Od nás pekne odmakáno, je teda fakt ze takhle bezzubej Třinec jsem snad ještě nikdy neviděl…hodně se mi i líbila 4.lajna…zase je tam ta dravost jako kdysi za vondrce.
Super jen tak dál! Takhle doma pořád a sem tam bod zvenku a budu spoky! 😄Haby měl formu tam je to škoda snad to nebude vážný-teď má Luky šanci ukázat, že je pro nás platnej tak snad mu taky polape- jak nám chytá golman tak konkurenceschponi jsme! Dneska všichni pochvala,ale musím říct že i Rohy s Mikyskou v obraně dobrý!
"Koffer v nové roli. V Pardubicích se Filip Koffer na přesilovky vůbec nedostával, to v Karlových Varech si na to stěžovat nemůže. Oceláři nabídli Energii hned pět početních výhod a Koffer v nich strávil nejvíce času ze všech karlovarských hráčů, téměř pět a třičtvrtě minuty. Dvě dokázali Západočeši využít, Koffer u první asistoval."
potrebovali bychom to jako sul aby se ty presilovky konecne trochu vyuzivaly
"Tak tohle je skvělá zpráva pro prvoligový Sokolov, který trápí marodka. Na střídavé starty mu pomůžou z Chomutova dvě legendy: Viktor Hübl a František Lukeš"
No to mě poser 😀 stejně jako naši junci gól v poslední vteřině!!! Super!!Hoši děkujeme!!!
Ta Olomouc kdo koukal... to je hroznej tým hrajou jak prasata, ale furt furt si stěžujou...
Jak je ten sport krásnej. 10 dnů zpátky jsme se klepali, aby nás Kladno doma neporazilo a nespadli jsme na dno tabulky. Dneska máme blíž k přímýmu postupu do čtvrtfinále, než k baráži. A za týden to zase bude jinak. Tak snad ten Třinec ještě stáhnem.
Komentáře
Velmi dobrej výkon celého mansaftu.
3 body s Třincem jsou super 👍👍👍
potrebovali bychom to jako sul aby se ty presilovky konecne trochu vyuzivaly
Ta Olomouc kdo koukal... to je hroznej tým hrajou jak prasata, ale furt furt si stěžujou...