Ale musím říct, že Olomouckej fanoušek to je hlava když to svádí na nás a nadávají...to že přesto přejede někdo 5 X a drží to neznamená, že to vydrží dalších 100 pohybu možná víc, protože je to u stříkačky a že se pak někdo neroseka a třeba nezrani! Bohužel led musí být na 100 % a zdraví je přesnější
Pro utkání série hrané mezi dvěma soupeři v rámci předkola
play-off, play-off nebo baráže (dále společně také jako „Vyřazovací
část“) platí, že nebude-li:
a) utkání odehráno z důvodu spočívajícího na straně družstva
jednoho ze zúčastněných klubů, rozhodne STK ČSLH o
výsledku utkání dle čl. 410 písm. b) SDŘ kontumací utkání ve
prospěch družstva klubu, které bylo připraveno k utkání
nastoupit,
Tak tam měl ten jarda v rolbě najet až budou všichni z ledu, jako kdyby nevěděli, co ta rolba asi tak udělá, když jí necháš stát chvíli na ledu, ne nezkoroduje vy tupci, ale udělá tam rýhu jak prase Olomouckej fail, pravidla hovoří jasně, KO pro HCE..fertig.
Pone: tak každej to vidíme jinak ten hokej to je jasný! Trága to byla ve Vítkovich třeba...tady neříkám ,že dobrý to vůbec ne !!Jen mě osobně to nepřišlo úplně tragický krom jedny totál chybí u prvního gólů!
S podobným stylem obrany to nepůjde, ale dopředu to úplně špatný nebylo viděl jsem horší, ale to je fuk teď už....jsem zvědavej co bude, ale ať cokoliv přileje to sakra velkou dávku oleje do ohně!!!! Jak na stadion zítra tak herně od nich si myslím!
Jestli je neco takoveho v radech,tak proc by ne.Mozna proto se to tak dlouho protahovalo,pac tomuhle samozrejme chteli predejit. Urcite to pro Olomouc neni nic prijemnyho.
Pokud to bude kontumacne,tak se asi pekne naserou,a budou hodne neprijemni v dalsich zapasech.
Tvl to je zase tendenční, takže za to může Černoch, jasný, sice rozhodnutí udělali rozhodčí, ale může za to kapitán HCE vole to zase jdu z těch mrdek mediálních blejt..ale čemju se divim na blesku.
Informace @apklh2022 k utkání Generali Česká play off Tipsport ELH mezi kluby @hcolomouc a @hokejkv, které bylo po první třetině za stavu 2:0 předčasně ukončeno. Rozhodnutí o nedohraném utkání bude učiněno @apklh2022 nejpozději do čtvrtka 09.03.2023, 11:00 hod.
Komentáře
Stejně tak to byla chyba,i tady naše.
play-off, play-off nebo baráže (dále společně také jako „Vyřazovací
část“) platí, že nebude-li:
a) utkání odehráno z důvodu spočívajícího na straně družstva
jednoho ze zúčastněných klubů, rozhodne STK ČSLH o
výsledku utkání dle čl. 410 písm. b) SDŘ kontumací utkání ve
prospěch družstva klubu, které bylo připraveno k utkání
nastoupit,
S podobným stylem obrany to nepůjde, ale dopředu to úplně špatný nebylo viděl jsem horší, ale to je fuk teď už....jsem zvědavej co bude, ale ať cokoliv přileje to sakra velkou dávku oleje do ohně!!!! Jak na stadion zítra tak herně od nich si myslím!
Tak už máme článek na linč, Černoch rozhodl, že se nebude hrát..