Evidentně se v klubu vyčistil vzduch, MVGM se odstavil na ne tolik škodicí kolej, nenakupujou se žoldáci ani vyčichlí hráči před důchodem, sází se na mládí podpořený pár zkušenými matadory, výplaty chodí včas a vono to šlape..
Tak sem poprvý viděl nejen zde tolikrát diskutovaný buly. A osobně nechápu, jakpa tuto moh čárovej pustit. Ani jeden z hráčů neměl snahu hrát puk hokejkou, oba po něm šli nohou, oba si navzájem zablokovali hokejky, takže buly se mělo opakovat hned z několika důvodů. Jasnej důkaz toho, že naši rozhodčí rozhodně nepatří k nejlepším na světě, jakpa se snaží stále lhát Záruba...
Jediné co nevím ja by se počítalo by bylo kdyby nás dohnala Dukla a i Litvínov skončil na 19 bodech. Jak by se to pak posuzovalo? Odečetli by se zápasy s kladnem a udělala minitabulka?
Při shodě bodů více týmů nejde o vzájemné zápasy. Vytvoří se minitabulka a do ní se započtou body ze zápasů se všemi týmy v této tabulce. Vychází to tak, počítali jsme to důkladně
Jj jestw hypoteticka sance ze to tak dopadne,opravdu je,skoda ted toho zapasu s Jihlavou. Mohla byt uz dnes oslava,takhle si musime pockat do patku a nejlepe pro klid duse uhrat aspon bod s Litvinovem.
No pánové máme to na zlatym podnose!! Aspoň bod nebo aby Jihlava nevyhrála oba mače za tři. Jinak nepořádá náhodou pražská sekce oslavný výjezd (doufám ) zpět mezi elitu do Iglau?
Tak takový smíšený pocit po výhře, po pro mě domnělém postupu a následném zjištění opačného faktu, jsem ještě nezažil
No nic tak budeme zase trpět do pátku. Je to tak neskutečně blízko a při tom pořád tak daleko
Nevim tedy kvuli cemu my by jsme zrovna meli ropakum nechat body.Ale stejně je fajn,kdyz si treba tohle zrovna treba oni musej myslet,a doufat v to,ze my jim pomůžeme.
Nejhorsi moznej scenar pokud bysme oba zapasy prohrali je ten, ze zaroven jihlava porazi za 3 body kladno a kladno pak porazi litvinov v prodlouzeni. Pokud tohle nenastane, nenastane ani pro nás nepříjemná minitabulka a o postup nepřijdeme
Líbí se mi přístup celého týmu včetně vedení. S pokorou, ale beze strachu jdou celou sezónu za svým cílem. Zachovat si to do posledních dvou zápasů a nemám strach ani já.
Komentáře
Hezkej rozhovor.
Hlavní bude, pokud vyjde postup, udržet MVGM v dostatečné vzdálenosti od sportovní části klubu...
Jasnej důkaz toho, že naši rozhodčí rozhodně nepatří k nejlepším na světě, jakpa se snaží stále lhát Záruba...
Les koupen a Vám návrat vyšel...
Gratulace!
Existuje ještě teoretická situace, kdy se KVA, LIT a JIH srovnají na 19 bodech a v následné minitabulce by Energie byla až třetí.
Při shodě bodů více týmů nejde o vzájemné zápasy. Vytvoří se minitabulka a do ní se započtou body ze zápasů se všemi týmy v této tabulce. Vychází to tak, počítali jsme to důkladně
2 matches left.
KVA 11 bodů 19:15
JIH 10 bodů 19:16
LIT 9 bodů 15:21
No nic tak budeme zase trpět do pátku. Je to tak neskutečně blízko a při tom pořád tak daleko