HCE Fórum

1766768770771772

Komentáře

• Každopádně každý ví kde tak nějak tlačí bota, a proto snad přijde někdo takovej, kvůli kterému už to tak tlačit nebude.
    Já osobně jsem moc spokojenej s tím co se tady dělá, jakým to jde smerem atd.
    Žádný přehnaný mnohdy nesmyslný nákupy, kde by si na nás každej ukazoval prstem, ale spíš cesta, kterou by mohl leckdo závidět a říct si,ty jo,tam to opravdu smysl má.
    Není vse sice úplně tak nak by jsme si představovali, dejme tomu s komunikací atp, ale já věřím,že i tohle nabere lepší směr.
    Chtěl bych alespoň touto cestou poděkovat všem těm, kteří na tom mají svůj podíl.
    Také samozřejmě obrovské díky do kabiny,hráčům, trenérům ( jsou neskuteční ) za výkony, které předvádějí. Samozřejmě to mohlo být občas bez zbytečných komplikací, ale i tak z toho většinou alespoň bod byl.
    Já fandím Varskymu hokeji uz hodně dlouho,je to cca 4 desetiletí, a vždycky mu budu fandit,nicméně teď sám za sebe můžu říct, že tohle období, mi dělá velikanskou radost,a těším se na to,co zase prinese za ( dobrodružství) další zápas.
    No nic, Vám všem tady přeji Hezké svátky, v klidu si to užijte.
  • upraveno 23. prosinec
    @VANEKnaZDI ; =) B) - kéž by to byl Bery (i když i tady se hýbou ledy), ale aspoň něco  :#
    Post edited by HCE_Majkl on
  • upraveno 23. prosinec
    Jsem slyšel, že SNY se plní o Vánocích.....
    Co je na tom pravdy? 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Moc pěkně mluvil Šenkypl na O2 tv v tom Hockey Tour…vi co chce, ma to hlavu a patu. Proste se to hezky posloucha
  • Moc krasnej dokument.
    Peknej rozhovor s p.Senkyplem.S Danem Kubelkou napr. tema dresy a ukazky navrhu,ktery byly a neprosly.
    Doporucuji zkouknout vsem kdo ma O2 tv sport
  • @VANEKnaZDI notaaak..jsou Vanoce,dej nam darek..bud jak Voracek..rekni to! Rekni to! 😀👍
  • A jedeme...jsem natěšenej jak kráva

Můžeme tipovat: 

Bery, Reunanen 3 roky
  • Kua škoda ze nemam O2 :/
  • mě se líbili ty rozvržené dresy stou zlatou barvou,kdybysi s tím pohráli,tak by to byli top dresy.....
  • Škoda, že to není nikde ke shlédnutí veřejně
  • Tak uz reknete kdo je.. 🖕🤣
  • To beztak zveřejní až zítra večer
  • Taky jsem říkal že ta zlatá je zajímavá ale tu bych tam dal až (zase) vyhrajeme titul 😃
  • To bude Tralmaks
  • Dle discordu je to obrance,ted to tam pisou
  • Dárek je tohle KEKW 
  • Jestli obránce a má to být top, tak Reunanen/Jaks
  • Vy jste nedockavy jak prvorodicky :) 😀
  • Prosím Tarma, díky....
  • O2 - super mini dokument. Paráda co říkal Šenkypl. Mělo to hlavu a patu. Teď už jen co bude pod stromečkem…
  • O2 - pěkný dokument. Šenkypl se poslouchá velmi dobře, mohl by klidně dělat mluvené slovo v rádiu :D. Hodně se  líbila pasáž s dresy a jejich xx variant. Doporučuji se podívat. 

V posledním dílů Bombách se věnují Varům, ale je to už za placený obsah. Nic nového podstatě neřekli. Jen, že Frodo když se zraní je to blbé, následně je těžké proti nám hrát a že jsme hodně silový v útoku, Smolenák vzpomíná na 3.třetinu, kdy jsme je válcovali. Nakládal říká, že jsme konstantní v bodech, protože ostatní si kradou body ve spodu tabulky. To je asi všechno. 
  • Výtažek z rozhovoru s Tarmem. Není se svojí hrou spokojenej. Možná tam padla i taková jedna ( indicie), že jak tak říká, že je tohle jeho teprve první sezóna v České lize, a že věří a ví, že se ještě bude zlepšovat.
    Tak mi tak napadá, jestli to opravdu není on ten podpis.
  • Minulý týden tři tvoji spoluhráče hráli za reprezentaci. Tvé výkonu jsou letos výborné, nemyslíš také na to, že by ses tam mohl znovu podívat?
    Prvně musím říct, že mé výkony nejsou výborné. Je tam spousta věcí, co můžu zlepšovat. Každopádně když tým vyhrává, je pro jednotlivce lehčí hrát dobře a ukázat se. Pro mě byla vždy čest reprezentovat, ale přemýšlel jsem a můj názor je, že abych se mohl dostat do národního týmu, musím se soustředit na správné věci. Já se musím soustředit na dnešek. Ne na zítřek nebo příští rok, ale na to, co se právě děje. Musíš makat a ono se to vrátí.

Co by si na svých výkonech chtěl zlepšit?
    Všechno. Bránění, útok, góly… Vím, že se může zlepšit ve všech aspektech hry, možná to bránění je to nejhlavnější. Snažím se, každou hru si hledám pozitivní i negativní stránky. Během sezony jsou lepší i horší zápasy, pro mě je to v této soutěži první sezona. Věřím a vím, že se ještě zlepším.
  • Mi přijde vtipný, že borec by chtěl zlepšovat útok, když je druhej neproduktivnější obránce a nejlepší nahrávač v lize :D
  • Kulich dnes v noci 3 střely na branku z toho 2 góly a z nich první je vítězný. K tomu asistence. Jsem zvědavej kam to ten kluk až dotáhne.
  • Přeji všem zde veselé Vánoce plné klidu a pohody :)
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters