HCE Fórum

1528529531533534649

Komentáře

  • no těpic...
    1) body máme díky Frodovi - to souhlasíme všichni

    2) Věříme, že Václav Eismann má plán, který v tuto chvíli potřebujeme – hrát poctivě zezadu, dodržovat systém a držet disciplínu. Věřím, že změna je šance i pro hráče, kteří nemají smlouvu na příští sezonu a budou o ni chtít zabojovat.  ---  jestli Fantomas zůstane, tak si myslím, že dost hráčů bez smlouvy půjde dál. Navíc to zní jako další systém, kde se bude hrát do obrany a ne na rychlost...

    3) někoho nepustil klub (proč by taky, když se jim někdo může zranit), někdo si vybral jiný klub (lepší bojovat o titul, než o 12. místo) a týmy nechtěli trade (jo, na to člověk musí mít hráče s výsledky a kterého klub může pustit)

    4) pracuje se na soupisce pro další sezonu, kde chtějí hlavně OO na přesilovku - jo, takový obránce již bude mít podepsáno jinde, takže tady jsem skeptik. Aspoň prý je podepsán dobrý defenzivní obránce

    5) víc odchovanců - takže do nich v klubu hustí Rymona a Sapouška

    6) Posílit na pozici SM a scouta - nějak mi chybí post GM, takže tím bude dál Tobolka a miniúvazek...


    takže ano, obavy ten "rozhovor" nezahnal, přesně jak jsem čekal :(
  • Jeden TOP defenzivni vek :-) V pulce unora, no nevim nevim. A evidentne velka smula v posilování behem ledna. Opravdu by me zajimalo, kdo ta finalni rozhodnuti delal…

    Obchodni ředitelka přestupuje od Tobolky z firmy nebo bude sedet na dvou zidlich? Ja mel za to, ze cilem je ziskavat lidi z regionu…
  • Slibem nezarmoutíš🤷‍♂️🤷‍♂️alibismus jako prase…… chceme ještě TOP obránce do ofenzívy…… proč neřekne, ze ho Bruk mel a oni ho nechtěli? Jinak můj tip na toho topovýho defenzivního beka je Adam Polášek…..
    Eisman tutove začne jako hlavní trenér příští sezonu, se poseru🤦🏻
  • Mohli rovnou napsat "Nepristoupili jsme k tomu uplne precizne". Nevim, proc to takhle okecavaj.... :)
  • Klasicky jsme se nic nového nedozvěděli…zklamání je, že tam fakt není ani zmínka o GM a o trenérovi. Ten topovej defenzivní bek, netuší někdo? Přijde mi divný, že tady o nikom nikdo nemluvil
  • GM = Tobolka, trener na dalsi sezonu = Eismann..
  • Tak jediná šance je fakt to, že ho tým odstřelí…
  • Nebo jako kdyby byl v planu jinej trener, nechapu proc by o tom nerekl ani slovo, tohle na me pusobi jako "Eismann ma plan a my mu verime..." 
  • Jj, ja z toho pochopil,ze bude Eismann trener i pro pristi sezonu. No a nejak jsem nepochopil to s tim,ze bude do muzstva zakomponovan vetsi pocet odchovanců? Jako ktery? To maji být nejspíš i ty posily? Ja nevim,nechápu to. Nebo,že je budou postupně zkoušet běhěm sezony?

  • Já myslím, ze trenérem bude Eisman, maximálně posílí pozici asistenta, třeba Kalousem😂ten už byl skoro všude, jen ne tady.😂
  • Prej změna trenéra dá nový impulz mužstvu. No tak to tady ted určitě tak je =) =) =)
  • Kanis- to je jednoduchy..v lete nam jako nejvetsi prestupovy pecky budou predstaveni Sapousek a Rymon a budem se placat po ramenou jak se nasi odchovanci vraceji.
  • Jako takhle - 100x radsi Sapousek a Rymon, nez novej Bernovsky a Kofron, o tom zadna, ale neni to tak, ze budou hrat 1. lajnu a presilovku a udelaj 40 bodu
  • Je třeba férově říct, ze byl celkem konkrétní. Abych to shrnul, probranime se do p-o. Já jen doufám, ze mu někdo řekl, ze máme 5 nejmenší počet obdržených gólů (Frodova zásluha), ale stejně jsme čtvrti od konce. Asi Eismann má plán, ze nedostaneme už vůbec žádný gól. Pak budeme bodovat. Super motivace pro diváky. 
    Podepsaný je JEDEN defenzivní obránce. Je to víc než nic, ale pristi sezóna je v kelu. Hráči jsou podepisování už nějakou dobu. My budeme paberkovat nebo testovat co jsme mohli zkoušet teď. Ale aspoň víme na čem jsme. Ze hráči hrají o smlouvu. Ano, když budou hrát najednou dobře, tak příští sezónu budou hrát jinde. Když špatně , tak bude záležet zda budeme prosit, abychom měli s kým hrát. Škoda, ze těm příchodům nebo novým hráčům nemůžeme říct kdo to bude trénovat. I když možná budeme bránit a bránit a bránit (3 nejnizsi počet obdržených gólů v příští sezóně a třetí místo od konce). Dal jsem pochopil, ze budeme zapracovat odchovance. Rad bych věděl kdo jsou ti odchovanci? Tureček? Ty co jsou v Kanadě? Obecně s tím souhlasím, ale buďme realisté 1 za sezónu by byl fajn. Nejvíc mě děsí, ze kádr sestavuje Eismann se Šikem. Vzhledem k jejich zkušenostem s mužským hokejem, to je regulérní gambling. 
    Pozitivně kvituju snahu posílit sportovní management, ale je to o komptetencich. Tady mi z textu není jasné zda hledáme sportovního bosse nebo podrztasku Eismanna/Tobolky.

    osobne to vidím na návštěvu opět air a pak podle chuti. Přijde mi to cely utahaný, koukat na to jak budeme bránit a v podstatě bez vidiny progresu v příští sezóně. 

    Senkyplovi a Tobolkovi dík za ekonomickou stabilizaci klubu, ale obavy jsou spíše potvrzeny než rozptýleny . Ale třeba teď bude jiná lepší komunikace a vše bude vysvětleno. 
  • proc by sem Rymonak se Sapi na začátku sezóny šli? Pokud chtějí hrát v Kanadě tak to musí zkusit tam. Rozumím pokud by nehrály a neviděli šanci, ale to je ještě brzo. 
  • No snaha hrát odchovance už letos je zjevná přece. Místo Turečka třeba hraje Pulpán. Jinak teda jiný odchovanci, než kluci co jsou v Kanadě, me nenapadají…. Jako myslím ty co by na to už třeba měli. Tzn. Sapousek, Rymon, Matteo Kočí??? Kterej teda už za me mohl hrát celou loňskou sezonu🤷‍♂️hrál dobře v těch asi 8 zápasech nebo v kolika hrál….. Proč by se sem kluci vraceli těžko říct ….. vždyť sem nemůže nikdo chtít. Hraci si všechno v rámci extraligy řeknou mezi sebou….. to musí kazdyho odradit. Vtipný je ale, ze už budeme hledat sportovního manažera…. V době, kdy jsou rozebraný hráči🤦🏻Do inzerátu ať si ale dají, ze nakonec vše musí odsouhlasit vedení klubu nahoře v kanceláři. Ruku na srdce, který kvalitní sportovní manazer do tohohle půjde? Ach jo….
  • Jestli ten "top" defenzivní bek je Polášek tak mi není dobře, nadává na něj půlka Třince..
  • Tak hlavně Polášek není a nikdy nebyl defenzivní obránce přece 🤦🏻🤦🏻🤦🏻stačí se podívat na jeho čísla. Určitě myslí Šenkypl někoho jiného …. 🙏🙏🙏
  • AMEN !!!!!!!
  • Senkypl zdůraznil, že peníze v žádném jednání s hráčema nebyl problém tak ať nasype tomu Varaďovi a uvidíte co hráčů se sem za ním pohrne, ani nebudete muset nikoho přeplacet.
  • Mluvis o Varadovi a pritom tu bude Eismann :) 
  • Žádnej Varaďa nebude. Nejde o jeho plat, ale o složení a zabezpečení týmu. Troufnu si tvrdit, ze Varaďu můžou získat PCE, TŘI, SPA a možná domácí klub VÍT. Ve Varech nikdy nebudeme dávat do kádru tolik co ty jmenované týmy. 

    A čím dal víc to vidím, ze bude na webu inzerát a pak se zjisti , ze se nikdo vhodný nepřihlásil a Eismann bude šéfovat a pilovat defenzivu. Diváků bude jako v Sokolově .
  • Jen doufám, že Eismann skončí po týhle sezóně....
  • To ten Senkypl nemá ani trošku chuť toho Varaďu zkusit? Já kdybych měl takový prachy a věděl, že je Varaďa volný tak to aspoň zkusím..
  • Ale cemu se fakt od srdce smeju je Eismannovo plan - budeme to hrat z obrany. Nasi obrany 😂 mame mimo mozna i Plutnara, Dlapu, Pulpana takze nam to asi uhraje nas presilovkovy bek Bartejs ty vole :D 
  • Vzdyt jsem to tady psal o tom Varadovi.

  • Tvl vy jste normálně blázni s tím Varadou. Ty lidi tady nemohli vystat tu GM, protože byla přísná a chtela tady zavést nějaký mechanismy. A myslíte si, ze jako přivedou Varaďu?😂Ten by některý individua vyházel z okna ….. 1140bxl to napsal přesně. Já si navíc myslím, ze v Čechách už bude hledat práci těžko …. Všude, v každým klubu jsou lidi jako třeba Salfický v Pardubicích, který s Varaďou budou mít problém. Brno je podle me úplně neprůchodné, protože tam je Zábranský ….. maximálně opravdu ty Vítkovice, ale tam zase nevím jestli by o zaplatili.
  • @Flaksa34 prispevky o Varadovi beru s mega nadsazkou, to si preci nikdo nemuze myslet, ze by sem sel i kdyby mu dali pytel penez :) realnej je nejakej ten Martinec a jemu podobny no
  • upraveno 7. únor
    Je umysl, ze z clanku zmizelo to jmeno obchodni reditelky?

    Jinak je sranda, ze ted najednou chce vedeni (zadne pouceni z minule sezony) podepsat cca 3-4 hrace (opravdu posily) a sportovni slovo ma Eismann + jeden kolega z mladeznickeho resortu :-)
    Post edited by HCE_Majkl on
  • https://www.hokej.cz/vyhravat-neni-samozrejmost-vi-trinecky-manazer-peterek-co-syn-a-zlata-generace/5079198

    Docela zajímavý
    Z odstavce na otázku " Pojďme k Třinci"
    By si tady mohli vzít příklad.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters