracovani jako ted (=se stejnejma lidma) nas proste umisti nekde na miste 11-14. ale pokud je to ambice a jsou penize jen na toto - budeme to pytlikovat dalsich x nudnych sezon... 
  • upraveno 12. březen
    Hosi, preju Vam hodne pevnych nervu v okurkovce. Sice to nevydrzim a stejne sem neco napisu nebo budu na nekoho reagovat, ale citim, ze potrebuju odstup. Fakt nevim, zda brecet, smat se zoufalstvim nebo co. A aktualne jsem taky proti nakupu permic.

    To, jak opravdu vypada aktualne rizeni klubu v ramci sportovni urovne A-tymu je jednoduse zalostny. Jestli mluvite o Vankovi, ze byl arogantni, tak ma zdatného nástupce aktualne. Verim, ze se klub srovnal interne a ohledne obchodního fungování je nastaven lepe. Ale cely rok tu resime komunikace k fanouškům, kteri chodi pravidelne a to je proste a jen tragedie. Pritom to forum tady ma v klubu vahu, cte ho nejeden clovek. A sportovne? Kalous by mel mit podepsáno, ale kvuli svazu se ceka na konec MS. Doposud se melo jednat s 3 trenery, vsichni odmítli nakonec z dost podobnych duvodu. A jestli je pravda, ze Kalous nebyl hlavni, kdo ty jednani vedl, tak uz fakt nevim. Takze nakonec to pujde trenovat sam se Sikem nebo tu nebude ani on.

    A pokud obcas sem tam neco sledujete v ramci Extraligy, tak vite, ze hraci bez podepsané smlouvy byly cca 2-4 tydny zpatky jeste v celkem slusnem poctu. Ale u nas se nedela na kadru ani po tom, co odesel Bruk. Podepsán neni aktualne vubec nikdo = hotova podepsána smlouva zadna neni.

    Jak rikam, jsem neuveritelne negativni a potrebuju odstup. Uz od prosince si rikam, ze to pujde nahoru, ale zatim jen a jen sliby. A dokud nebude 24/7 v tom klubu drepet clovek zodpovednej za tu organizaci, fungovat to nebude.
    Post edited by HCE_Majkl on
  • tak jestli nebudou žádný změny,tak to jim na permici na příští sezonu kašlu.......


  • Tak to je v prdeli.
  • @HCE_Majkl ”neakceptovani pozadavku na hracske doplneni” .. to me desi asi nejvic. Tak hlavne at zase prijdou s kecama, ze chceme hrat ctvrtfinale
  • LukasCz - proč odešel Kapitán je jasný - na práci SM házel bobek (viz Kašičkové). Co se týče Groffa, tak tam se ke mne doneslo, že měl problém s Brukem a Skuhravým, tedy že to v trenérském štábu skřípalo. Neřekl bych, že Groff dělal dusno, ale o pracovní morálce.


    jinak s vámi pánové vřele souhlasím. Když se řekne, že je takový rozpočet, chceme víc stavět na našich klucích před nákupem žoldáků a cílem bude 8. místo po ZČ, tak prosím, ale prohlášení cílem je čtvrtfinále, poté co odejdou střelci a přijde jen top brankář (+ Prochy měl slušný přesun z 1. do extraligy, ale hrozné +/-) a odejdou střelci...

    No mám obavu na další sezonu. Nechápu, jak lidi, co očividně umí vést firmu, to tak podělávají. Nevím, asi nechápou, že ve sportu je třeba reagovat hned a ne až po 3 sezonách, protože neztratí jen lidi na tribuně, ale i potencionální hráče.
  • upraveno 12. březen
    Pořád stejnej problém...bodeť by sem někdo šel když je to tu amatérský vedený...tady nejde jenom o hráče ale samo i trenéry...mno smutný čeká nás asi hodně veselá Hurgáda! Hlavně, že celé ,,vedení" vzalo
    sponzory za odměnu teď do Washingtonu cca na tejden...místo aby se tu makalo na nápravě letošní bídy! Nemají trenéra nemají hráče kdo by se sem taky hrnul když se ani nevi kdo to bude trénovat, ale prdet na to ve Washingtonu nám to ukážou
    Post edited by maverick on
  •  Národní tým se vrací do Varů! V dubnu se dvakrát utká s Německem
    https://hokejkv.cz/clanek.asp?id=14197


Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters