HCE Fórum

1766767769771772

Komentáře

• Já se přidávám, už jsem to psal někde nahoře, myslím včera, nicméně lepší dvakrát, než vůbec.
    Krásné Vánoce Vám všem ;)
  • Taky, taky...krásný Vánoce, pánové
  • Šťastné a veselé přesně dle Vašich představ, hlavně si to užijte!  :3

PS: Kanisův (a určitě to tady někdy padlo) nápad uspořádat nějaký pivo nebo sraz, není vůbec špatnej. Třeba založíme obdobnou variantu Párek klubu :-)
  • upraveno 24. prosinec
    Šťastné a Veselé Vánoce. Jsem rád, že jsem letos objevil tohle zajímavé forum, je zde velice pestrá skupina lidí, co se nebojí napsat svůj názor/pohled! 

EDIT: ANO bylo mi to DOPORUČENO tohle forum! 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • borci také vám přeju Šťastné a Veselé Vánoce.
  • @HCE_Majkl

Souhlasim, pivo rozhodně není blbej nápad 
  • > @Uklízečka_kabiny_HCE napsal(a):
    > Šťastné a Veselé Vánoce. Jsem rád, že jsem letos objevil tohle zajímavé forum, je zde velice pestrá skupina lidí, co se nebojí napsat svůj názor/pohled! 

Prej objevil…že tě huba nebolí 😂😂😂

Každopádně všem krásné 🎄
  • Taky se přidávám šťastné a veselé vánoce všem !!
  • @FeryBo
    😂😂😂😂😂😂

• Nějaký tip na to se setkat? Potom také Záleží jestli něco jako černá plzeň, nebo dejme tomu něco jako Evropak.

Mě vyhovoval například lednacek, nebo pivrnec u plecharny, takže je mi jedno, kam by se šlo.
    Nápad to ale blbej není.
  • upraveno 24. prosinec
    Cekal jsem až energie popřeje fanouškům na sockách jestli nepřihodí nejakej ten dárek a nic no 😔

A jinak taky se přikláním k nejakymu tomu zmrtvýchvstání PK nebo rozjetí PK vol.2 😃
    Post edited by FeryBo on
  • PK is not dead 😄 krásné Vánoce 🌲
  • Polášek doopravdy bude hrát u nás :D
  • Co znamená Beránkovi postavte třeba Kanadu a co je hotovo? :D
  • Borci,i ja se pridavam Stastne a Vesele a hlavne,kdyz je to hokejove forum at to tem nasim hokejkam furt lepi.

PS-darek uz mame,10% sleva na listek na Vitkovice do dnesni pulnoci.
  • No já bych řekl,že ostatní můžou postavit Berymu třeba Kanadu, ( jakože přírodu ), aby šel k nim, ale že je rozhodnutý zůstat v dresu s Eckem na hrudi
    Prostě, že každy se může klidně stavět na hlavu.
  • Klidné svátky všem 
  • Prej klidne svátky =)
  • Dle discordu co jsem pochopil,tak to vypada ze podepsal Bery Brno.Dyztak me vyvedte z omylu.

PS-zdravim discord insider pisalky co nas tady sledujou a i vam Stastne svatky 🥳😀
  • No jen to ne. Všechno na světě jo, jen ne Brno
  • jestli to je pravda,tak vážně nechápu co ty hráči hledaji tam za štěstí....pochopil bych Spartu,ale Brno,který je na naší úrovni,tak to vážně nechápu....tak snad už brzy budem vědět,jestli podepsal u nás na další roky nebo někde jinde.....
  • Nebudu si tim kazit svátky, páč to stejně neovlivníme, ale jestli Brno, tak mi to hlava fakt nebere
  • Je něco oficiálního? Neni, ne? Jeste bych s tim počkal a nebral discord nějak vážně

Hlavně borci se tam diví, že se ty příspěvky z Discordu objevují tady…logicky, týká se to našeho klubu, tak to sem nasdilime, ne?
  • Je fakt, ze nez jsem z toho discordu odesel, jeden manik tam psal, ze nase letosni posili budou na úrovni 1. ligy a že jsme se vykašlali na sezónu, takže ono to chce brát ty “insidery” tam hodně s rezervou 😂
  • > @VANEKnaZDI napsal(a):
    > 🎁

tak kde je ten darek😂
  • Jasne,ja to beru s rezervou,a jak pise @Xaxxz nevidim duvod proc to sem nesdilet,kdyz se jedna o nas.Nekdy maji dobre info,nekdy ne.
    Ale je videt,ze nase forum je jedno s nejsledovanejsich u nich 😀
  • Já si pořád stojím za tím, že Bery zustane. Nicméně když se objeví někde nějaká byť i nepodlozena zpráva, je to nahlavu =)

Můj osobní názor pořád zůstává tak jak jsem přesvědčený. Nicméně pokud by to mělo být Brno, tak bych to nechápal, a hodně by me to osobně zklamalo. Bery má na daleko větší kapacitu, než zkomirajici Kometu.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters