HCE Fórum

1101102104106107766

Komentáře

• Prosím vás kde se da kouknout na ti reakci Předloha,a vubec ten moment.Ja na to sice koukal,ale nejak jsem to nepostrehl,jak jsem byl nasr.nej.Diky
  • A nemoh bych poslat pár pytlů brambor? Nebo oves? Možná, že i nějaký to vejce by se našlo. Seno už nemám, toho bylo letos tak málo, že někteří byli ochotní za pár balíků nejenom zaplatit, ale klidně i půjčit manželku, nebo nejstarší dceru, na celý víkend...   B)
  • To ti musi rict kjetel, co vsechno snese jeho ucet :)
  • Jo a taky mi zbylo pár sazenic javorů... 
  • Jednoho javora mame, ten nam staci.
  • Brambory a vejce se hodí vždycky. A dcera v rozumném věku jakbysmet  =).
  • Hmmm, taková farmářská bio dcera, žádný vyhoněný uměliny, pěkně na vzduchu rostlá... asi si taky založim fórum. Pro zemědělce! :)
  • Tak na Ticketportalu je zítřejší zápas plně vyprodán.
  • tak je 5 rano a po netu na ticketportalu se da koupit jeste 153 listku.Tak sup,sup kdo jeste nema.Bylo by skvely ject v nedeli do Jihlavy,a tam si na tamnim stadionu  zarvat,EXTRALIGOVY,EXTRALIGOVY.Presne tohle rvali oni loni po poslednim zapase s nami.No a jeste k tomu,kdyby byli taky nepostupujici,tak by to meo svoje kouzlo,o to vetsi.
  • "Jágrovo kladno cítí křivdu" https://hokej.idnes.cz/baraz-predstrel-tri-kola-do-konce-2018-d6x-/hokej.aspx?c=A180416_164108_hokej_cig

Ať už s tím ti pisálci jdou někam :angry: .
    Snad bude Plutnar v pořádku, jelikož ztráta dalšího obránce by už byla hodně bolestivá :/
  • @Vosa1 Jágrovo Kladno ať zůstane v pralese tvl..za tyhle sračky.. :#
  • @Vosa1- Plutnar prej bude dneska hrát. ;)
  • Jen malá vsuvka : V Chomutově jsou bez výplaty od prosince.
  • @Vosa1 No když jsem to ráno četl, tak na to jak jsem měl Jágra rád, tak teď mi z těmahle kecama sere. Kdyby to bylo obráceně, tak o tom budou psát i v Ohníčku a v Zahrádkáři. Snad to dneska dopadne dobře a nic se neposere.
  • @cliffburtonhungry ;
    Ale tohle delaji novinari. To co se pise Jagr prohlasil hned po utkani. A oni to vydaji dnes jako rozhovor.
  • upraveno 17. duben 2018
    @VANEKnaZDI Taky proto jsem tu kritiku směřoval především k novinářům. Co napíše bulvární žumpa Blesk (ISPORT.cz) je mi celkem jedno, ale od IDNES.cz bych čekal jinou úroveň...
    Post edited by Vosa1 on
  • @VANEKnaZDI nooo..to jsem zvědavý, jak to tam dopadne..že by Veverkojc došly penězovody?
  • @Vosa1 Vidíš, a já si zrovna myslím, že Blesk jsou dnes už lepší noviny než iDnes :)
    Já bych řekl, že už všechny noviny stojí za ho...
    Post edited by cliffburtonhungry on
  • @cliffburtonhungry No to ne... to je zbytečně ruskej pohled ;)
  • jo, některý jsou light varianta - stojej za prd :D
  • plasa napsal(a):
    @Vosa1 Vidíš, a já si zrovna myslím, že Blesk jsou dnes už lepší noviny než iDnes :)
    Kdyby byla pravda všecko, copa se v Blesku objeví, tak konkrétně takovej Kašík už má na příští sezonu podepsáno ve čtyřech klubech...  B)
  • @kafka To nevylučuje to, co jsem napsal ;)
  • plasa napsal(a):
    @kafka To nevylučuje to, co jsem napsal ;)
    Nevylučuje. Ale tady se neshodneme, pro mne je Bleskosport největší žumpou.

A když si vzpomenu, kolik dlouhých let za bolševika sem ho měl předplacenej ( začal sem si ho platit už na základce z kapesnýho! ). Jakpa sem dokázal nahánět listonošku, když mi ho náhodou nehodila do schránky. Nebo jakpa měli mladý na vojně po píči, když ho nedokázali sehnat a dát mi ho do ruky hned ráno, nemůžu tutomu už ani uvěřit. Tuto snad už ani není pravda...
  • @plasa Promiň ale v tom s tebou nemůžu souhlasit. Úroveň Idnes má bohužel také sestoupnou tendenci, ale bulvár se mi bytostně příčí a tím zatím Idnes není, o Blesku se to rozhodně říct nedá. A takový ten konfrontační, neustále někoho napadající, senzacechtivý a ničeho se neštítící styl mi prostě hrozně vadí. Samozřejmě že i v Blesku se dají najít světlé výjimky, moc jich však nebude...
  • Blesk je bulvár, jasně, ale všichni to vědí. iDnes je stranickej tisk, čili něco jako Rudé právo. Obojí má svoje :)
    Tak jak dneska... už tam budem?
    Post edited by plasa on
  • @plasa Byl by to tak trochu sen :love: ...
  • @plasa Kéž by. Chci dnes večer cítit takovou euforii jako před 14 dny na Metallice
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters