HCE Fórum

1499500502504505649

Komentáře

  • Hawk is back! 👍😁
  • @VANEKnaZDI
    Reading from time to time. Writing rarely. 
    Have a nice evening.🖖

    PS: The forum pages take a long time to load - do you have the same problems? 🤔
  • Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ PECH. Asistence: Šimon Šilhan.

    To je shoda jmen,nebo Pecháčkovo mladej hraje za dorost?   

  • Je to jeho syn.
  • @HawK71 from time to time. Sometimes it’s loaded instantly, sometimes it takes like 2-3 minutes :D
  • @Kinkis: Thanks for the information from your side. 😊

    Could it be that it depends on the size of the forum (502 pages) and the number of hits respectively the traffic? Would it perhaps be an optimisation to create one subfolder per year in the forum? 🤔 @kjetel
  • Mě ve výsledku nejvíc vlastně štve ta nekonzistence ve výkonech, hele ok, Sparta asi dneska nebyla úplně v top formě, ale nám taky chybí hráči, a o naší formě z posledních zápasů se taky úplně mluvit nedá takže co jsme si to jsme si. A vždycky platí že hraješ to co ti dovolí soupeř. Dneska jsem neviděl žádný posrani se v kině před třetí třetinou kam jsme šli s jednogolovym náskokem což je na Spartě v podstatě nic (ještě s naší diagnózou kdy umíme prohrát v podstatě vyhranej zápas). Tak kua mi někdo vysvetlete že jsme to tam v té třetí třetině odmakali na sto deset procent a neviděl jsem žádný zbytečný minely, vyhazování za každou cenu a v podstatě čekání na popravu. Pak zas přijde zápas s Olomoucí tvl a já si budu preventivně chystat kýbl k televizi až na mě zase přijde zvracení. Tak já nevím, my jsme jak Jekyll a Hyde. Aspoň že máme toho Frodla.
  • Včera body perfektní, i výkon teda! Je to jako noc a den, včera zase bylo vidět, co chtějí hrát, mělo to tvář, v některých zápasech to pak vypadá, že sešla parta hobíků, která se vidí prvně :-) Letos hrajeme ale líp s týmama, co jsou vejš, tak třeba to v tom předkole vyjde. Osobně jsem přesvědčenej, že je větší šance přejít přes Liberec než třeba Olomouc.

    Jinak k těm obráncům.... Oni strašně chtěli Zámorskýho, jednali s ním, on by sem šel, ale v nabídce se rozcházeli o cca 100 tisíc..... Jen oni ví, co udělali proto, aby ty prachy třeba sehnali, jakkoli....... nerozumím třeba tomu, proč místo Pulpiho nehrajou někoho mladýho s výhledem do budoucna, to je taky koncepční práce přece. Je to easy říct na Zámorskýho mi nezbyly prachy...... přitom ale na druhý straně teda, je veřejným tajemstvím, že ještě VS34 dostal prachy na to, aby podepsal oba Kašičky........ Nvm no, v tom managementu to drhne. Seqensovo práci si neodvažuji hodnotit, rozhodovací pravomoc žádnou nemá a my vímě houby o tom, jestli jim některý hráče vyskautoval, doporučil nebo ne...... Každopádně složení toho týmu na příští sezonu už půjde plně za Brukem a Tobolkou, tam se ukáže jak to je....

    Kobliho bych bral zpátky hned. Letos pokud se nezraní tak bude mít bodově nejlepší sezonu v kariéře, levný by to rozhodně nebylo. Ale pokud dát někomu ty prachy tak jemu..... když to třeba srovnám s Hladošem, jehož agent sem volá a říká že cifra na nový smlouvě bude začínat 2, tak to je úplný úlet, borec dal letos ve 36 zápasech při hře 5 na 5 jeden gól tvl ..... 
  • Jestli má Hladonik takovýhle podmínky, tak děkujeme nashledanou :D
  • no jak porad krituzuju, tak musim rict, ze porad zapominam na jedno (ja to celkem povazuju za samozrejmost). mame muzstvo, ktere maka a dre. ne vzdy hraje tak koncentrovane jak vcera, ale snad jsem nevidel utkani, kdy by to jen odklouzali. za to velkej respekt.

    jak pise @Flaksa34 vcera bylo jasne videt co chteji hrat a taky to vetsinou hrali. pokud by obrana delala v rozehre jeste chyb, tak to utkani kontrolujeme s prehledem. napr. Rulik je bojovnik, ale prihravky jsou otresny...

    k podpisu smlouby potrebujes dva. resp. ty prachy Hladovi nekdo bude muset nejdriv dat... Kobalsu tady nevidim. prachy v LIT nedostane mensi a spoluhrace nema horsi. myslim, ze fixace na urcite hrace neni uplne zdrava. snad maji ten seznam delsi nez Kobli, Flek a Vondrc. 

