Hoši v klidu dokud to není oficiální nemá cenu si tím kazit náladu! Stát se to, ale může se tím se musí počítat...Brno stavi novou halu ...fanoušky má ke vší účtě k nám prostě ta atmosféra je tam jiná...peníze ? Můžou dát i větší než my (možná)
Není to Praha - k přírodě to nemá daleko...a hlavně k Havl. Brodu je to blíž než od nás ...ambice bude mít Kometa na titul to né ,že né ať teď hrajou jakkoliv...já mu přeju jen to nejlepší je to jeho rozhodnutí ! Přeju si aby zůstal to je jasná, ale když odejde, že bych na něj a jeho rozhodnutí házel hnůj to ani náhodou!
Ja bych si spis tipnul, ze Milan je nekdo zdejší Každopádně k Berymu jsem napsal asi vše, co by bylo zdravo Ja myslim, ze behem druhy pulky prosince se v ramci vedeni HCE Jezisek celkem povedl…
Tak snad zitra aspon bodík a v sobotu těžkej zápas za dalsi 2-3 body doma!
Teď jsem to chtěl akorát napsat. Vojta zatím není na soupisce pro MS.
Je jich celkem pět, to pro ně není úplně příjemný. Vím, že je to ( hokejový život ), nicméně by alespoň urcite radi hráli ve svých týmech, než tam někde čekat na nějakou šanci. Já byl presvedcenej, že Vojta tam má místo jistý.
No,zajímavý
Komentáře
Není to Praha - k přírodě to nemá daleko...a hlavně k Havl. Brodu je to blíž než od nás ...ambice bude mít Kometa na titul to né ,že né ať teď hrajou jakkoliv...já mu přeju jen to nejlepší je to jeho rozhodnutí ! Přeju si aby zůstal to je jasná, ale když odejde, že bych na něj a jeho rozhodnutí házel hnůj to ani náhodou!
Přeji vám krásné, klidné a pohodové dny. Ať je to pro vás přínosné. 🦁🖖
A zdravím do zahraničí 🤣
Věř Milanovi
Spíše má dobrý zdroj 🤫
Tak snad zitra aspon bodík a v sobotu těžkej zápas za dalsi 2-3 body doma!
Je jich celkem pět, to pro ně není úplně příjemný. Vím, že je to ( hokejový život ), nicméně by alespoň urcite radi hráli ve svých týmech, než tam někde čekat na nějakou šanci. Já byl presvedcenej, že Vojta tam má místo jistý.
No,zajímavý