A nemoh bych poslat pár pytlů brambor? Nebo oves? Možná, že i nějaký to vejce by se našlo. Seno už nemám, toho bylo letos tak málo, že někteří byli ochotní za pár balíků nejenom zaplatit, ale klidně i půjčit manželku, nebo nejstarší dceru, na celý víkend...
tak je 5 rano a po netu na ticketportalu se da koupit jeste 153 listku.Tak sup,sup kdo jeste nema.Bylo by skvely ject v nedeli do Jihlavy,a tam si na tamnim stadionu zarvat,EXTRALIGOVY,EXTRALIGOVY.Presne tohle rvali oni loni po poslednim zapase s nami.No a jeste k tomu,kdyby byli taky nepostupujici,tak by to meo svoje kouzlo,o to vetsi.
@Vosa1 No když jsem to ráno četl, tak na to jak jsem měl Jágra rád, tak teď mi z těmahle kecama sere. Kdyby to bylo obráceně, tak o tom budou psát i v Ohníčku a v Zahrádkáři. Snad to dneska dopadne dobře a nic se neposere.
@VANEKnaZDI Taky proto jsem tu kritiku směřoval především k novinářům. Co napíše bulvární žumpa Blesk (ISPORT.cz) je mi celkem jedno, ale od IDNES.cz bych čekal jinou úroveň...
Nevylučuje. Ale tady se neshodneme, pro mne je Bleskosport největší žumpou.
A když si vzpomenu, kolik dlouhých let za bolševika sem ho měl předplacenej ( začal sem si ho platit už na základce z kapesnýho! ). Jakpa sem dokázal nahánět listonošku, když mi ho náhodou nehodila do schránky. Nebo jakpa měli mladý na vojně po píči, když ho nedokázali sehnat a dát mi ho do ruky hned ráno, nemůžu tutomu už ani uvěřit. Tuto snad už ani není pravda...
@plasa Promiň ale v tom s tebou nemůžu souhlasit. Úroveň Idnes má bohužel také sestoupnou tendenci, ale bulvár se mi bytostně příčí a tím zatím Idnes není, o Blesku se to rozhodně říct nedá. A takový ten konfrontační, neustále někoho napadající, senzacechtivý a ničeho se neštítící styl mi prostě hrozně vadí. Samozřejmě že i v Blesku se dají najít světlé výjimky, moc jich však nebude...
Komentáře
Ať už s tím ti pisálci jdou někam .
Snad bude Plutnar v pořádku, jelikož ztráta dalšího obránce by už byla hodně bolestivá
Ale tohle delaji novinari. To co se pise Jagr prohlasil hned po utkani. A oni to vydaji dnes jako rozhovor.
A když si vzpomenu, kolik dlouhých let za bolševika sem ho měl předplacenej ( začal sem si ho platit už na základce z kapesnýho! ). Jakpa sem dokázal nahánět listonošku, když mi ho náhodou nehodila do schránky. Nebo jakpa měli mladý na vojně po píči, když ho nedokázali sehnat a dát mi ho do ruky hned ráno, nemůžu tutomu už ani uvěřit. Tuto snad už ani není pravda...
Respekt Karle!