Šťastné a Veselé Vánoce. Jsem rád, že jsem letos objevil tohle zajímavé forum, je zde velice pestrá skupina lidí, co se nebojí napsat svůj názor/pohled!
> @Uklízečka_kabiny_HCE napsal(a):
> Šťastné a Veselé Vánoce. Jsem rád, že jsem letos objevil tohle zajímavé forum, je zde velice pestrá skupina lidí, co se nebojí napsat svůj názor/pohled!
No já bych řekl,že ostatní můžou postavit Berymu třeba Kanadu, ( jakože přírodu ), aby šel k nim, ale že je rozhodnutý zůstat v dresu s Eckem na hrudi
Prostě, že každy se může klidně stavět na hlavu.
jestli to je pravda,tak vážně nechápu co ty hráči hledaji tam za štěstí....pochopil bych Spartu,ale Brno,který je na naší úrovni,tak to vážně nechápu....tak snad už brzy budem vědět,jestli podepsal u nás na další roky nebo někde jinde.....
Je fakt, ze nez jsem z toho discordu odesel, jeden manik tam psal, ze nase letosni posili budou na úrovni 1. ligy a že jsme se vykašlali na sezónu, takže ono to chce brát ty “insidery” tam hodně s rezervou 😂
Jasne,ja to beru s rezervou,a jak pise @Xaxxz nevidim duvod proc to sem nesdilet,kdyz se jedna o nas.Nekdy maji dobre info,nekdy ne.
Ale je videt,ze nase forum je jedno s nejsledovanejsich u nich 😀
Já si pořád stojím za tím, že Bery zustane. Nicméně když se objeví někde nějaká byť i nepodlozena zpráva, je to nahlavu
Můj osobní názor pořád zůstává tak jak jsem přesvědčený. Nicméně pokud by to mělo být Brno, tak bych to nechápal, a hodně by me to osobně zklamalo. Bery má na daleko větší kapacitu, než zkomirajici Kometu.
Komentáře
Krásné Vánoce Vám všem
PS: Kanisův (a určitě to tady někdy padlo) nápad uspořádat nějaký pivo nebo sraz, není vůbec špatnej. Třeba založíme obdobnou variantu Párek klubu :-)
EDIT: ANO bylo mi to DOPORUČENO tohle forum!
Souhlasim, pivo rozhodně není blbej nápad
> Šťastné a Veselé Vánoce. Jsem rád, že jsem letos objevil tohle zajímavé forum, je zde velice pestrá skupina lidí, co se nebojí napsat svůj názor/pohled!
Prej objevil…že tě huba nebolí 😂😂😂
Každopádně všem krásné 🎄
😂😂😂😂😂😂
Mě vyhovoval například lednacek, nebo pivrnec u plecharny, takže je mi jedno, kam by se šlo.
Nápad to ale blbej není.
A jinak taky se přikláním k nejakymu tomu zmrtvýchvstání PK nebo rozjetí PK vol.2 😃
PS-darek uz mame,10% sleva na listek na Vitkovice do dnesni pulnoci.
Prostě, že každy se může klidně stavět na hlavu.
PS-zdravim discord insider pisalky co nas tady sledujou a i vam Stastne svatky 🥳😀
Hlavně borci se tam diví, že se ty příspěvky z Discordu objevují tady…logicky, týká se to našeho klubu, tak to sem nasdilime, ne?
> 🎁
tak kde je ten darek😂
Ale je videt,ze nase forum je jedno s nejsledovanejsich u nich 😀
Můj osobní názor pořád zůstává tak jak jsem přesvědčený. Nicméně pokud by to mělo být Brno, tak bych to nechápal, a hodně by me to osobně zklamalo. Bery má na daleko větší kapacitu, než zkomirajici Kometu.