HCE Fórum

1538539541543544660

Komentáře

  • Frodovo vyraz hovori za vse

  • upraveno 17. únor
    Froda je mi líto!!!! To co tam tým předváděl  a nechal ho koupat ve všem = HNUS!!!!!!!
    880 KČ za vstup a dostal jsem FLUSANEC DO KSICHTU OD HCE!
    Frodo je poslední, kdo by se měl za dnešní výkon omlouvat. Naopak by 90% týmu mělo dostat pokuty.
    Černoch je pro mě out, Bartejs šokuje.
    Půlka týmu ať táhne klidně do P.....(lzně)

    Zážitek super. Skvělá show od Němců. jen chvílema mi bylo trapně, když většina Čecháčků jen stála a čuměla.
    Včera tam byla bombastická atmosféra a to byla JEN druhá liga.....
    Vše jsem si užil, až na ten hnus na ledě...
    Post edited by three7 on
  • Borci vy si myslíte, že tuhle hrůzu spraví nějaký jiný trenér? Jasně Eismanna asi nikdo nemusíme, ale ten tým je naprosto tragickej a nemá na to. Kde jsou lídři jako Gríger a Rachůnek poslední zápasy? Hrajou absolutně tragicky, to samé Černoch. O obraně se ani bavit nemusím tam je potřeba udělat ráznej řez
  • Jeste porad jsem nastvanej. Ten výkon byl tragickej. Pokud jsem správně koukal, PLZ hrála se 4 juniorama a stejně. To ze tento tým nemá na čtvrtfinále je jasný, ale tak špatný nejsou jak se dneska prezentovali. Nevím co jim Eismann říkal a na co je připravoval, ale PLZ na to utkání byla připravena lip. Jednoduchá hra, vše hrnuli na bránu. Nám teď nehraje ani jedna lajna. Nechápu Kangase v trpaslíci lajne s Hladem a Kofrem. Asi to je lajna hráčů na odchodu. Ale ani Gigi s Rachnou už nehrají co před Gigiho zraněním . Každopádně pokud si kluci je-li do Klingenthalu jen zahrát hokej, tak je asi jedno v jakejch lajnach hráli. Proste nás PLŽ na úzkým hřišti přejela. Letos je sezóna pryč a pokud chtějí sportovně klub (v profi oblasti) posunout, tak musí přijít hráči, trenéři a další lidi do managementu, kteří mají kvalitu a do týmu daji jinou strukturu. 
  • @1140bxl jako Kangu solidne odepsali ... Gigi lajna nula, Cernoch lajna at ma kohokoliv k sobe nula, obcas da gol 4. lajna a to je vse.. Bartejs 2 nahodaky, to bych vubec nepocital.
  • upraveno 17. únor
    Já naštvanej nejsem, jsme vyloženě nasranej. Všecko bylo perfektní, až na ten hokej.
    Stál jsem tam jak kkt a při 5. golu řikám - "Flusanec do ksichtu od tohohle týmu, nic jinýho!"
    Fans udělali maximum - že tam vůbec jeli, Němci udělali 2x maximum a HCE? Otřesný!
    A Černoch je už na dovolený? No i když on zbytek kádru asi taky...
    Měli jsme vyhrát a ne se tam nechat školit juniorama... Ale to co jsme na ledě předváděli by porazilo i Kladno....

    Tahle sezóna je za mě horší, jak loňská... Loni nikdo neměl takový velkohubý kecy jako letos....
    Post edited by three7 on
  • Nevím proč lidi odsuzují Kangu  ve 3 lině, když měli největší golé šanci, jak dnes tak i minulý zápas. Koffer většinou když dá gol tak to má sám urvané a vybojované a tím jsou i jeho šance takle vytvořené. Problém je, že černoch by neměl hrát 1.linu ani 2 protože prostě na to v 5v5 nemá jako bránicí útočník nejlepší v extralize. Duo Rachunek a Griger teče v defenzivní části. Rachunek rychlostně moc nestíhá a když jim to tam nepadá jsou podprůměrný. Nikdo nečekal že Griger a Rachunek budou leadři, Kanga je probral a šlapaloto. Jenom oni neumí využít potenciál Kangy. 

    Světlé místa v útoku jsou Jiskra, Procházka, Koffer. 


  • @adamHCE Vis v tom je mozna ten problem. Jasne ze s tim Eismann nic extra neudela, ale ta vymena neco udelat mela. Teda spis “zmena”. Protoze ta charakterizuje, jak se tady sportovne vede klub. Proste udelame zmenu pro zmenu, ale nic se nemeni. Ale i tak na tom ma i Eismann podil, protoze je to i jeho rukopis za celou sezonu. Ten tym je katastrofalni.

    Hezky prostredi, jedinecnej zazitek. Dve tretiny jsem zvladl a po 4:1 jsem tomu dal sbohem. Jak tu nekdo spravne napsal, je velka sance dneska vydelat tipem na HKM (toto neni investiční poradenství). A celkem by me zajimalo, jak se na to Tobolkovo asi z 2-3 rady za stridackou koukalo, protoze v ty hre nebylo absolutne nic pozitivniho.
  • Ono uz ta organizace v ( organizaci ) naznačuje své. Nechci vůbec na nikoho nic házet,ani nikoho pomlouvat,jen napíšu svůj názor.

    Cca.dva dny pred cestou prisel mail,že autobusy budou přistaveny na plochu parkoviste pred Arenou tam jak je bus-zastavka a hala micovych sportu ve 14:15hod a v pul bude pak odjezd.

    Dobrá tedy jsem si říkal. Tak jsme tam čekali jak dvě trubky, auz bylo 14:17,vubec nikdo nikde,jen par nejakych lidi na prochazce se psem.Tak jsem uz zacinal byt celkem nervozni,pak tam jeste dorazil hloucek asi 5 lidi,rikam dobry alespon neco,ale kde jsou ti zbývajici lidi do tech 11 autobusů?
    No pak tam prijeli policajti jestli je tady nekdo,kdo jede do Klingenthalu. No rikame,ze my.
    Tak autobusy cekaji dole na parkovisti uz asi pul hodiny,a za 5 minut odjizdi,tak tam bezte.
    Tak jsme tam tedy jak blbci leteli,no nakonec nastoupili,a odjeli.
    Ja to sem pisu jen pro tu KOMUNIKACI,a takhle jak to vypadalo vcera pri odjezdu na hokej,to vypada nemlich to samy v celym klubu. Proste KOMUNIKACE na bodě nula.


  • Mohli preci napsat i kdy treba hodinu predem,ze se to meni, busy budou tam,a tam,a bylo by to. Vzdyt telefon mame kazdy,a myslim,ze to v dnesni dobe mame kazdy tak,ze mu na ten telefon ten mail prijde,a muzes si to tam precist.
  • Nevíte někdo prosím Vás ten název toho piva,co tam včera čepovali?
  • Je to těžký jasně teď nehraje 99 % týmu, ale jak psal Fantomas myslím i v tom sportu nebo kde jsem to četl...,že obdivoval Bruka jak uměl komunikovat s hráči jakej byl psycholog ! Teď jsme v ho..ch a musi se pracovat s tím co tu je ,ale ten tým má obrovský diry ve složení a není lehký s tím něco udělat...
    Gigi a Rachna to táhli půl sezóny hrají tužku teď , ale že bych je vyhazoval ? Nemít je 1 půlku sezóny tak hrajeme s Kladnem.Že cadt sezony nahrajou je normalni ! To i nej lajna na svetě ma x zapasu kdy hrsjou tužku! Ale Kangu bych jim dal zpět! S Rachnou je to o palici když nemá spoluhráče se kterým si nahraje je totálně otrávenej jako víc jak půlku sezóny loni...S Kangou jim to šlo a půlka sezóny naše nej lajna ! Jako kdysi když tam měli Kubu Fleka...
    Bery vedle nich je blbost !
    Ten s Čečem přišel o Kobliho a jsou v hajzlu celou sezónu nebo v průměru kde by měli bejt ,ale jasně chápu měření cena / body na který koukáme...
    Jenže to se vracíme k tomu ,že nemají spoluhráče!
    Už teď potřebujeme cca 5 hodně kvalitních hráčů a kde je chcete v létě vzít? Natož 10 !!!!
    SM už tu mél dávno bejt ! A trenér za mě taky aby ten tým dotáhl vejš to asi těžko, ale aby nekoukal co je potřeba na příští sezónu a poznal hráče a udělal řez podle sebe a ne podle pana Tobolky,Ryžuka, Trubače...Fantomase ( dospělej hokej a mladéžnickej je jiná prostě- nemá s tím zkušenosti- měl by bejt pár let ještě tam kde mu to šlo u Junků nebo Dorostu)
    Ač ho nemusím nezávidím mu to teď! Pěkně ho v tom nechali bez Bruka !
  • Uklízečka: Koffer jo? Myslíš toho stejného hráče, který prohraje skoro všechny osobní souboje do kterých jde, teda pokud do nich vůbec jde, protože v některých situacích se vyloženě bojí???? Tak toho ja vidím úplně jinak…. Je tady už druhou sezonu a kromě par výjimek nula🤷‍♂️za me po sezóně ukončit a poslat o dům dál.
  • Maverick: No Eismanovi fakt teď není co závidět. Hele ale běžte se nikdy podívat na trénink….. jak trenuju, co dělají za cvičení, co jim malujou ty trenéři. Jenže ani sebelepší trenér proste nedokáže pretavit to, co trenujou, aby dělali v zápasech, pokud ten tým (hraci) na to nemají. Viz včera. Nám tady hraje v obraně nejakej import z Finska, nehraje presilovky, není to bek do prvního oslabení, tak proč radsi nehrajeme fakt někoho domácího??? Včera ten Huttula me tak nasral, jako už dlouho nikdo!!!! První střídání, po 15 vteřinách ho frajer vobtahnul stahovačkou jak nějakou šlapku na ulici kurva, pak ta situace pokračovala a frajer se proste k ty bráně nevrátil, vymotali nás do prázdný 1:0, dojizdel tam za nej Jiskra, který se pak na nej otáčel jestli se nezblaznil. Druhy gól vůbec tvl😡😡😡můžete trénovat co chcete, ale pokud neumí dneska obránce hrát hokejkou bez kotouče, tak bohužel. Další situace do prázdný brány, Huttula namalovanej úplně….. po sezóně poděkovat, rozloučit a už se nevracej.
    Jinak teda myslím, ze teď ke konci sezóny to bude ještě víc markantnější nebo aspoň teda za me je to čím dal tím víc vidět. Vydrzime bruslit cca třetinu, max. půlku zápasu, pak tahame nohy. Vypadá to, ze to co psali fans Komety na adresu našeho kondicniho trenera se potvrdilo. No nic, hlavně ze chodí s hracema co jsou zraněny do města na pivko🤦🏻🤦🏻😡
    Jinak teda upřímně ja hlavně nezávidím komukoli, kdo jsem jako sportovní manazer nebo trenér přijde. Tady je tak brutální kopa práce🤦🏻Získat vedení klubu (jakoze jim vysvětlit a přesvědčit, za jako ok vy dáváte prachy, ale na zbytek se vyserte), získat fanoušky (komunikace klubu v tyhle oblasti poslední rok a půl opravdu zoufalá), a hlavně získat sem nějaký hráče 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻(viděli jste Froda včera, výbuch jeho na střídačce? Tvl ty hraci to samozřejmě vidí, včera si kazdej musel říkat, tvl tam bych hrát … porad jsme klub, který byl za ctvrtstoleti nebo kolik dvakrát (!!!!) ve čtvrtfinále☹️Vary tým s ambicemi, ale v reálu bez šance.
    Včera to bylo smutný. Lidí tam bylo od nás mraky, už je vidět určitá frustrace u nich. Vizitka klubu se promanádovala na tom čem si co připomínalo led. Strašně nasranej jsem porad tvl
  • Jj to máš pravdu s tím Frodem jak vytekl vcera když střídal.
    Jako já se mu nedivím,to co včera zahráli,to bylo fakt,ale jakože fakt na pořádný pokuty, páč takhle opravdu ne pánové.
    Chápu,že ty podmínky byli jiný,jiný odrazy, světla,led,a já nevím co vše ještě okolo,ale všichni to měli úplně stejný.
    Jedině Ti gólmani to měli co oba říkali, docela na pytel.
    Opravdu tam bylo jen pár střel,ktery chytli aniž by se neodrazili.
    Co říkali,spíš je to trefovalo,a proto se to Plzeň snažila vymyslet jinak,docela efektně do prázdný.
  • v rámci sebemrskacstvi jsem si to dal ještě jednou ze záznamu na O2. Pořad myslím , ze PLZ byli lip trenérem připraveni. Úzké kluziště, tezkej led = hraju jednoduchej hokej. Celou dobu nás měli pod tlakem a pak ty přihrávky do prázdný přijdou. U nás Huttula začne jak kdyby hrál v Rangers přípravu. Prostrkavacky a přihrávky na metru. Nevím zda nemáme kondici, ale včera mi přišlo, ze jsme se hlavně vyhýbali soubojům a když jsme v nich náhodou byli, tak oni byli (i jejich juniori) silově lepší. 
    Jo a ta Eismannova póza “ja jsem odvolání Bruka nechtěl, ale tak jsem to vzal” je pokrytectvi největšího kalibru. Se na to trepal frajer. Tak ať si ty kecy odpustí. Kdyby to tak skutečně myslel, stačilo říct “Jsme jeden tým”. 
  • Ale docela by mě zajímalo,co to tam bylo včera za pivo, páč jsem jich měl 5, a jako bych žádný neměl,ale chuťově docela dobrý.
    Tady když si dám 5 kousků,tak už to cítím,tam nic.
  • upraveno 18. únor
    Ta organizace ze strany HCE byla šílená.
    Nejen, že na lístek na bus sem musel čekat jak dlouho, protože byl problém ho vytisknout oboustranně...
    Ale pak ti řeknou, že se vše dozvíš příští týden... Čekáš jak debil do půl devátý, ve čtvrtek - co to je...
    Napíšou ti, že busy budou u haly míčových sportů a najednou zjistíš, že tma nic takovýho není.
    Na mě to působí akorát tak, že celá organizace je ve sra*kách...

    Pivo se jmenovalo Freiberger - https://www.freiberger-pils.de/startseite/
    Bylo to dobrý pifko na německý poměry

    Post edited by three7 on
  • Ooooo děkuji,👍
  • Type your comment@Flaksa34
    Jelikož ho vsázím na KB a Gol, tak ano sleduji ho. Není to silový hráč na šudlání u mantaku, ale podívej se na záznamy a uvidíš, že šancí má dost, at už ujede sám nebo přihrávka. A na to, že má poloviční icetime jako Mistr Černoch. Dneska nebo v dalším zápase dá Koffer gol nebo bod. Je to můj názor a pohled. 
  • upraveno 18. únor
    Tedka možná půjdu proti proudu, ale Rachunek/Griger/Kanga - ofenzivně fungovalo a bavilo. Jenomže statisticky oni zřejmě nedali víc golů, protože jich dost dostali když mají tragických - Rachna -15 a Kanga -13 (celkově) (Kanga měl včera -2), abych nekřivdil. A moc dobře víte, že to jsou goly z 5v5 + jejich slavné přesilovky z Kanga hrotem.   
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Dneska bych na Hradec nesazel.
    Kluci ten včerejší svrab budou chtít odčinit,a vyhrajou.
  • Dneska bych řekl, že Frodo chytat nebude…výsledek tipovat nebudu, ale vzhledem k tomu, co jsme předvedli včera, a že Hradec včera stál, tak to na výhru fakt nevidím
  • Flaksa34: Souhlas s Hutem -loni oživil obranu patřil k lepším letos bída jako Redlich a podobně...Jindy je to Bartejs jindy Střiťa jindy Pluto ...ale jak chcete do Varů dostat místo nich tolik hráčů najednou?
    Povedl se Frodo ( díky tomu ,že se ukecávalo na novou vizi) letos by ho sem nikdo nedostal nic se nezměnilo! To by musela přijít sakra osobnost za kterou sem ti hráči půjdou ...

    Uklízečka: hele jasně proto je taky trhají ale kdyby měli za sebou kvalitní obranu tyhle čísla nemají stejně jako by Kanga nehrál beka na přesilovkovce kdyby jsme měly beky na přesilovku...tam ho Bruk dal když tam všechny beky zkusil ...Kdyby za nima byly 2 defenzivní beci a slušnou rozehravkou je to jiná...rači budu koukat na ně než na Redlicha , kterej má lepší +- ale umí jen bruslit a hodit puk do rohu...

    Ten tým není celej špatnej kdyby měl 2-3 jiný lepší beky + gólové pravaso první lajna/ možná i centr a pak někoho vysokého durazného a mít dobrého trenéra tak to bude dobrý si myslím...ale no ! Kde je vzít!
  • upraveno 18. únor
    @kanis Tak to jsi mě moc nepotěšil, protože jsem na ně poslal ze spořáku pětimístnou sumu a dost tomu věřím. Kluci to můžou chtít klidně odčinit, ale ale to samo nestačí :-) Takže doufám, že jsem dneska nezasponzoroval Tipáč, ale naložil jsem to zatraceně a úplně poprvé v životě proti HCE...

    Jinak já to nechtěl včera vůbec hodnotit a nechat to až po dnešku, ale baví mě, jak došla trpělivost i @Flaksa34 a celkem s většinou výroků souhlasím. Fiňáka jsi vystihl naprosto dokonale, ale to je stále dokola stejná písnička na naše beky, jen střídáme jména. Výkonnostně je naše obrana letos vážně skoro na Chance ligu. Já už jsem trochu v takový letargii a sarkasmu k tomuhle tématu. Přijde mi neuvěřitelně komický, jaká sezóně tu je a jak to po sportovní stránce vypadá. A ano, doufám, že všem dojde, že třeba takovej Frodo už přemýšlí o tom, jestli si vybral správně, protože mu Šenkypl představil nějakej projekt, kterej se tady vůbec nerealizuje. A bohužel není ani náznak na příští rok, že se takovej projekt bude rodit. Takže obavy všech, že by mohl zdrhnout ven, jsou naprosto reálný.

    A ty řeči, že hráči nejsou, jsou tak 50:50. My nejsme tým jako Kometa, kde hledáš vážně totálně doplnění. Nám ta kvalita chybí a zásadně. A co vím, tak minimálně 3-5 fakt velmi dobrejch hráčů, kterým končí letos smlouvy, od nás nabídku dostali. Ale bohužel si vybrali jinak (i to konstatování od Koreise v podcastu), protože naše vyjednávací síla není dobrá vzhledem k posledním rokům a důvěře v to, že se to zlepší. Pokud příští sezóna bude opět průměrná-podprůměrná, tak nikdo Šenkyplovi / Tobolkovi neuvěří, že to tady myslí vážně a ty hráče sem nedostaneme.

    A jenom k Eismannovi - já ho teda nemusím a včera na střídačce ukázal 2 reakce, kdy jsem ho chtěl hned natřít, ale každej z nás se musí učit. Jenom prosím tady nedělejme, že on pomohl Brukovi ke konci. Ta poslední schůzka vůbec nebyla jednoznačná, nejspíš se nikdy nedozvíme, jak to detailně bylo. Ale rozhodně to nebylo tak, že to Bruk sám položil a neměl zájem s tím něco dělat a Eismann k tomu přišel jako slepej k houslím a nemám mu za zlý, že to vzal. Každej z nás by to udělal, mít za sebou tu cestu jako on. Že na to ještě není ready, to je můj názor a myslím si, že by vedle trenéra typu Rulík třeba mohl dorůst. Ale to je kdyby...

    @Uklízečka_kabiny_HCE Střelce dávám letos docela dost, vydělali mi na hezkou dovolenou a určitě je spousta skrytých pokladů, kde sázkovky drží vysokej kurz, kterej se dá občas potrestat. Ale u Koffera to teda fakt není. Ten bourák tady za celou dobu bohužel neukázal, že má výkonnost na Extraligu. A to patřím k jeho fanouškům a věřil jsem, že to tady ukáže. Ale bohužel. 

    A jinak k tomu triu, který zmiňuješ - neznám data a ani je nemám. Máš pravdu v tom, že těch gólů dostávali dost. Jenže ty dostávají i teď, ale žádný nedávají, takže jsme na tom ještě hůř. A poskládat tu třetí lajnu tak, že tam postavíš tři trpaslíky, tak buď musí být mega techničtí a kreativní nebo v rychlosti naprosto precizní, aby něco odehráli. A to prostě nejsou. Ta lajna je odsouzená k tomu, že je kdokoliv přehraje nebo přetlačí. A nevidět tohle od začátku, je naprostá chyba trenérů. Neznám Kangovo smlouvu, ale pořád takovej hráč uplatnění najde a chtěl bych ho tady i dál. Bohužel s ním ta komunikace taky není úplně daleko, takže pokud uteče, nebudu se vůbec divit. Bohužel.


    Post edited by HCE_Majkl on
  • HCE_Majkl S tím co jsi napsal souhlasím. U toho Koffer ano výkonnostně jsou tam propady, aby mohl hrát 1-2 linu. Ale ty momenty, kdy dál gol nebo KB jsem trefil. Na druhou stranu je mu 22 takže ten prostor tam je. 

    Ta 3 line výškově to je možná nejmenší v extralize :D Ale vystihnul jsi to přesně. 

    Jsem zvědavý jak to dneska poskládá, ale mám takové tušení, že Kanga se objeví ve 3 či 4 lině, protože v posledním zápase ve 3.třetině už tu 4 hrál. 
    Dneska má nározky tak by tam mohl fouknout toho gola. 

     

  • No jestli sazíš toho Koffera pravidelně, tak si moc peněz nevydelal 😊Nikomu neberu jeho názor, ale za me je to propadák🤷‍♂️přišel za Vondrce, šancí dostal celkem dost. Taky s Tebou ale souhlasím ohledně Černocha ☝️tam bohužel borec jestli nedá kvalitní přípravu v létě a na podzim se nepřiberete, tak to bude pomalu ja to jo vyjtrejdovat.
    Jinak teda koukám akorát na záznam a je to fakt masakr. Sebemrskačství opravdu😫Jak ten tým byl připraveny nebo nebyl mi vlastně ani nemůžeme vědět. Je to stejně o tom, jestli ty hraci to pak dokážou převézt na ten výkon….. nějaký pokyny. V pohybu teda je ale jak na to koukám brutální rozdíl.
  • upraveno 18. únor
    @Flaksa34 Pravidelně určitě ne, a ani jsem to ani nepsal.   On vždy potřebuje mít 1-2/z cca ve dalších 3-4, aby dal gol :D Vsázet někoho z Varů pravidelně je sebevražda. 

    BTW Černoch letos měl dobrou přípravu. V přípravě tam sázel goly, myslím, že i v tom první nebo druhém taky a pak jsme se probrali a skončil v tom, že půjde blokovat střely při oslabení. 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters