Strašní kokoti, ty vole...to mě vždycky dokáže tak vytočit...třetí nejproduktivnější bek a někdo tam napíše, že by měl hrát v Sokolově, protože je slabej, nic nedobruslí, nevyhraje...
Pár vteřin před koncem na vás jel sám sparťanský útočník a puk skončil těsně vedle. Bylo to díky vašemu zákroku?
Já vůbec nevím, netuším. Až pak na kostce jsem viděl, že ta vracečka mezi nohy prolétla vedle tyče. Byl jsem v tu chvíli hrozně naštvaný, že k té šanci vůbec došlo. Michal (Plutnar) se mi pak i omlouval a já říkal, že jsme fakt magoři nebo něco takového. Protože my kolikrát umíme takto těsně před koncem něco vymyslet. Naštěstí to tentokrát dobře dopadlo.
Zlikvidoval jste všechny čtyři nájezdy soupeře. Věděl jste dopředu, co který hráč udělá?
To si nechám pro sebe. Kdyby to četl někdo s kým budeme hrát nájezdy příště (úsměv). Jsou každopádně gólmani, kteří se extra připravují a koukají na nájezdy soupeřů. Pak jsou tací, co je vidět nechtějí. Teď jen který z nich jsem já (smích).
Uklízečka: A kde do nej jebou? Já projel jen insta a fcb a tam byl celkem klid :-) Jako posral to včera, ale schválně vzpomene si někdo, kdy naposledy udělal vůbec nějakou chybu??? Vždyť letos hraje skvěle......... už jsem si toho všiml na domácích zápasech, že existuje skupina fans, který jenom čekají na to, až zrovna on udělá chybu....
Proč takový úvahy, ze snad to není pravda. Bery už má podepsano tady,jen se čeká na domácí zápas, až se to oznámí.
Tohle byla od nich srandicka, a rypnuti.
Bylo to ve skupině fans HC energie nebo jao zní ta skupina. Byl to příspěvek a tak se rozjela diskuze. Nebyl to komentář k něčemu. Ale asi je to nejspíše dokonce i smazáno.
181 lístků na Ticketportalu. To bude asi plná Mattoniho Arena Jinak v rádiu to propálila Ferklová, když se mluvilo o změně některých Bus zastávek a jejich název. Jako Lázně 1 za Císařské lázně apod.
Komentáře
Do you know a lip reader? 😉
PS: Did you get my PN?
Romanoss je troll, tohle píše po každý naší výhře
From which social media platform is it?
It is not XTwitter, otherwise I would have found it.
Já vůbec nevím, netuším. Až pak na kostce jsem viděl, že ta vracečka mezi nohy prolétla vedle tyče. Byl jsem v tu chvíli hrozně naštvaný, že k té šanci vůbec došlo. Michal (Plutnar) se mi pak i omlouval a já říkal, že jsme fakt magoři nebo něco takového. Protože my kolikrát umíme takto těsně před koncem něco vymyslet. Naštěstí to tentokrát dobře dopadlo.
Zlikvidoval jste všechny čtyři nájezdy soupeře. Věděl jste dopředu, co který hráč udělá?
To si nechám pro sebe. Kdyby to četl někdo s kým budeme hrát nájezdy příště (úsměv). Jsou každopádně gólmani, kteří se extra připravují a koukají na nájezdy soupeřů. Pak jsou tací, co je vidět nechtějí. Teď jen který z nich jsem já (smích).
ale jinak peknej minidokumentik, vic takovyhle možnosti nakouknout...
Tohle byla od nich srandicka, a rypnuti.
Bylo to ve skupině fans HC energie nebo jao zní ta skupina. Byl to příspěvek a tak se rozjela diskuze. Nebyl to komentář k něčemu. Ale asi je to nejspíše dokonce i smazáno.
Martin25: Tak jelikož už podepsal, tak asi reálně jasno má :-)
Thanks. I did not notice it was months ago.
Now, I found it ... and the newest. 😁