HCE Fórum

1363364366368369640

Komentáře

  • upraveno 2. leden 2023
    Antoš se nikdy komentátorem neměl stát, nechápu kde ho Záruba vytáhl tvl, ve srovnání třeba s Pospíšilem to je nebe a dudy, to i ten Richter vedle něj byl super komentátor. Fakt se do toho jeho komentování zaposlouchat znamená že co druhá, třetí věta je nějakej blábol bez hlavy a paty. A to teď není nic proti komentáři na Kulicha a jeho působiště. Prostě za mě tenhle pán neměl k mikrofonu nikdy ani cuchnout. Ten by neměl ani na "S mikrofonem za hokejem" zlatej Qírenc 😄 Dneska jsem teda viděl až poslední třetinu kdy o nic nešlo, ale i tak ta hra kočky s myší. Já spíš nechápu kde se to v těchto klucich najednou vzalo, to jsme jako předtím ten hokej neuměli a najednou někdo luskl prstem a umíme ho? Vždyť řada z nich hrála už na loňském šampionátu, chápu, ten rok (v různých ligách kde ti kluci hrají) může udělat strašně moc, ale až tak. Poněvadž teď to vypadá z naší strany jako úplně jiný sport. Kdo mi to vysvětlí dostane bludištaka :)) strašně bych jim přál finále, byť to bude už fakt těžký, ale kdy jindy když ne letos, protože zatím to je óda na hokejovou radost.
    Post edited by Screepy on
  • upraveno 3. leden 2023
    Mne Antos nevadi. Ohledne Kulicha poukazal na chybu Roberta Zaruby a mel pravdu, tak co. Koho nemusim, je Martin Prochazka. To jsou blaboly o nicem, klise, 3x opakovani jiz receneho, nedokoncene vety bez smyslu. A taky David Moravec nic moc.
    Post edited by pOne on
  • Type your comment@pOne Mam to uplně stejně :)
  • Beránek zase ve 4. lajně... To se ho fakt chtěj zbavit?
  • Řek bych ,že u nás číslo lajny nic neznamená! Vondráček ji hrál cca 4 roky a měl nejvyšší ice -time...
    S Jiskrou a Redlichem mu to jde nejlip mají podobnej styl jako on nic nevypusti napadaj...zkoušeli různý varianty a s jinýma mu to nesedělo!
  • plasa: Nechces tady podepsat!? Sup s tebou do ctvrty lajny, lumpe!
  • Tak konečně zápas,kdy jsem se nemusel nervovat až do konce.
    Dvakrát po sobě 3 body, dobrá práce,snad se to pomalu zveda.
    Díky chlapi 👍
  • Parádní start nového roku!
  • No teda,výborně :)
  • Neřešil bych číslo lajny. Má jeden z nejvyšších icetimů mezi útočníky (opakovaně), chodí na přesilovku a nám velmi svědčí, že máme 4 lajnu, která nechodí jen napadat a bránit. 

    Nechtěl jsem to po Litvajsu zakřiknout, ty 2 zápasy ale měly velmi dobrý parametry. Sice rozhodl první gól, kde jsme zase během 10min zazdili x šancí a pak stačilo, aby nám tam spadla nějaká šmudla, ale body jsou doma a pár týmu zase pod náma. Snad se nám na to povede navázat a něco během ledna urvat. Jsem celkem zvědavej na toho Fina vedle Hladonika, dostává dost prostoru, ale zatím mu to nelepí..
  • Bolka jede akci Cihak ven! A my jsme jim do toho diky bohu zapadli, no. :) Jedinej, kdo to nepochopil byl ten novej sved, kterej se snazil jak blazen. :) Ale nakonec pres nej sel gol a nedal najezd, takze do kabiny zapadne. =) =)
  • Pešout do Bolky 😁
  • No Pešout tam určitě nejde! Tomu běží smlouva z Brna a kdyby podepsal jinde, tak by přišel o prachy, co mu vyplácí Kometa. Navíc ho teda ani nechtějí. Přesto ale akce Čihák bude mít trenérský dosah do HCE!
  • Jinak Screepy bludistaka nechci, ale to co tam říkal Tebou kritizovaný Antoš je částečná odpověď na Tvoji otázku. Většina toho týmu hraje za mořem, kde je prostě jiná konkurence než tady a borci zjistili, ze musí dřít daleko víc než kdyby hráli tady. Plus je to silnější ročník, je tam víc individualit, který navíc nehrajou na sebe. V kombinaci s výborným trenerem, což Radim nepochybně je máš ten vysledek. Ale je to fakt masakr, herně jsem nevidel jakykoli náš nároďák takhle hrát, klobouk dolů. Antoš mě osobně nevadí, jako jedinej jeste dělá hokej, trenuje ve Slavii dorost nebo junky. Souhlasím s Ponem, ze narozdíl od Procházky třeba to, co říká má hlavu a patu. Každej to holt vidí jinak.
  • upraveno 4. leden 2023
    Flaksa: Mensi? Nebo co v tom dokazeme kodovat? 😃
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Tak Bolka to rozrizla a začala s vymenama. Nevím zda nekdo a ackoveho trenerskeho tymu by se tamnmel angazovat, to bych spis viděl v jinych vekovych kategoriích urcite ambice.
    Každopádně tam se s tim snaží neco udělat, uvidíme zda nas klid a nereakce je to spravny. Bohužel z formy jsou Griger (zejmena) a i Rachna. Na nich to melo stát, ale to ani náhodou. No a to už vůbec nemluvím o té dire z Chomutova. Naštěstí Habal měl teď super utkání, jinak koukáme na všechny ze spodu. Lukeš je z pohledu cena/výkon docela propadák.
  • Mucheche ten Kulda je bourak!!! Super zážitek na tu 20 koukat!!
  • Naprostá fantazie...Kulich kdyby zůstal, tak by bezesporu byl jednou z hvězd extraligy 
  • Kulda je bůh! 🙏🙏🙏
  • Kulichovi by extraliga byla mala, ma paradne naslapnuto, mladasove parada!
  • Type your comment@kinkis
    Ale pro nás by to bylo jedině dobře, ne?
  • Tak jsem i uronil slzu,je to hezký videt ty kluky radovat se.
    Bude to ohromne tezky to zlato udelat,nicmene tihle chlapíci,na to opravdu mají,aby ho privezli.

    Věřím !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • @Xaxxz
    pokud by to bylo v nasem dresu tak urcite :) 
  • Naprostá fantazie, tenhle tým píše příběh jako hrom a ještě není u konce  B)

    U Kuldy by byla taky možnost, že by se svezl s naší formou a mohl hrát úplně jinak. Já myslím, že ten přechod za louži, změna prostředí i lidí byla dalším správným impulzem. Příští rok se na něj můžeme snad těšit už u áčka Sabres...
  • By mě teď zajímalo,co píšou teď ve Švédsku.
    Vcera měli plnou hubu keců,jakej jsme prijatelnej soupeř, blbeckove.
    Dobře jim tak.
  • Muzou podekovat tomu bekovi, co po buly ve strednim pasmu, minutu pred koncem, uplne zbytecne udelal icing. Nebyt toho, tak dnes hrajem s amikama o 3. Flek.
  • @pOne no jo, to jsou halt ty rozhodnutí který učiníš ve vteřině v nějakým úmyslu, každý kdo hrál nějaký kolektivní sport ví, co takový rozhodnutí může vygenerovat :) asi bych mu to neměl úplně za zlý, prostě se rozhodl jak se rozhodl, 50 sekund do konce, stres, snaha udržet jednogolový vedení za každou cenu. Stejně tak jsme potom mohli prohrát nějaký souboj / buly a mohlo být taky hotovo, že jo.. :) Každopádně kdybychom včera nevyrovnali, tak bych byl teda fest nasranej, protože ten tým si ten gól zasloužil, ale lehký to nebylo ani trochu.  Prodloužení se mohlo stát už cokoliv a samozřejmě mě několikrát polil pot :)) nemít Suchánka, tak nevim. No a Kulda si tam udělal kužel z útočníka a hotovo, vono mezi námi, trefit to takhle do teploměru není nic jednoduchýho.A teď už se děj vůle boží, jsem řád, že minimálně to stříbro máme v kapse.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters