HCE Fórum

1766767768769771

Komentáře

• Jdeme na to chlapci :))
  • Varský kotel jde hezky slyšet. Solidní návštěva..
  • @Uklízečka_kabiny_HCE souhlas, sedím kousek od nich a 👌
  • upraveno 26. prosinec
    Tohle byl záměr od Frodla, lépe se jim hraje ve 2.třetině, když prohrávají. Škoda toho výjezdu, nebyl tam žádný náš hráč a dostalo se k spartana a ten to ani netrefil xD 

Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Jinak pokud nekdo pouziva web EliteProspect tak uz 4 dny je venku i mobilni aplikace a je to celkem dobre.
  • No spis bych řekl Frodo proč tvl 🤦🏻‍♂️🤷🏻‍♂️
  • Frodo to proste takhle vyhodnotil a bylo :) jinak nehrajeme vůbec blbě, není to teda žádný hokej nahoru dolů, spíš soustředění na obranu ale nebýt toho gólu tak za mě vyrovnaný zápas
  • Nebylo to vyhodnoceno nejlépe, ale ruku na srdce Najman to špatně trefil a od Černocha nebo jinačí hokejky se to odrazilo do Brány,. Kluci tam dobře zkusili pokrýt tu bránu. 
  • No Jaks jako poslední měl jít na zem a nehrát to nohama za me, ale srat na to. Líbí se mi jak letos hrajeme trpělivě a dokážeme si počkat na svoje šance 👍🏻neříkám, že musíme bodovat dneska, ale ta Sparta je zase hratelná, sice nás trochu zmáčkli v ty druhy třetině, ale konec náš zase, naprosto vyrovnaný zápas
  • Situace teprve sedmnáctiletého forvarda z Karlových Varů, který pozitivně překvapil během prvního ročníku v extralize, se ještě do startu turnaje může změnit. „Vojta měl malý zdravotní problém. Je možné, že bude zapsaný do dvou hodin před zápasem. Zatímco vloni jsme mohli měnit zraněné hráče, letos nemůžeme,“ argumentoval Augusta, proč zatím vybral jen 22 vyvolených.
  • Zlatej bod, aspoň bodujeme
  • Na konci klika, Pluty po dlouhý době zámrd, tam jsme měli kliku. Rozhodčí klasika na Spartě, ve třetí třetině svá jasny fauly na nás pustili 😡
  • škoda těch šancí v prodloužení,tam jsme mohli rozhodnout.....i když sparta dala v závěru tyčku :D
  • Frodo je bůh
  • upraveno 26. prosinec
    Koukám, že kluci tam foukli ala ruský blafák :D :D 

FRODO MVP dneska to tam zahrál na pána. Sice chyba, ale pak to napravil! Kloubouček! Jsem rád, že tam bylo hodně lidí z Varů. 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Parádní body 💪
  • Super body…jeste ze nepotrestali tu chybu Pluta…to jsou presne ty individuální chyby po kterých jsme minulou sezonu a i začátkem tyhle ztráceli body. A jeste jedna věc…tvl seženete uz Ilomakimu střelce ten Salsten to je za trest 🙈
  • Salsten je dobrej max na nájezdy, no...jinak pokud koukám dobře, tak jsme o skóre pátí, zápas k dobru a na čtyřku ztrácíme tři body...kdo by to byl čekal :D
  • upraveno 26. prosinec
    V sobotu přimej souboj o čtyřku 💪💪
    Post edited by FeryBo on
  • Tak co, oznámí nám v sobotu na zápase ty podpisy? :D
  • The next game winner by Salsten. 😎
    Believe!
    We are one team. 🦁🖖
  • Karlovarské prokletí trvá, ta Sparta nás musí nesnášet :D 2 body z Prahy jsou pecka!
  • Neskutecna kradez dnes

Kdy prijde ta vanocni krize?
  • @VnZ

Nic neříkej, stát se to může kdykoliv :D
  • Dva body super, teď nějakou tu smlouvu... 😀

• upraveno 26. prosinec
    Posílám krátkou zprávu přímo z místa! Za mě velmi dobře odehranej zápas proti těžkými a skvělýmu soupeři. Dva body naprostá pecka, v sobotu potvrdit!

Kalous v dlouhý debatě dneska s Tobolkou i Senkyplem, pokud jsem správně viděl (a kecaj spolu dost, tak z toho nedělejte závěr 😃). Ale dle různých šuškand můžeme čekat min 2 prodloužený smlouvy v řádech nižších týdnů (snad i dnů). A třeba nejen prodloužení 🫢
    Post edited by HCE_Majkl on
  • @HCE_Majkl

Díky za info :D
  • Zlatý body , bylo tam i štěstí , ale to k tomu patří...Hoši děkujem!
  • Hoši byl jsem na místě a viděl to jak v tom pořadu Na vlastní oči:) Dva body skvělý, radosti z toho mám ještě teď že bych mohl rozdávat. Sparta rozhodně nepřipomínala rozpočtove a soupiskou asi tak dvakrát silnější tým , štěstíčko jsme samozřejmě měli, tvl Plutnar těch 30s před koncem to se mi málem zastavilo srdce. Ale na to sere pes :)) dva body se exportuji směr západ.

Co bych z naši strany chtěl vyzdvihnout, hrajeme velmi sebevědomě, a od začátku bylo jasný s jakou taktikou jsme tam přijeli a plnili jsme ji proste do puntiku, nikdo nechtěl hrát se spartou nahoru dolů. To bychom odešli jak spráskany psi. Mělo to svou stinnou stránku, šanci jsme měli asi tak na prstech jedné ruky:))

Nájezdy loterie, za nás dva naprosto sebevědomě proměněné, krása. Plus dneska famózní Frodo, tu chybku v první třetině, proste to tak vyhodnotil a bylo, jedem dal. Odčinil to vrchovatě.

A jinak velké absolutorium HCE fans, byli slyšet dost :) a obecně kolik lidi tam celkově fandilo HCE, muj skromný odhad, 500-700 fans:) krása 👌
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters