Tak co stal by někdo za to ho sem zkusit dotáhnout z Chomutova? I když si myslím ze tam už díky tomu ze se neplatí nebo neplatilo už je to lepší pryč...ale za mě zpět Koblasa a Raška
Já osobně jsem zvědavý, jak se to bude vyvíjet s Ladislavem Zikmundem, jenž hrál na konci baráže první lajnu s Plekancem a Jágrem a který je stále naším kmenovým hráčem...
@kinkis máme na něj práva a Kladno nám platilo hostování. Pokud by na Kladně chtěl zůstat, tak už za něj musí zaplatit tabulkový odstupný (pokud se kluby nedomluvili jinak, což do teď nemuseli)
No ohledně toho Zikmunda jsem taky zvedavej....ten by se mi tu líbil ale moc nevěřím ze by se vrátil jen tak když poslední roky se dost vyhrál na kladně a postoupil s nima do elh a měl možnost hrát s plekym a džegrem v jedné lajně. I když by se musel vrátit jde o to jestli by měl chuť tu hrat
K tomu Chomutovu.Koblasu nevim,ten nebyl nejak moc viditelnej.Navic tady uz hral,a ze by byl nejakej zazrak se mi nezdal.Jak jsem uz yminoval,ten Raška se mi libil.Je mladej,nadejnej,vletel do toho po koulich,a to se mi libilo.Navic je rychlej,urcite by do nasi hry zapadnul.Co mu chybi je zkusenost,ale na zkusenost u nas proste chybi tintilivantili.No asi me ukamenujete,ale zkusil bych mladyho Růžu,proč ne.Akorat ten se tady zahazovat nebude chtit.A jeste Klhufek.Tot muj nazor na CV.No a Zikmund sem nepujde,byl by blazen.Na Kladně má vse.A pokud by ho chteli nejak (nasilne)ziskat,tak to radsi ne,pac ten hrac pak uz tuplem hrat nebude.
kanis, cliff: Ja vim, na bezfrazi.cz je to uz nejakej cas. Tenhle rozhovor je ale novej (v ramci nejakyho serialu nej hraci play off) a toho tematu se tyka jen cca pulka. Tak jsem to sem dal.
VnZ: Nn. S tim starym Ruzou jsem to slysel uz pred casem. Kdyz mi bylo divny, ze je tak v klidu (na to, v jaky je CV situaci). Jen predavam dal. Nic vic.
Komentáře
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/pirati-chomutov-sestup-z-extraligy-baraz-jan-stastny-petr-koblasa-hokej.A190419_215854_hokej_zele
I wish I would be a hockey player - so many holidays!
HAPPY EASTER @ALL!
Taky ctes CV forum?
Spis s mladym. Vcera to tam nekdo psal, ze jde do Sparty