HCE Fórum

1766767768769770772»

Komentáře

• S vysledkama roste zajem o hokej a je hodne dobre👏
  • upraveno 26. prosinec
    Experti už roastí Plutnara :D :D  :D :D 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Strašní kokoti, ty vole...to mě vždycky dokáže tak vytočit...třetí nejproduktivnější bek a někdo tam napíše, že by měl hrát v Sokolově, protože je slabej, nic nedobruslí, nevyhraje...
  • @HCE_Majkl

Do you know a lip reader? 😉

PS: Did you get my PN?
  • Tohle je taky na chocholouska
  • @LukasCZ

Romanoss je troll, tohle píše po každý naší výhře :D
  • @HawK71 Wenn ich einen kennen würde 😃 Leider nicht, also keine Ahnung, was da das Hauptthema ist. Nachricht habe ich leider keine in der inbox… :)
  • @Xaxxz Frodo mu dokonce i odepisoval 😂
  • Kinkis
    Ted jsem to chtel napsat, ze cekam Frodovo reakci. Radi si spolu povidaji :D
  • Frodo stylově 😄
  • teď koukám na shrnutí na ČT a letos (2024) máme se Spartou skóre 5:0 na zápasy a 14 bodů. Ani se mi tomu nechce věřit :D
  • Vojta dopsanej na soupisku 😎
  • @VANEKnaZDI
    From which social media platform is it?
    It is not XTwitter, otherwise I would have found it.
  • Type your comment@HawK71
    XTwitter :)
  • Je to sice pubertacky humor, ale priznam se, ze me to rozesmalo :D
  • To je vtipný :D :D Tohle se určitě bude líbit i Frodovi a zasměje se tomu :D 
  • Pár vteřin před koncem na vás jel sám sparťanský útočník a puk skončil těsně vedle. Bylo to díky vašemu zákroku?
    Já vůbec nevím, netuším. Až pak na kostce jsem viděl, že ta vracečka mezi nohy prolétla vedle tyče. Byl jsem v tu chvíli hrozně naštvaný, že k té šanci vůbec došlo. Michal (Plutnar) se mi pak i omlouval a já říkal, že jsme fakt magoři nebo něco takového. Protože my kolikrát umíme takto těsně před koncem něco vymyslet. Naštěstí to tentokrát dobře dopadlo.

Zlikvidoval jste všechny čtyři nájezdy soupeře. Věděl jste dopředu, co který hráč udělá?
    To si nechám pro sebe. Kdyby to četl někdo s kým budeme hrát nájezdy příště (úsměv). Jsou každopádně gólmani, kteří se extra připravují a koukají na nájezdy soupeřů. Pak jsou tací, co je vidět nechtějí. Teď jen který z nich jsem já (smích).
  • Frodo
  • Uklízečka: A kde do nej jebou? Já projel jen insta a fcb a tam byl celkem klid :-) Jako posral to včera, ale schválně vzpomene si někdo, kdy naposledy udělal vůbec nějakou chybu??? Vždyť letos hraje skvěle......... už jsem si toho všiml na domácích zápasech, že existuje skupina fans, který jenom čekají na to, až zrovna on udělá chybu.... 
  • vubec se mi nelibi jak v čase 22:36 volaj na Beryho at se jde fotit s polokoněma a něco tam zazní o příštim roce....tak snad to byli jen forky :D 

ale jinak peknej minidokumentik, vic takovyhle možnosti nakouknout...

• Proč takový úvahy, ze snad to není pravda. Bery už má podepsano tady,jen se čeká na domácí zápas, až se to oznámí.
    Tohle byla od nich srandicka, a rypnuti.
  • upraveno 09:40
    @Flaksa34

Bylo to ve skupině fans HC energie nebo jao zní ta skupina. Byl to příspěvek a tak se rozjela diskuze. Nebyl to komentář k něčemu. Ale asi je to nejspíše dokonce i smazáno.
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE at
  • A vi tady nekdo opravdu realne jak to s Berym je,nebo jsou vse jen spekulace? Ma on uz vubec jasno?
  • Uklízečka: Díky, jsem si to myslel. Já jsem se tam odtud už dávno odhlásil, to byly názory, že by jeden blil.....

Martin25: Tak jelikož už podepsal, tak asi reálně jasno má :-) 
  • Až to bude ofiko,tak teprve uvěřím 😉
  • 181 lístků na Ticketportalu.  To bude asi plná Mattoniho Arena :D Jinak v rádiu to propálila Ferklová, když se mluvilo o změně některých Bus zastávek a jejich název. Jako Lázně 1 za Císařské lázně apod. 

• @VANEKnaZDI
    Thanks. I did not notice it was months ago.
    Now, I found it ... and the newest. 😁
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters