Jinak bych chtěl upozornit, že před sezónou se říkalo, aby se hlavně udržela ELH, že v dalších sezónách to pude líp. Teď je to humus, některý trejdy jsou jak za starejch časů atd, ale furt je to tak nějak očekávanej stav, nebo?
Teda ne že by mě to neštvalo, to jo, ale co by se mělo teda dělat jinak?
Stále stejné,jak přes kopírák,útok hrůza,obrana radši nemluvit,nakonec vyleze od trenérů že jsme nehráli vůbec špatně.Hlavně že jedeme do Vítkovic a Olomouce vyhrát, to se kecá před zápasem.Jako vždy jen kvákání,je to prostě hnus.
Svádět to na penzíe není úplně na místě, určitě jsme v lize týmem s jedním z nejnižších rozpočtů, ale taková Olomouc / Zlín / možná ještě někdo na tom jsou myslím si dost podobně a hrají trochu jinde než my, respektive hrají tam, kde bych rád viděl nás. Ten tým není špatný, bohužel když se nám zraní pár klíčových hráčů, tak to můžeme zabalit, protože adekvátní náhrau nemáme. Z absentujícího Fleka mám celkem vítr směrem k Vsetín cupu, Beránek je už naštěstí zdravý a dneska by měl v Olomouci nastoupit .Já soobně vidim největší naší slabinu v bránění oslabení (na tom myslím si se dá pracovat) a už ani ty přesilovky nám nejdou, v nich jsme z kraje ligy byli přitom poměrně úspěšní. Nevím, proč ten tým prošel takovou proměnou, ale nechci na ně nadávat, ti kluci si tímhle musí projít a pravděpodobně jsme to všichni čekali, že si tím i projdou. Je otázka, jestli ještě Pešout tomu týmu má co dát, po sezoně bych se nad tím rozhodně zamyslel (nedělal bych ukvapená rozhodnutí a la Litvínov a jejich ýbrmannažer Šlégr, který odvolá - dle mého názoru - velmi schopného Razýma čtyři kola před koncem základní části..magorárna v přímém přenosu). Tým bych udržel v každém případě pohromadě, ti kluci spolu fungujou a letos jsme viděli, že hokej hrát umíme i proti těm nejlepším týmům,jen se to prostě nějak zadrhlo..mohli jsme kít alespoň o 10 bodů víc a klidnější spaní. Takhle to budou nervy až do konce a třetí baráž v řadě si tady asi nikdo nepřeje.. (jak já bych tam rád viděl ten Chomutov)..
Opět klasika. Držíme se celkem v poklidu, Olomouc bez větších šancí a pak přijde jedna hloupá chyba a celé snažení je v háji.
Ach jo, jak moc je toto frustrující
S timhle materialem nejsme schopni nic vyhrát. Ta Olomouc byla absolutně jalová, dneska by ji i Polokone dali bura. Jen mi jí vlastníma hovadinama nabídneme dva body. Vlach není schopnej trefit ze 2 metrů prázdnou kasu, pak si nechá Venca ledabile vzit jasnej puk před naším brankarem a celé to zakonci Šenkerik naprosto nesmyslnou kriznou přihravkou přez napadajiciho utocnika.
@Vosa1 nevim co bych mel prehanet, Olomouc, ktera se na lede skoro plazila a my ktery by jsme ted meli litat a zrat led si s nima nedokazem poradit. Jestli to nekdo prehani, tak nase hokejky. A to vyjadreni naseho trenera o obetavosti? To jako fakt, byl tam ten Mariska vubec? V cem spocivala ta nase obetavost, mozna se jen prepsal a chtel napsat odevzdanost.
Ja bych to videl tentokrat v trenerech. 2 tretiny jsme byli o trochu lepsi,ta 3 byla z nasi strany naprosto nezvladnuta takticky.Misto toho aby jsme hrali aspon porad stejne,tak pro me nepochopitelne zalezeme,a nechame je hrat.Proste je to chyba treneru,ty hraci si to asi sami nevymysleli,takhle zalezt.Pak tam Pesout krouti hlavou,nechapu proc .Jasne na lede jsou hraci,a bla,bla,bla,a ta chyba Venci,a Senkerika byla jasna,ale tu taktiku jim pripravujou treneri,takze chyba jejich.Kdyby nezalezli,nestalo by se to,a vezli by 3 body.No nic,opet ponekolikate to samé,ze zapas se porazili sami.
Uz ponekolikate se stala nasledujici vec. Tym celkem slapal, ne ze bysme hrali vrsek tabulky. Ale slo to. Pak se podepsali zasadni hraci. A jako by se ten svezi vitr vytratil. Cim to je?
Hosi tohle neni chyba treneru, ti treneri za Vlacha gola nedaji, tvl, takovyhle sance v nasi strelecky mizerii proste musime davat, to at se na me Vlach nezlobi, kdyz prisel v sezone, tak mu to palilo ze vsech moznych pozic a dneska netrefi ani prazdny zarizeni ze dvou metru tvl, stane se, zname to vsichni, ale 90% utocniku by to tam zametlo jak nic a byl by gol, jenze my v nasi soucasny situaci nedame ani totok a hlavne to nedaji utocnici, kteri by takovy sance meli davat poslepu tvl Mohlo to byt 2:0 a zapas vymalovanej, to uz by se ve vcerejsim rozpolozeni Olokouc na nic nezmohla. Dve a pul tretiny jsem nam prakticky nemel co vytknout, az na par minel v obrane (ktere jsou ale az nezdrave se opakujici,coz me popravde trochu zarazi). A co nas srazilo do kolen, dve chyby, kdy jsem mel chut mrstit ovladac smerem k televizi, protoze to je fakt do nebe volajici, ja nechci nekomu neco vycitat, ale my si tohle pri nasi strelecky potenci nesmime dovolit a kor takhle zkuseny borci. KDybychom kazdyho valcovali 6 goly a meli ofenzivni silu treba jak Plzen, tak nereknu, ale v nasi situaci je pro nas tohle smrt. Krizna prihravka stredem pres napadajiciho utocnika tvl.. dorostenec by za to dostal ceres a on to udela Senkerik Vendelin nevim, jestli vedel o tom napadajicim utocnikovi zezadu, to se mi kolikrat stane i ve florbale, ze v zapalu boje zezadu nekdo pribehne a ani netusim kde a jak se tam vzal. Vcera mely byt tri body, je jeden, blby, je to malo. Pravdu ukazou zapasy s Chomutovem a Pardubicema. Cim se trochu vnitrne uspokojuju je, ze v ty prvni lize letos tak nejak nevidim mansaft na postup..ale to se samozrejme muzu taky seredne mylit.
Mno, Skuhravý je fakt jelito. Nebýt jeho kiksu ( v takovým času a v takovým prostoru prostě zkušený tahoun týmu nemůže chybovat! ), mohli ste bejt dnes v pohodě, pač 3 body by Vám dodali sílu i klid...
@kafka- koukal jsem na váš nedělní zápas s Olmikem u vás a to bylo fakt o vaší smůle ( tyčky a podobně), která může na tým jednou za x zápasů sednou. Ale u nás je to fakt už snad kompletní neumění. Protože se pomalu každej zápas vyskytne někdo kdo udělá kiks v obraně z kterýho dostanem lacinýho góla.kterej nás srazí do kolen a na kterej neumíme odpovědět a o proměňování tutovejch šancí nemluvě. A čím dál více se to z našima prohrama prohlubuje.
Olomouc je pro me porad tak trochu zjeveni, ja jsem snad nevidel z jejich strany nikdy zapas, kde by hrali nejakej extra peknej hokej a stejne to play off vzdycky nejak usmudlaji, pritom na papire ten tym kdovijak silnej neni, oni i doma umi hrat antihokej, kdyz na to prijde a porad jim to vychazi..no a maji Irgla, porad maji toho Irgla, kteryho my nemame, to je ten hrac co ti v nejtezsich chvilich udela body..
To co se stalo v neděli se zažije málokdy. Na střely sme vyhráli 51:20, k tomu sme trefili minimálně 4 tyčky ( tyčka se bere jako střela vedle ) a přesto sme prohráli 1:2. V přesilovce 5na3 sme si to dvakrát vykombinovali do prázdný, bohužel po každý se puk nějak divně postavil, či roztočil, takže Honza Kovář jednou prázdnou branku přestřelil, podruhý puk vyletěl směrem ke střeše, opsal vysoký oblouk a dopadl asi 2 metry před Honzu, v další přesilovce ve chvíli kdy z kruhů střílel Michal Moravčík do prázdný, tak zlomil hokejku...
K tomu zranění Vojty Němce už v první třetině, ani Petr Straka nedohrál, musel odstoupit v poslední třetině. Zápas blbec se vším všudy...
Přesto bych si Olomouc do play off moc přál. Protože tutím způsobem nemůžou v krátký době porazit stejnýho soupeře čtyřikrát za sebou. A včera se jasně ukázalo, že když mají hrát dopředu za stavu, kdy prohrávají, jsou téměř neškodní. Škoda, že ste tutoho nevyužili...
Komentáře
Teda ne že by mě to neštvalo, to jo, ale co by se mělo teda dělat jinak?
Připomínáš/připomínáte mi jednoho nejmenovaného schizofrenního Sedláka ze starého fóra...
Ach jo, jak moc je toto frustrující
nevim co bych mel prehanet, Olomouc, ktera se na lede skoro plazila a my ktery by jsme ted meli litat a zrat led si s nima nedokazem poradit. Jestli to nekdo prehani, tak nase hokejky. A to vyjadreni naseho trenera o obetavosti? To jako fakt, byl tam ten Mariska vubec? V cem spocivala ta nase obetavost, mozna se jen prepsal a chtel napsat odevzdanost.
( v takovým času a v takovým prostoru prostě zkušený tahoun týmu nemůže chybovat! ),
mohli ste bejt dnes v pohodě, pač 3 body by Vám dodali sílu i klid...
To co se stalo v neděli se zažije málokdy. Na střely sme vyhráli 51:20, k tomu sme trefili minimálně 4 tyčky ( tyčka se bere jako střela vedle ) a přesto sme prohráli 1:2.
V přesilovce 5na3 sme si to dvakrát vykombinovali do prázdný, bohužel po každý se puk nějak divně postavil, či roztočil, takže Honza Kovář jednou prázdnou branku přestřelil, podruhý puk vyletěl směrem ke střeše, opsal vysoký oblouk a dopadl asi 2 metry před Honzu, v další přesilovce ve chvíli kdy z kruhů střílel Michal Moravčík do prázdný, tak zlomil hokejku...
K tomu zranění Vojty Němce už v první třetině, ani Petr Straka nedohrál, musel odstoupit v poslední třetině. Zápas blbec se vším všudy...
Přesto bych si Olomouc do play off moc přál. Protože tutím způsobem nemůžou v krátký době porazit stejnýho soupeře čtyřikrát za sebou. A včera se jasně ukázalo, že když mají hrát dopředu za stavu, kdy prohrávají, jsou téměř neškodní. Škoda, že ste tutoho nevyužili...