HCE Fórum

1540541543545546649

Komentáře

  • @kanis Nevidim absolutne duvod proc. Sorry ale ten je ten posledni, kam bych tu kritiku směřoval. Ti borci na tom lede jsou naopak ti prvni, takze spis to smeruj k nim 👍

    Ja bych i dobrovolne odmitl předkolo, na tohle stejne nikdo neprijde.
  • Tahle sezona je neskutečný průšvih, že kterého se bude klub vzpamatovávat ještě hodně dlouho. Něco jako 09/10, kdy se mělo nastartovat vše novou halou, titulem, fanoušci natěšení...
  • Někdo říkal, že bude letos 13. místo???
  • @HCE_Majkl souhlasím, omlouvat furt hráče už není na místě, hlavně oni na to serou
  • @Uklízečka_kabiny_HCE
    Bych řekl, že toho teda bylo o dost míň, než jsi napsal…jinak ty góly, asi tři týdny zpátky tady někdo psal, že je snad 45% šance, že na domácím zápase nedáme gól…to je prostě ohromný číslo
  • @Xaxxz jj, ja jsem to psal, skoro pulka domacich zapasu 0-1 nas gol..
  • Já dneska nešel a trpím u TV. Je to hrozny. Nemaj vůbec nic. Hra na náhodu, všechny osobní souboje prohrané . Pokud to Šenkypl vidí a je soudnej, tak proste musí přestat věřit místním naseptavacum. Letos ukázali ze na to nemaji. Takže průvan v kádru a v kancelářích .
  • Tak ten poslední gól vystihuje letošní zmar dokonale…gratuluji všem sázejicim, tohle byly peníze na zemi
  • Doufam,ze skoncime na 13 miste a sezona bude okamzite ukoncena.
    Hraci okamzite sundat dres HCE.Delaji tymu ostudu.
  • Já jenom doufám, že to je mise na odstreleni Eismanna
  • @Xaxxz Bylo to zhruba na přelomu Listopadu a Prosince. Fakt tam bylo hodně těch nájezdů, myslím, že třeba to utkání 4:1 s Plzní tam měli 2-3 nájezdy a ani jeden gol z toho. 
  • I saw the video of yesterday's outdoor game.

    On the one hand:
    Next time, they should come up with a solution so that the panes remain transparent.

    On the other hand:
    The decisive scene was that our #5, #30, #44 in threes did not prevent a single player from scoring the 1:3. Unbelievable.
    We need two playmaking defensemen. That would be a good start for a better future.

    Btw...
    Anyone want to watch the NHL Outdoor Game between the Rangers and the Islanders today (I hope it works in the Czech Republic):
  • Reálně kdyby zbytek sezóny odehráli s juniorama, udělali by líp. Těm klukům by to dalo zkušenosti a my stejně všechno do konce ZČ prohrajeme.
  • Tohle asi nemá ani cenu komentovat…Víťa tam sedel asi ještě 3 minuty po skončení 2.tretiny
  • Type your comment@Xaxxz  mě přijde jako by vůbec neměli letos sílu,energii,letos vůbec nejezdí.....jestli nepodcenili letní připravu nebo nevím...

  • Protože o tom nemá vůbec přehled,a pak se chytá za hlavu, stejně jako vcera v Klingosi pri ty hrůze.
    To on měl jednat,jako majitel klubu, stejně tak jako jedná při svým byznysu,a to úspěšně.
    Prostě je jim to u prdele,a pak to takhle vypadá.
    A za tím si stojím.
  • @Vargas88 psal jsem to na začátku ZČ, že se nám brňáci vysmáli, že jsme sem vzali toho jejich kondičáka. V Brně loni to byl jeden z těch co to schytával nejvíc. My letos máme stejný problémy a navíc nemáme kvalitu kádru Brna = hotovo.
  • upraveno 18. únor
    @kanis Stuj si pri tom, v pohode. Podil viny maji vsichni, ale ja bych to směřoval jinam. Dej si pivo, odcinit vcerejsek se asi nepovede a no stress…

    Jinak plácnu klidně blbost, ale mohlo by někoho napadnout vzít sem 5-6 hráčů už teď na test, ať se porvou o smlouvu. Sice může jít jen o cizince, ale na letošek bych se vykašlal. Případně v létě normálně na test vzít dvě lajny, protože ten tým na příští rok vybudovanej není a bude to sakra velkej průšvih...
    Post edited by HCE_Majkl on
  • @FeryBo Viti zrovna je mi fakt lito… to stejny Frodo.. jestli nejaky hraci delaji bojkot, tak to jsou s prominutim dementi. Furt to jsou profici a tohle je strasny
  • no, čekal jsem už před víkendem, že proti HK body nebudou
    1) my po zápase s Plzní budem mít méně než 24 hodin na regeneraci, zatímco Hradec toho času má více
    2) jak týmy hrají
    po včerejšku jsem si říkal, že to bude debakl, ale zatím "jen" 0:3

    ale jak psal HawK - dnes hrají Winter Classic NYR a NYI, takže si dnes nebudu po práci kazit den 3. třetinou
    pokud link od HawKa nebude fungovat, tak je spoleh na http://onhockey.tv/, kde na NYR koukám pravidelně

    co se týče sezony, tak ta je celá v hajzlu od hráčů přes střídačku až po lidi ve funkcích (prezident, majitelé atd - mimochodem, 40% klubu vlastní město, takže bych čekal, že by se odtamtud měl někdo ozvat, ale nesmí to být MV, to by vůbec nepomohlo). Otrkat junáky není špatný nápad, ale hrát jen s nimi nejde - jednak mládežnické soutěže a hlavně si vzpomeňte, jak Pardubky měly běhavku či co a přijela jejich juniorka a jak kluci neměli šanci si ani škrtnout.

    pár nadějných juniorů točit, to ano, ale nejít full juniorka
  • @12Stig12 ne celej tym, ale celou 4. lajnu a treba 2 beky hrat


  • Tahle zpráva teď vyznívá velmi komicky s celým kontextem a to není tak stará...
  • upraveno 18. únor
    Iterský naštěstí po sezoně končí 🙏
    Jinak myslim, že po těhle dvou zápasech je víc než jasný, že je to hlavně o hráčích a jejich přístupu. Taky pevně věřim, že Eismann skončí v Sokolově, nebo někde v suterénu s dětma. Myslim, že měsíc zpět, když se tu nadávalo na Bruka, tak jsme netušili v jaký budeme prdeli teď.
    Rád bych teď “sklopil” uši, omluvil se a byl rád i za toho Bruka, kterej alespoň něco vymyslel když už nic. Tohle je uplně bez všeho… fuj tajxl, nedá se na to ani koukat
    Post edited by Hokejkv on
  • Taky souhlasím s tím co píšete, vzít juniory ať se otrkají apod. Nicméně kdo si pamatuje ten zápas s tou maradkou, jak v tom zápase hrál i mladej Kvéra. To byl vybojovaný výkon a hráli to hráči, kteří prostě bojují o sestavu.

    Klidně bych vyhodil ze sestavy na pár zápasů naše "hvězdy", stejně ten program je natřískaný. 

    Pokračovat v takovém režimu a náladě je akorát utopie.

    Já jsem taky tady pár dní zpět psal, že 13.místo by bylo pro co největší trest.   
  • Ať se na mě nikdo nezlobí,je to věc majitelů.
    Hlavně Ti,by měli vidět to co se děje tam,kam investují nemalé peníze.
    Jedna řečnická: Vy by jste to nedělali?
    Vám by to bylo jedno?
    Kdyby se o to prostě víc zajímali,tak by ten výsledek byl jiný,a ne to,jestli já si dám pivko dvakrát za týden u hokeje.
  • Nechci být sprostý, hráčům ani trenérovi jsem nikdy nenadával. Ale tohle je ostuda! Ten tým je zralej na 3. ligu. A zatraceně mě se*e, co se tu teď děje!!
  • My muzeme byt realne radi,ze nebude baraz, protoze v tyhle nalade a forme by to nemuselo byt tak jasny.
  • Hele, kolikrát jsme letos prohrali 0:3? To je taky nejakej rekord, ne? :D
  • 90% hráčů sem bylo nabráno na rychlý přechod středního pásma, protiútoky s rychlým zakončením a hlavně napadání a bránění díky rychlosti a pohybu. Za poslední 4 roky se nám nepodařilo bodově, gólově ani silově nahradit ani jediného hráče který odešel (Flek, Vondráček, Kulich, Koblasa, Kohout). Jejich pohyb, síla a rychlost v týmu chybí. Navíc systém na který byl tenhle tým stavěny se změnil na postupný útok se zonovým bráněním na které ale tihle malý hráči prostě nemají. Takže buď musíme vyměnit půlku týmu za takové hráče kteří jsou na tento systém vhodní a nebo sehnat trenéra který využije hráče na to co umí a vhodné doplní o ty typy které chybí. Ale hrát se současným jádrem to co hrajeme, dopadá přesně tak jak to dopadá celou sezónu. To je jako vnutit rychlostnímu atletovi trenéra na vytrvalost.
    A odvolání Bruka a ponechání Eismanna se nic nezmění. To není impuls pro tým když ten kdo je celou sezónu zodpovědný za obranou hru na lavičce zůstane.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters