Olomoučáci do toho jdou. Vypadají že by žrali led, zatímco naší pokračují v profesorském výkonu jako na Kladně. Jestli se tohle nezmění tak tam můžou rovnou hodit ručník.
To ne, ale doufal jsem, že bude nějaká změna když už prej hrajem “play-off hokej” a zatím je to to stejný co jsem viděl s Libercem, hoříme v rozehrávce, z toho průsery, Lukeš nepodrží a přesilovky bída s nouzí ..
Ta naše obrana to je k pláči…takhle to nepůjde, no co si budem ani ten útok není bůh ví co, když jsem to prepl na plzen tak i ta hrála lip proti tygrům a to má nějakou tu “deku”
Kliiiiiiid,co jste jako cekali,ze je smazneme jak 15 dkg vlasaku z papiru?
Neblaznete.
Pochybuju, že zrovna tohle někdo čekal, ale spíš to vypadá, že smáznou oni nás, jako bychom tam ani nebyli. navíc pořád vylhaný články o boji o cokoliv... Hnus
Hokejisté
Olomouce po první periodě nad Karlovými Vary vedou 2:0. Měli výtečný
úvod, poněvadž už v 1. minutě se trefil Silvester Kusko. Mora měla
územní převahu a nakonec využila i zkrácenou přesilovku, při které si
hrací předmět na brankovišti našel Pavel Musil. Velké šance zatím
Energie neměla, v dalším průběhu se tedy bude muset zlepšit.
Tak jdeme spát ne?😂
Tvl, jak dlouho se čekalo u nás?
Myslím nějak hoďku a půl,což by tak nějak odpovídalo i tady,tak to už bude v těch půl 9 pokud se v tu dobu nezačne,asi konečná.
Sám jsem zvědavej,jak to bude pokračovat v tom případě dál,když se to dnes nedohraje.
Jj taky bych neplasil po 1 třetině ...ono je těžký když se dostane skoro z 1 střely gól ( tam jasná chyba Striteskeho bohužel to byl jeho hráč, kterýho nepokryl ani při první střele ani při dorážce)
Určitě to chce od obránců víc důraz především před bránou !!!
2 gól lekce no ...naši v presilovkách vymýšlejí přitom je to jenom o střelách a dorazit tak jednoduchý!
Jinak ten projev úplně traga nebyla zase !
Kontaktní gól a ještě by to šlo! Ani tenhle zapas není ztracenej ještě...teda pokud to zmrzne ....jedinej volnej den je pátek ne ?By mě zajímalo jak to je jestli by dostali nařízeno pátek a nebo zda by Vary musely souhlasit?
Z myho pohledu posledni zapasy krom matche s budejkama stoji za velky hovno. A dnesni zapas zatim zcela v duchu tech nasich slabych vykonu z posledni doby....
Komentáře
Bych řekl,že na tom kvůli zdraví hráčů hrát nebudu.
Teď jde o to,jaký by to mělo následky.
Co by se pak dělo.
Tvl, jak dlouho se čekalo u nás?
Myslím nějak hoďku a půl,což by tak nějak odpovídalo i tady,tak to už bude v těch půl 9 pokud se v tu dobu nezačne,asi konečná.
Sám jsem zvědavej,jak to bude pokračovat v tom případě dál,když se to dnes nedohraje.
Určitě to chce od obránců víc důraz především před bránou !!!
2 gól lekce no ...naši v presilovkách vymýšlejí přitom je to jenom o střelách a dorazit tak jednoduchý!
Jinak ten projev úplně traga nebyla zase !
Kontaktní gól a ještě by to šlo! Ani tenhle zapas není ztracenej ještě...teda pokud to zmrzne ....jedinej volnej den je pátek ne ?By mě zajímalo jak to je jestli by dostali nařízeno pátek a nebo zda by Vary musely souhlasit?