Zaslechl jsem, že sokolovský fans chtějí v Chebu na zápase vyvolat konflikt nebo bitku. Doufám, že vše bude v klidu po tom co sokolovský předvedli před rokem.
To jsou Máča vypatlaný.Neříkám,ze všichni,ale pár se jich tam najde,jako asi všude.Co jim to přinese do života,že pojedou do Chebu vyvolat bitku tvl,ty maj starosti.Já to nechápu,asi jsem jinej.
@kafka- někdy se říká risk je zisk nebo taky prohra. To platí jak v kartách tak v životě a Svoboda dal rychle na špatnou kartu. On to sám přiznal, že šel za dětským snem a hlavně bylo mu 23 a to je na odchod do NHL, aby se tam člověk chytil tak poslední šance. Ale hlavně co to má nebo měl za agenta, že ho nacpal do tak nevýhodný smlouvy?
Spíš to je článek pro všechny mladý nedočkavce, co si myslí že za mořem je čeká kýbl peněz a báječnej život hvězdy NHL.
No pěknej článek a každá mladá hokejka by si to měla přečíst. Agenti bude taky pěkná skvadra tvl, byl mladej, udělal chybu, zaplatil za ní a je poučenej, vono to ve výsledku taky neni špatně, přehodnotiul hromadu věcí a teď je spokojenej, na ELH bude mít vždycky a ty kačky si tu taky vydělá a pořád ještě má věk, kdy ta cizina není zapovězená.
@kafka- někdy se říká risk je zisk nebo taky prohra. To platí jak v kartách tak v životě a Svoboda dal rychle na špatnou kartu. On to sám přiznal, že šel za dětským snem a hlavně bylo mu 23 a to je na odchod do NHL, aby se tam člověk chytil tak poslední šance. Ale hlavně co to má nebo měl za agenta, že ho nacpal do tak nevýhodný smlouvy?
Spíš to je článek pro všechny mladý nedočkavce, co si myslí že za mořem je čeká kýbl peněz a báječnej život hvězdy NHL.
Dobrá připomínka!
A to, že agenta ani po tutý zkušenosti nevyměnil, ukazuje na to, že se Svoboda moc nepoučil...
Tak jsem si to taky precetl,a je to teda sila.Clovek si rekne,ze tam za morem vse funguje tak jak ma,a ono ejhle.Je to urcite na zamysleni,a poucujici clanek pro mlady hrace,kteří si myslí,ze tam je vse ok.No ja Svobodu neznam,ale to co tady napsal Kafkojc,je svym zpusobem pravda,ze je ve vsi ucte k nemu (blbej).Golman je to hodne dobrej,a nechat tam takhle se sebou zametat,to bych treba ja teda nenechal.Jeste bych pochopil to,ze to chtel prekousnout,ale ceho je moc,toho je prilis.A toho jeho agenta?Bych povesil za koule do pruvanu.
Michnač do budejic...toho je skoda,teď by se hodil a myslím si ze o něm ještě dost uslysime...ale tak kdo ví co tam bylo ze ho nenechali hrát když se vůbec špatně nepredvedl
No ja osobne PCE rad nemam,ale tohle jim nepreju.Vsichni tady asi vime,jaky je to bejt totalne v propasti,zazili jsme si to,a ja uz bych to nikdy zazit nechtel.Proto tohle nepreju ani nikomu jinymu.
Mesto se zbavuje cerny diry na prachy, v poradku, to se neni cemu divit, mesto nemuze byt prece hlavni akcionar, to je politicka sebevrazda. At prispiva nejjakou castkou, nakonec kde se to nedeje (v KV o tom vime svy a malo penez to taky neni)..
VnZ: tvl 20 micu sekera je slusny sousto..a voni to jeste zatahnou 🤦♂️ a reknou tomu zapujcka, uplne vidim jak se jim to vrati..a jsem tuze zvedav kdo si ten klub vezme pod kridla vona by sezona v prvni lize tem chlapcum jen prospela, vycistit vzduch a restartovat to komplet
Komentáře
https://karlovarsky.denik.cz/zpravy_region/karlovaraci-nominuji-na-post-radniho-byvaleho-hokejistu-vaclava-skuhraveho-20191211.html
> Jen se připomenu, že jsem to říkal :-). Tak snad nedopadne jako Dvořák...
> https://karlovarsky.denik.cz/zpravy_region/karlovaraci-nominuji-na-post-radniho-byvaleho-hokejistu-vaclava-skuhraveho-20191211.html
Nominuji BÝVALÉHO hokejistu? já myslel že to Venca ještě nezabalil
A to, že agenta ani po tutý zkušenosti nevyměnil, ukazuje na to, že se Svoboda moc nepoučil...
Vanocni sleva bude?