HCE Fórum

1378379381383384765

Komentáře

• Já jsem spokojený, VnZ mi taky dává neustále sodu, jenže to píše radši soukromě, srab :D 
  • Řekl bych, že se zas tolik nestalo :) k hokeji - ví se jak dopadl ten Havlín? Zraněnej/ok?
  • Screepy
    Jsi to odnesl za toho Pulpana co jsi psal na fb, to jsi mě vážně na...hněval 😁
  • @VANEKnaZDI a kdo se tě ptal na tvůj názor :D 
  • Se tady hádáte, jak dva vocasové bramborový nokové. Jenom si tim zhoršujete svůj hating.  B)
  • Screepy
    A kdo se ptal na tvůj názor na fb? 😁
  • Tak Kasička prý od příští sezony v Litvínově.
  • @kanis i přesto, že teď už je spíš stínem toho hráče, co u nás hrál, mě docela mrzí, jestli u něj byla šance na přestup k nám a neklaplo to
  • Koukal jsem se, jestli lze nějak nastavit hodnocení uživatelů a nic jsem nenašel. Tedy spíš se mi nechce nějak zasahovat do systému, který funguje a který bych neuměl nahodit zpátky  =).
  • kjetel: Uff, ještě že tak :)
  • :o zlatý vidle ...  by se fotr umlátil, tohle tu číst, to už je pomálu jak za starýho Komárka ...
  • @kinkis- U Kašičky se jednalo spíš o jiné priority( léčba zdravotních problémů) než peníze. Takže i když od našich dostal prý zajímavou částku tak má přestoupit do LVT. :'(
  • Škoda škoda, player je to dobrej a u nás věřím, že by zase platný byl. 

Jinak Haby už na ledě v tréninku, uvidíme co zranění udělalo s jeho formou :)
  • Super zpráva s Redlichem. Tenhle kluk mě neskutečně překvapil jaký kus práce udělal.

Doufám že jsem tímto namyšleným příspěvkem nikoho neurazil a nepohoršil 😁
  • Redlich do konce 25/26, za mě super!
  • Na tom facebooku se jedou dobre spekulace 😀 Machovsky,Kovář,Frk,Kase 😀 ma jeste nekdo nejake zajimave jmeno? 😀
  • Redlich určo dobře! Šel letos fakt nahoru !
  • Frkyno by byl sen !!! Bohužel letos zase celej rok na farmě, takže možnost, že už by ho to tam štvalo asi je ...Ale má američanku je otázka jestli furt pro něj není ta farma lepší než Evropa celkově - on má i na farmě solidni money! ...to leda ,že by chtěl i do reprezentace a zviditelnit se ...ale ,že by do Varů tomu dávám sotva 10 % šanci! Ikdyz bych si to bejval hrozně přál ! Odchovanců jeho kvalit moc nemáme! Nebo asi žádného ...
  • Souhlas 👍 Jen pro me jako fanouska je hrozne divne(ale prijemne)cist takove spekulace(jmena) se spojitosti s Varama 😀 je to zmena oproti tomu zda u nas bude ci ne vubec nejakej hokej na vysoke urovni
  • Koblasa +/- - 13
    Kohout - 8
  • Tak jsem zvědavej jestli ten Kohout skončí v Boleslavi nebo Brnu :D
  • Když už ten Litvajz od nás tolik bere, nechce si vzít i Lukeše? 😁 Může jezdit s Kašičkama z Kadaně
  • Ten Ropák nám je v přestupech určo konkurencí! Tím, že je Kadani a C
    homutovu blíž! To samé by bylo u Lauka ( ten v ty Americe se taky ne a ne prokousat-si myslím rok nebo 2 a taky půjde zpátky Evropa)Hynek by mohl jít od válu dělá nám v tom neplechu 😀 nebo kdyby se hoši podívali na rok jako my o stro níž, ale to asi ne z první ligy to nevypadá na někoho ze by na to měl
  • Viděl jsem párkrát na Twitteru, že se mluví o příchodu nějakýho Matta MacKenziho do Varů, to jméno jsem v životě neslyšel, někdo nějaký info?
  • upraveno 9. únor 2023
    Čísla má zajímavý, ale je to slovenská liga, takže asi trochu s rezervou
    Post edited by kinkis on
  • kinkis
    Ale kdyz se podivas na Hradec jaky hrace nekolik let zpet ze Slovenska privedl, tak z toho tezi do dneska...
    McCormack
    Lalancette
    Minuly rok Scherbak...
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters