Jestli ten nebo ten k hokeji to nepatří a šmitec...grofik i kdyby byl nevinej nebo jak to nazvat stejně by nic extra nezmohl!
Tady je asi klíčová ta funkce sportovniho manažer než trenéra obránců...
Pravdu 100 % se nedozvíme jelikož by to pak média tak proprala, že by to někomu asi dost posr..o život což by asi nikdo rozumnej až do takové míry nechtěl...Udělali to celkem vyčuraně aby z toho nebyl humbuk jak kráva a Vencu uklidili ne úplně zlikvidovali což chápu!
A jestli na to Bruk má??? No to bych taky rád věděl Podle mě by tu měl být nějakej samostanej novej sportovní manažer (skaut) co se věnuje naplno jen tomuhle...trenérů co zvládají dokonale oboje dohromady moc není! To jsou výjimky!
> @kanis to bys nebyl sám! ale tam by to znamenalo ,že mají doma bordel a žena říká něco jiného,ale kéž by!
Jináč ten rozhovor s naší šéfkou je taky dobrej ! Díky za něj ...
To je dneska zpráv to by jeden nevěřil!
VnZ:Hokej jsem nikdy nehrál, takže Te zklamu.
Bery je super, to jako klobouk dolů. U nej jsem psal prej, protože jsem to byla JPP. Kohy bohužel.
Jinak to jedno jméno, který zde nepadlo je počítám Koblasa. Ten co ja vím, tak ma nabídku z Ltv, ale jeste to prej nepodepsal. Je to jen otazka penez, kdyz mu to daji tady, tak tady bude.
K VS34 se vracet uz nechci. Napsal jsem minimum, co jsem uznal za vhodný. A to, ze jakoze alkohol to ví na zimaku kazdej, bohužel. Snad to zvládne🙏
Kinkis: Snad to tak bude🙏🙏🙏Pro vsechny zainteresovany je to myslim dost šílená situace, ale jsem presvedcenej, ze jinak to prostě nešlo. A třeba se jednou vrátí. Je to myslím jen na nem teďka...
Co se týče Kohyho, by mě to asi dvakrát nemrzelo, drtivou část sezony hrál úplný hovno,to že má jedny z nejlepších fyzických testů a absolutně je neprodá, je fakt smutný. Trochu mi připomíná Vachyho...hodně očekávání a velký zero.. To že dal v posledních kolech pár golu , ještě není měřítko. Berry to je nadruhou stranu naprostá pecka..neznám většího válečníka...díky...
Koukám, že když se řeší některé téma, vylezou staranoví přispěvatelé. To bude asi čirá náhoda :-) Takže jestli je Flaksa Míra Vaněk, tak už tady máme asi i VS34 nebo jeho blízké okolí (PS: Berte to prosím jako nadsázku, není třeba se vzrušovat)
Nechal bych to téma asi vyšumět, není třeba řešit, jak moc to pravda je nebo není. Snad to bude mít pozitivní další vývoj ve vícero rovinách a třeba i happy end. Takže doufám, že dneska uvidíme pořádnej boj a jednoznačný domácí vítězství...
Hce Majkl: Však za me je to uzavřené téma. Počítal jsem s tím, že to vzbudí vášně, protože VS34 je modla. Budoucnost ukáže jestli to bylo dobře nebo špatně, kam se klub posune nebo neposune. Teďka musím makat, zakázek spousta a ty procenta z toho, to chcete 💪🤣
A s Lukešovo letošní bilancí 6 ku 15 bych se ani nedivil kdyby zkusili Hamalčíka.
Tak z mého infa..u Venci se čekalo jen na záminku,včera měl podepsat výpověď a byl vlastně poslední,kdo tady měl z bývalého vedení být vyhozen. Takže sbohem a šáteček,světská sláva...polní tráva.. Po všem co jsi po tenhle klub udělal..
No nevím jesti zrovna Hamalcika dnes zkoušet.
Přeci jen,Lukyno špatnej není.
Když chytal,nedařilo se celýmu týmu,teď ty zápasy chytal dobře.
To že nakonec na Spartě ruply,nebylo určitě jen jeho vinou,ale silou soupeře.
Já ho tady braním jak můžu, nicméně určitě chytat se určitě dá i líp,jen můj názor je,že je lepší,než Hamalcik.
Jaký má ten Hamalcik procenta v ty 1 lize?
Nemůžu to nikde najít,jen mi to ukázalo,že má odchytanej jeden zapas za Šumperk.
Komentáře
Asi tolik ke spekulacím…úžasná zpráva!!
Tady je asi klíčová ta funkce sportovniho manažer než trenéra obránců...
Pravdu 100 % se nedozvíme jelikož by to pak média tak proprala, že by to někomu asi dost posr..o život což by asi nikdo rozumnej až do takové míry nechtěl...Udělali to celkem vyčuraně aby z toho nebyl humbuk jak kráva a Vencu uklidili ne úplně zlikvidovali což chápu!
Jináč ten rozhovor s naší šéfkou je taky dobrej ! Díky za něj ...
To je dneska zpráv to by jeden nevěřil!
Bery je super, to jako klobouk dolů. U nej jsem psal prej, protože jsem to byla JPP. Kohy bohužel.
Jinak to jedno jméno, který zde nepadlo je počítám Koblasa. Ten co ja vím, tak ma nabídku z Ltv, ale jeste to prej nepodepsal. Je to jen otazka penez, kdyz mu to daji tady, tak tady bude.
K VS34 se vracet uz nechci. Napsal jsem minimum, co jsem uznal za vhodný. A to, ze jakoze alkohol to ví na zimaku kazdej, bohužel. Snad to zvládne🙏
Berry to je nadruhou stranu naprostá pecka..neznám většího válečníka...díky...
https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-beranek-o-nove-smlouve-reprezentaci-i-nezvyklem-konicku-je-to-muj-druhy-zivot-3950505
Teď teď už je mi to jasny. Ty jsi Míra Vaněk!
Jinak super zprávy🤍
Nechal bych to téma asi vyšumět, není třeba řešit, jak moc to pravda je nebo není. Snad to bude mít pozitivní další vývoj ve vícero rovinách a třeba i happy end. Takže doufám, že dneska uvidíme pořádnej boj a jednoznačný domácí vítězství...
A s Lukešovo letošní bilancí 6 ku 15 bych se ani nedivil kdyby zkusili Hamalčíka.
Přeci jen,Lukyno špatnej není.
Když chytal,nedařilo se celýmu týmu,teď ty zápasy chytal dobře.
To že nakonec na Spartě ruply,nebylo určitě jen jeho vinou,ale silou soupeře.
Já ho tady braním jak můžu, nicméně určitě chytat se určitě dá i líp,jen můj názor je,že je lepší,než Hamalcik.
Jaký má ten Hamalcik procenta v ty 1 lize?
Nemůžu to nikde najít,jen mi to ukázalo,že má odchytanej jeden zapas za Šumperk.