  • @1140bxl s fixací souhlasim, Fleka ani Vondráčka už si myslim, že tady hrát v našem dresu neuvidíme a nemá moc smysl je řešit, Flek bude brňák jako třeba Zaťa a Vondrc vypadá, že pokud skončí v Pce, tak nejspíš zůstane ve Vítkách.

    Koblasa by se vracel už vlastně podruhý, asi nevidím z jeho strany důvod, proč by to dělal.

    Chce to novou krev, nové hráče
  • To samozřejmě nemění nic na tom, že Fleka i Koblasu bych tu rád viděl, jen je to téměř nereálný :)
  • Flaksa 34 : jj Zamorskýho velká škoda , přesně bodovej a přesilovkovej bek co nemáme ,ale upřímně co čekaj podobný beci nejsou za 150....Pupík a jeden out a musí na něj bejt...přesilovkovej bek a pak hrát mladého na 7 beku přesně!
    U toho Pulpána jestli nehrálo roli ,že pomáhal ukecat Froda ?? Pak chápu, že hele dík, ale čau úplně nejde...

    Hladošovi bych přes 200 nedal ani prd...přesně jak píšete bohužel, ale čau...zahraje 2 zápasy super a pak dalších 8 není vidět...ano pro nás dobrej ,ale ne za ty prachy!
    Ale tam je to jasný no ...vidí, že všichni dostávají víc Čeče,Bery,Pluto atd...tak chci taky...s tímhle si bohužel musí poradit náš sportovní Manager!
  • upraveno 22. leden
    Asi půjdu tak nějak proti proudu, ale co se týče včerejšího úspěchu na Spartě, nemyslím si, že by to byl důvod k nějakému extra jásotu. Nemůžu si pomoct, ale já v tom zápase, s výjimkou třech bodů, žádné zlepšení neviděl. Rozdílovým hráčem byl opět Frodo a nebýt jeho zákroků, ten zápas bychom prohráli stejně jako ty předcházející. Taky je fakt, že golman Sparty nebyl nejjistější a tak mu to tam napadalo. Z naší strany to ale byl prakticky standart. Obránci nejspíš trpí utkvělou představou, že gól z větší než dvoumetrové vzdálenosti neplatí a proto nevystřelí ani pod pohrůžkou smrti. Kangasniemi má podle mě dokonce ve smlouvě, že nesmí nikdy vystřelit ... a to dokonce ani v případě, že bude sám před prázdnou bránou. Jinak si totiž jeho způsob hry nedovedu vysvětlit. Střely na branku ve třetí třetině: 9:2 pro Spartu. K tomu asi není potřeba komentáře. Podle mě jsme tentokrát vyhráli naprosto stejným stylem hry, při jehož opakování můžeme klidně zase další tři zápasy s kýmkoli prohrát. Rozdíl byl jen v tom, že nám tentokrát vyšlo vše na co jsme sáhli a Spartě naopak nevycházelo vůbec nic... a co jim vyšlo, to naštěstí chytil Frodo.
    Post edited by Kulasec on
  • @Kulasec ja bych tak prikrej nebyl. prvni utkani na SPA mozna, tam nas brutalne masirovali. vcera jasne, ze byli lepsi, ale to kluci hrali melo nejaky system (k dokonalosti daleko). Samozrejme, ze je to postavene na brankari. Pokud Frodo nechyta extremne dobre nebo chyta Habi, tak nas ty tymy souknout jak svicku, protoze ve chvili prestanou hrat co maji (tady si myslim, ze je to trochu o hlave a sebevedomi). Napisu to tady po 101, nejvetsi problem je v obrancich. Prihravky na nohy, prilisne rany jako prihravky, nesmyslne zadrbani kotoucu misto jednodusiho vyhozeni atd. To tam bylo i vcera, ale nebylo potrestane a obetavost do obrany prikladna. ale stejne - ja chci toho kanadana co to v te obrane rozcisne :)   
  • Zejtra se zase mají kluci na co těšit.Zade přijede ten blaznivej Dotchin a jeho parta hic.
    Navíc už nejspíš i ten další novej rambousek Nemcik.
    No bude to asi řehole.
  • @kanis

    Dotchin je zraněnej
  • @Xaxxz díky bohu, od dob Holwega to je největší vypatlanec v lize
  • Alespon nejaka pozitivní zpráva
  • Tak Pešout dle všeho odmítl nabídku Dědka na asistenta v Pardubicích :D
  • @Xaxxz 1.4. ještě nebylo ne? :) 
  • Za oponou se rovněž mluví o kontaktech mezi vedením Dynama a Martinem Pešoutem. Ten po dlouhých letech účinkování v elitní soutěži částečně zmizel z radaru, ovšem jen zdánlivě. V druholigovém Chomutově dostal na starost nasoukat áčko do výtahu směr Chance liga, navíc obstarává manažerskou stránku fungování někdejšího extraligového účastníka, pohybuje se čile mezi tamní mládeží. Jinými slovy, dostal na starosti pozvednout klub a podle všeho se mu úplně nechce opouštět rozdělanou práci.

    Augusta i Pešout jsou typy koučů, kteří si zakládají na dobrých vztazích v týmu. Málokdy jdou na hranu, natož za ni, to už musí být. Což může být faktor, který v rozjitřené atmosféře po Varaďově odchodu může hrát klíčovou roli.
  • 1140bxl: S těma bekama souhlas, tam to prostě v globálu není dobrý. Rozumím tomu, že chtějí hrát tak, aby se zbytečně nezbavovali kotoučů, ale v některých situacích je tohle nesmysl prostě, lepší je to vzít a poslat na icing. My jsme schopný klidně třikrát za sebou ten puk nevyndat a zbytečně se dostávají pod tlak. Co se týče útočení obránců tak tam je to jedno velký nic. Osobně se mi líbí progres u Mikysky, ten když je zdravej tak hraje velmi slušně, myslím, že poměr cena výkon tam bude good. A trochu proti proudu půjdu, ale v posledních zápasech se mi líbí i Pluty, hraje rozhodně o dost líp než na podzim. Ale klasickej ofenzivní bek, první bek na přesilovku to nikdy nebude.
    Kanga je fakt hračička, kterej skoro nikdy nevystřelí, přitom Bruk říkal, že střelu švihem má neuvěřitelnou. V dnešní době, kdy každej tým a každýho hráče mají všichni načtenýho díky Hockey Analyzis, je pak celkem jednoduchý toho hráče bránit, protože víš, že nikdy nevystřelí :-) 
    Jinak doufám, že to borci dneska zvládnou za 3 body a nedevalvují tím bodový zisk na Spartě, byla by to škoda strašná..... Ale proti těmhle týmům, navíc doma nám to fakt nejde....
  • @Flaksa34 Kladno jsme letos zatim jeste neporazili za 3 body, nejdriv prohra doma, pak vyhra na najezdy, takze 2 body z 6. Dneska by to fakt chtelo zabrat
  • Nicméně až do posledního domácího zápasu s Kladnem jsme je u nás poráželi pravidelně už od roku 2014 ( i v sezóně 17/18) a vždy jsme dali víc jak čtyři góly…u nich nám to dlouhodobě nejde. Budeme doufat, že na to dneska kluci navážou…a vzhledem k tomu, že tam nebudu, tak by mohlo padnout hodně gólů :D
  • @Flaksa34 ja bych rekl, ze u Mikysky je to taky trochu tim, ze jako jeden z mala nasich beku i slusne brusli. Pluto jde trochu nahoru, ale on mel drzet obranu a to nedela. kdo y se mel trochu zklidnit je Bartejs. spoustu veci dobre a pak udeal kokotinu co nas stoji body. vetsinou z duvodu, ze to prehrava. Kangas je hracicka a nekdy to prehrava, ale s tim ho brali. jemu chybi Griger asi nejvic. ale i pres nizsi vykonnost po zraneni, to neni propadak. aspon pro me... 
  • Já jsem viděl Mikysku párkrát v Sokolově a hrál tam docela odvážně a kreativně. Na druhou stranu i docela chyboval, v těch zápasech, co jsem viděl. Možná mu to angažmá v Sokolově něco dalo a část z toho umí přenést do Extraligy.
  • Gigi dneska zpet :) snad s jeho formou to zraneni nejak extremne nezamava, jeho potrebujeme jako sul
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters