HCE Fórum

1574575577579580649

Komentáře

  • Ta Facebooku stránka, co to je za bait😂😂 buchtele jde do Bolky. Jak může být 90% klouček když odcházel do Plžene tsk měl podepsáno 😂 a ještě oznámili že dvojce na další sezónu je ready 😂 tohle by byl dobrý list na apríl.
  • @LukasCZ tak tam někdo má hodně velkou fantazii :D :D
  • Spis je vtipny, jak se nekdo snazi % vyjadrit neco, co ani nevi, o cem je, a v jake je fazi. Na tom seznamu jsou mozna 2 jmena, ktere jsem zaslechl, ale rozhodne ne jako podpis. Takze reknu, ze budu hodne prekvapenej, pokud se tady objevi vic jak 1 jmeno z toho seznamu…

    Motor jde na Trinec…
  • Jestli nemyslí od 50% a méně že to není reálné nevím kolik tak napsal. Jestli tak nemyslí
  • @Peterson však když to není reálné tak to ani nepíšu 😂
  • Buchtele tady mohl být, chtěl sem, ale kulantne řečeno tady se veřejně tvrdí něco, co neodpovídá realitě, jak se ten klub chová na trhu s hráčema🤷‍♂️víc k tomu nemám ….
  • Buchteleho je teda skoda,ten by se mi libil. Doufam,ze se dozvime i neco pozitivniho ne jen,jaky sme amateri na trhu s hracema 🫣
  • Flaksa 34: Myslíš jak vyhlašujou,že finance nejsou problém a pak když jako Bruk někoho sehnal to Tobolka smete ze stolu ? Šenkypl hezky mluví, ale ve finále nestíhá a vše nechává na Tobolkovi kterej je naprostej amatér ale chová se jako X let zkušenej manager tak to na mě působí..
  • Sice se pořád opakuji, ale napíšu to ještě jednou. Pokud ty prachy na posily nejsou, tak OK. Týmu budu fandit. Ale s.at si na hlavu od Tobolky nenechám. Místa nechám propadnout a permici nekoupím dokud kecy vedení nebudou odpovídat realitě.

    Jen doufám že  se teď ozve i fan club. Chápu že podporovali kluky, ale teď přijde doba kdy dát najevo že permanentní lhaní od Tobolky a vedení je přes čáru. 
  • upraveno 10. březen
    Takže když napíšu, že mám info, že sem na 1% pravděpodobně přijde Crosby, tak to mám dát na FB a dělat ze sebe leakera? 🤣

    Fanclub? pchybuju, že něco udělaj.
    Post edited by three7 on
  • Ja mam v planu si po letech permici taky nekoupit. Jediny,co me presvedci,ze vcas zverejni velke zmeny, posily.. fakt uz ne dramaticke predstavovani Spolecenstva🙄
  • @Martin25 Aby ze Společenstva nebyla cesta do Mordoru a bez návratu... Jakože zůstane vše při starém, možná ještě horší......
  • Přiznejte se. Kdo si koupil parádní mikinu "PLAYOFF 2024 NA PLNÝ PECKY!"? Myslím jako že máme na co být hrdí, tak proč to neukázat ne? ;-) 
  • upraveno 11. březen
    @Kulasec to raději peníze vrazim do jiných hovadin 😂
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Tak na plny pecky to diky tomu novymu moderatorovi fakt bylo,takze nelhali😀
  • Mikina "PLAY OFF 2024" je nová šála s Pletkou?
  • Ta mikina to byl hodně špatný vtip 🙄 ale teď už by mohla být s padesát procent slevou 😄
  • I kdyby to rozdávali zadarmo.

  • Když tu mikinu bude rozdávat #34 s primatorkou ke klobase zdarma tak si vezmu klidně 3, potrebuju něco do práce a tam ten napis bude hned špinavej ze to ani nepůjde vidět 😂
  • Jenomže my měli play-off merch už tak dva roky nazpět, nechápal jsem to a nechápu to ani teď, merch by se měl dělat až po postupu do čtvrtfinále…tolik zbytečně vyhozených peněz, to radši měli narvat do hráčů…
  • Merch k po byl i minuly rok ne?😀
  • No meli by pred sezonou udelat jednu věc. Vubec se nevyjadrovat o tom,ceho chtejí v té sezoně docílit, ani slůvkem.
    Pac to jsou prohláěení stejně ůplně jiná než co pak reálně je, a akorát pobuřuje lidi, za mě, zbytečný.

    Přivest pořadny posili,hrat na to co maji,a vubec nic nevyhlasovat.

    Treba se to potom povede,a kazdej je bude vynaset do nebes.

  • @kanis ne, ja chci vedet jaky jsou cile a ambice majitelu. muzeme mit klidne nabombenej kadr (koukni treba na Vitky), ale proste to nevyjde. je to sport. jen tem vyjadrenim musi nasledovat ciny. kdyz reknou nemame prachy a tak to doplnime mladejma nadejnejma + cilem je pokusit se v predkole prekvapit s tim, ze vrchol tymu bude za 2-3 roky. Reknu OK. 

    jinak nevim zda jste zaznamenali vyjadreni Cernocha po p-o, ze nevi jakej kadr bude pristi sezonu. takze to vypada, ze se na kadru zatim neudelalo skoro nic. no a prestoze mam Cernocha rad, tak nevim zda neni cas ho vymenit. Ten chlap je totalne uspokojenej, bez ambic. Misto aby rekl neco ve smyslu, ze veri vedeni ze posilime (trosku je dostat pod tlak) a dalsi sezonu budeme utocit na ctvrtfinale, tak rekne, ze uvidime... my prijde, ze jedinej kdo ma v tymu ambice a koule je Frodo. U nej je to jasny, sezonu s juniorama tady neda. ten chce hrat nahore, Cecemu je to v podstate jedno. hlavne, ze se nespadne. 

    by potrebovali trochu probrat frajeri   
  • 1140bxl: K tomu Černochovi ..... to, co píšeš Ty, si já už třeba myslím dlouho, dokonce jsem to tady i psal. Stačí se podívat s čím podepisoval smlouvu, kdy řekl, že pro Vary se rozhodl hlavně pro to, že tady má dostatečný icetime na ledě. Oproti tomu třeba Víťa když mu vylepšili smlouvu, tak jaký bylo vyjádření jeho? Že chce s Varama něco vyhrát /jasný, titul to asi nebude, ale stačila by třeba jedna play off série, že jo. Čeče pro mě je třeba nulovej lídr, letos sezona opravdu bída, trochu se chytil na konci ale play off zase nulový. Je pravda, že měl  2 dlouhý sezony, byl na MS, což ovlivnilo jeho letní přípravu /údajně měl před touhle sezonou nejhorší fyzický testy z celého týmu/. Já bych mu dal ještě čas cca do podzimu, a když se nezvedne, tak bych ho vyměnil. Každopádně v návaznosti na to, kdo přijde /tady si opravdu iluze nedělám bohužel/ by už neměl hrát všechno, všechny oslabení přesilovky, letos ho i trenéři úplně nesmyslně tavili. A vzal bych mu céčko a vůbec bych se nebál ho dát Jiskrovi!!! Srát na to, že je mladý, kdo toho kluka zná tak ví, že to úplně v klidu unese, navíc už teďka je to větší lídr než celej Čeče. Navíc je to Varák, myslím, že možná poslední karlovarský kapitán tady v jakýmkoli týmu byl Pepa Martinovský, a to už je kurva doba. Celej ten tým odejít nemůže, většina těch hráčů tady zůstane a aspoň by se do toho týmu vyslal nějaký signál, že takhle dál už ne chlapci!!! 
    Co si tady psal s tím Kalousem, s tím souhlasím. Nevím jestli vůbec Tobolka takhle přemýšlí, jestli teda vůbec přemýšlí. Kdo si myslí, že Kalous žádnou práci s nároďákem nemá je těžký naivista, Radim má vysoký nároky a na nějaký angažmá Kalouse ve Varech z vysoka sere. Reálně se tomu Kalous bude moct věnovat naplno až po skončení MS, tak to prostě je.  
  • upraveno 11. březen
    K tem ambicim. Pokud se hracsky vyrazne neposili (coz zatim podle vasich informaci moc nevypada), tak nemuzem mit vetsi ambice, nez predkolo a zkusit "prekvapit".. jestli se neprivedou opravdu posily, budeme jednim z adeptu na placani se o uplne dno tabulky na pristi rok
    Post edited by kinkis on
  • No ono jak už tady někdo dobře napsal,že kdyby Frodo nebyl,místo Kladna jsme se teď 40 dní klepali my.
    Snad už to jednou taky bude konečně s více radostmi,orál bych to všem v klubu,i Nám vsem tady.Vzdyt tohle je na palici.
    Zrovna nedávno jsem se potkal se známým, se kterým jsme se 5 let neviděli, páč on odjel za louži za prací,a když dorazil na dovču sem,tak jsme se sešli, pokecali,a on na mě když mě viděl.
    Tvl máš už nějak málo vlasů,jak to?
    Mu říkám, se zeptej v KV Aréně.
    Tak se začal smát,az malém spadnul ze židle 🙄😂
  • Orál samozřejmě ne 😂😂😂🙄🙄🙄
    Mělo tam být "přál"
  • merch - fanshop neprovozuje klub, takže proto je merch ready už na předkolo. Navíc nezapomínejte, že výroba nějakou dobu trvá (i kdyby to bylo koupit trika, mikiny, čepice... a na ně udělat potisk), takže ať to vypadá sebehloupěji (vzhledem ke stavu předkola), tak to provozovatel fanshopu musí vydat, protože nikdo nechce prošustrovat všechny prachy.

    disciplinárka - Valský 1 zápas stopka za faul kolenem na McFaddena. Takový trest jsem čekal, když Bery taky dostal stopku na zápas. Co mne zaráží je to, že ČB dostaly 3 disciplinární tresty za předkolo (po každém zápase jeden). To už o tom týmu něco říká.
  • Furt absolutně nevidím sebemenší důvod, proč by se měl vracet do ELH. Minimálně AHL musí mít zájem
  • @kinkis Přece protože si to někdo vycucal z prstu a napsal to na FB! A to je už fakt pádnej důvod... 🤣

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters