HCE Fórum

1766767768770772

Komentáře

• Hoši v klidu dokud to není oficiální nemá cenu si tím kazit náladu! Stát se to, ale může se tím se musí počítat...Brno stavi novou halu ...fanoušky má ke vší účtě k nám prostě ta atmosféra je tam jiná...peníze ? Můžou dát i větší než my (možná)
    Není to Praha - k přírodě to nemá daleko...a hlavně k Havl. Brodu je to blíž než od nás ...ambice bude mít Kometa na titul to né ,že né ať teď hrajou jakkoliv...já mu přeju jen to nejlepší je to jeho rozhodnutí ! Přeju si aby zůstal to je jasná, ale když odejde, že bych na něj a jeho rozhodnutí házel hnůj to ani náhodou!
  • Šťastné a veselé Vánoce všem členům ☃️❄️🙂
  • upraveno 24. prosinec
    🌟 Merry CatMass. 🌟

Přeji vám krásné, klidné a pohodové dny. Ať je to pro vás přínosné. 🦁🖖
    Post edited by HawK71 on
  • 🙋 Všem přeji krásné prožití vánočních svátků a hodně bodů pod 🎄
  • Veselé Vánoce všem 🎄

• Tak dárek asi nebude :D
  • Asi by to nebyl dárek jakej chceme, tak si to nechali pro sebe... 👀👀

• Uz se v tom nejak ztracim 😀
  • To fakt neřešte, tohle :D
  • Takový 💩💩💩 kdo by to chtěl číst, natož tomu věřit.
    A zdravím do zahraničí 🤣

• Zahraničí no tvl😂😂😂
  • Jen zapátrejte, co se tady s Berym psali za poslední 1-2 týdny :) Nechci nic naznačovat, aby se to nevymstilo, ale pár indicií tady je :)
  • To je prostě příběh sezony…s Flekem jsme tady nic podobného nezažili :D
  • Samozřejmě, že největší indicie je pan MIKEŠ! 
  • Btw, a screenshot from Twitter/X... B)
  • Milan rika.. 😀
  • Lukas
    Věř Milanovi
  • Naše forum se stává nejsledovanějším, koukám...tam se dva dny nic jiného neřeší :D
  • Milan má vždycky pravdu. No a Ondřej je zase největší srdcař 🤷‍♂️😊
  • Myslim ze Milan je opravdu insider z klubu, tak bych byl spis vdecnej za info ktery hodil, nez resit sracky s debilama z discordu
  • Hokejkv
    Spíše má dobrý zdroj 🤫
  • Vždyť jsme to věděli přeci, že Bery je prostě Bery. Jestli tohle bude pravda, tak smekám
  • V tom pripade,krasnej darek a velke diky Berymu 👏👏👏 Vypada to,ze pristi sezonu budujem dobrej tym.
  • Pokud to tak je, tak je to neskutečnej borec...a ten druhej podpis by bylo taky fajn vedět...nechcete někdo říct Milanovi, ať propálí i ten? :D
  • Tarmo, prosím....
  • O co, že to bude Jaks  B) :D :D 
  • Ja bych si spis tipnul, ze Milan je nekdo zdejší :) Každopádně k Berymu jsem napsal asi vše, co by bylo zdravo :) Ja myslim, ze behem druhy pulky prosince se v ramci vedeni HCE Jezisek celkem povedl…

Tak snad zitra aspon bodík a v sobotu těžkej zápas za dalsi 2-3 body doma!
  • presne to co jsem cekal ...nam seberou hrace z prvni lajny ale na ms hrat nebude ...super prace augusto
  • Teď jsem to chtěl akorát napsat. Vojta zatím není na soupisce pro MS.
    Je jich celkem pět, to pro ně není úplně příjemný. Vím, že je to ( hokejový život ), nicméně by alespoň urcite radi hráli ve svých týmech, než tam někde čekat na nějakou šanci. Já byl presvedcenej, že Vojta tam má místo jistý.
    No,zajímavý
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters