Když tam dneska chytal 2 třetinu Fífa, tak se nic takovýho nedělo.A záznam před naším gólem na 2:2 je jasnej, kopl do toho schválně,a je svinstvo, že mu to prošlo bez povšimnutí, a ještě v jeho prospěch,a i celého ZLN mužstva.To samý Svoboda z Vítkovic, zneužíval toho jak jen mohl.
Nooo dneska teda docela hnus.. co předváděl Kašík , tak za to by se nestyděl ani Murín v dobách největší slavy, komediant. S těma je to vždycky stejný hokej nekoukatelnej a když dáš tři goly a stejně nevyhraješ za tří body, tak je něco špatně...
Zrovna u Vitkovic ta brana stala totalne za h.no. tam dostal dve minuty i Novotny. Troufam si rict, ze ve vetsine pripadech to byla chyba ledu a ne golmana.
To asi nikdo z nas tady.Jeste taky strasna navsteva. 2800 lidi,to je ostuda i na to,ze je pred vanocema.Hlavne,ze na Kladno,je uz vyprodano,a to Jarin hrat nebude.To tam zase vsichni budou zklamane sedet,ze neuvidi Jarouse v akci,nechapu.Ale aby zafandili a zatleskali Nasim borcum,to vetsinu ani nenapadne.
@Bongito- už včera na hokeji jsem říkal, že to byl naprosto regulérní vyrovnávací gól, protože to jemné posunutí branky nemělo na dosažení gólu žádný vliv. Ale v Gottwaldově s tím mají své zkušenosti - viz pan Murín.A ty se, jak je vidět dědí. A pánové Hejduk s Kikou by si měli znova a důkladně přečíst pravidla a naučit se je používat. Ale ono někdy vlastní myšlení hodně bolí a u většiny hokejových rozhodčí to platí dvojnásob.
@kanis Právě, mě sere že lidi jdou na Jágra. Přitom první myšlenka má být ta, že jdu na Energii. Neříkám, že ho rád neuvidím v akci, ale každopádně je mi úplně buřt jestli nastoupí nebo ne. Jinak mizí lupeny na Plzeň, tak neotálet 😉
Já jsem teda včerejší zápas neviděl, ale po tom průběhu, kdy jsme po 2. třetině tekli 2:0 už jsem byl lehce skeptický, nakonec vlastně vynikající dva body. Pozitivní hledisko, že i z 0:2 jsme schopný se sebrat a ještě na konci ten zápas (i když na nájezdy) vyhrát. V pardubicích to nebude nic lehkýho, ale kdyby odtamtud byl nějakej bod až dva, bylo by to fajn.
Tak od sezóny 2022/2023 bude první liga mít zase 14 účastníků. Druhá liga bude také konečně zredukována. Juniorská a dorostenecká liga taktéž. Na Českém hokejovém svazu miluji jeho dlouhodobou "vizi a koncepci" , připomíná mi to koncepci u nás v klubu po zisku mistrovského titulu.
Komentáře