Koukal jsem se, jestli lze nějak nastavit hodnocení uživatelů a nic jsem nenašel. Tedy spíš se mi nechce nějak zasahovat do systému, který funguje a který bych neuměl nahodit zpátky .
@kinkis- U Kašičky se jednalo spíš o jiné priority( léčba zdravotních problémů) než peníze. Takže i když od našich dostal prý zajímavou částku tak má přestoupit do LVT.
Frkyno by byl sen !!! Bohužel letos zase celej rok na farmě, takže možnost, že už by ho to tam štvalo asi je ...Ale má američanku je otázka jestli furt pro něj není ta farma lepší než Evropa celkově - on má i na farmě solidni money! ...to leda ,že by chtěl i do reprezentace a zviditelnit se ...ale ,že by do Varů tomu dávám sotva 10 % šanci! Ikdyz bych si to bejval hrozně přál ! Odchovanců jeho kvalit moc nemáme! Nebo asi žádného ...
Souhlas 👍 Jen pro me jako fanouska je hrozne divne(ale prijemne)cist takove spekulace(jmena) se spojitosti s Varama 😀 je to zmena oproti tomu zda u nas bude ci ne vubec nejakej hokej na vysoke urovni
Ten Ropák nám je v přestupech určo konkurencí! Tím, že je Kadani a C
homutovu blíž! To samé by bylo u Lauka ( ten v ty Americe se taky ne a ne prokousat-si myslím rok nebo 2 a taky půjde zpátky Evropa)Hynek by mohl jít od válu dělá nám v tom neplechu 😀 nebo kdyby se hoši podívali na rok jako my o stro níž, ale to asi ne z první ligy to nevypadá na někoho ze by na to měl
Komentáře
Jsi to odnesl za toho Pulpana co jsi psal na fb, to jsi mě vážně na...hněval 😁
A kdo se ptal na tvůj názor na fb? 😁
Jinak Haby už na ledě v tréninku, uvidíme co zranění udělalo s jeho formou
Doufám že jsem tímto namyšleným příspěvkem nikoho neurazil a nepohoršil 😁
Kdyby si někdo chtěl přečíst co se děje u sousedů
Kohout - 8
homutovu blíž! To samé by bylo u Lauka ( ten v ty Americe se taky ne a ne prokousat-si myslím rok nebo 2 a taky půjde zpátky Evropa)Hynek by mohl jít od válu dělá nám v tom neplechu 😀 nebo kdyby se hoši podívali na rok jako my o stro níž, ale to asi ne z první ligy to nevypadá na někoho ze by na to měl