1140bxl: souhlas ,že je smutný, že nepřišel vůbec nikdo ...ale zrovna tenhle Moro je sakra špatnej v +- a produktivita taky nic moc...mi potřebujeme beka do přesilovky ! Než takovej Kanaďan to radši Turečka aby se otrkral...
Zrovna jsem četl rozhovor s Kmoníčkem všichni nedáváme i já...ale na trhu není fakt nikdo a každej chce
Špatně nehrajou,upřít snaha se jim neda.Prvni byl tedy neduraz před bránou od obou našich,a Kalus je tam prostě pretlacil sám. Ten druhej,trochu smolnej. Jinak Vitky nic neměli od ty doby.Urcite je to ještě hratelný,ale musí se víc tlačit před bránu.Neco tam snad spadne.
Sorry, ale ten vykon je otresnej (ne ze by s Kladnem byl svetovej). Chapu, ze neni kazdej den posvícení, ale kdyz to nejde herne, tak toz zjednodusim a jezdim, ale to se nedeje. A bohuzel Vítkovice nejsou takovej tym, aby to mely mit pod kontrolou - daly 2 slepeny goly a jdou jen durazne do vseho a hrajou totalne jednoduse. Nic vic…
Špatně nehrajou? Jako vážně? Asi koukám na jinej hokej…ale tam není nic, vůbec nic. Tlačí to zase až do brány ale to Vítkovice zabetonovali a naši neví co jiného hrát a když už to daj obránci a ten vystřelí tak to vždy gólman krasne vidí
Co to je zas za šaškárnu s tím mixážním pultem? Katastrofa.
Proč to hrajeme po mantinelu, když Vítky jsou v průměru o 1,5metru vyšší než naši hráči a nemáme s touhle taktikou absolutně šanci?
A mistr 200 kilo za měsíc (Hladoš) díky za tvé služby a mnoho štěstí 🙋♂️
Na body to bylo hrozně málo! Ještě k tomu s 0 ! To není o čem se bavit... naše klasická bolest letos .. škoda, že nedokážeme udělat nákou větší sérii vždy max 2 zápasy
Dnesek mi vratil nechuť na ten hokej chodit. Nebudu hodnotit individualne a ani nejaky herni prvky, ale muzeme byt radi za ten naskok na Bolku. Kvalitou je to totiz presne na souboj o baraz. A bohuzel se projevuje jedna vec - nedostatek konkurence a s tim spojena vykonnost vetsiny tymu.
Letosni ocekavani skrtam a modlim se za zmeny do dalsi sezony. Jinak tech 12 000 za dve permice (+ x tisic na obcerstveni) pujde mozna i jinam…
To ze uz nikdo neprijde,to je mi jasny.. ale to,ze neni podepsanej ani jeden hrac na sezonu pristi (krom nasich co jim pojede smlouva),to fakt rozdejchavam tezko.. k cemu je velkolepe pr,lords of the puk a podobny, kdyz to nejdulezitejsi,management a skauting je fakt jedna velka nula.
Jediny pozitivum na tomhle svrabu a nestovicich je, ze tymama jako Vitky nebo Bolka proteklo asi podstatne vic penez nez nasim tymem a v podstate jsou na tom stejne jak my. Aby Vitky s timhle pojetim hry jeste nebyly cernym konem play off....
Dneska to bylo pro otrlý jenom🤮🤮🤮Katastrofa. Co jsou naši beci schopny vymyslet je naprosto neuvěřitelný.🤦🏻🤨S těma Vítkama myslím ale v play off nikdo chtít hrát nebude. Mají to celkem poskládaný a s tema velkýma bekama co mají, ty můžou seknout v play off kohokoli.
Komentáře
kdyz mas management, tak mas...
HC Kometa Brno » Obranné řady Komety vyztuží kanadský bek Greg Moro (hc-kometa.cz)
Zrovna jsem četl rozhovor s Kmoníčkem všichni nedáváme i já...ale na trhu není fakt nikdo a každej chce
No a teď Havlín opět nejspíš out,takže paráda.
Ten druhej,trochu smolnej.
Jinak Vitky nic neměli od ty doby.Urcite je to ještě hratelný,ale musí se víc tlačit před bránu.Neco tam snad spadne.
Proč to hrajeme po mantinelu, když Vítky jsou v průměru o 1,5metru vyšší než naši hráči a nemáme s touhle taktikou absolutně šanci?
A mistr 200 kilo za měsíc (Hladoš) díky za tvé služby a mnoho štěstí 🙋♂️
Letosni ocekavani skrtam a modlim se za zmeny do dalsi sezony. Jinak tech 12 000 za dve permice (+ x tisic na obcerstveni) pujde mozna i jinam…