HCE Fórum

1732733735737738766

Komentáře

• Bery bude hodně chybět, ale ten tým umí zamakat, snad se to dneska povede
  • Nachlazení? Nebo?
  • Dle aut a lidi si myslim, ze bude slusna navsteva. Coz me taky prekvapuje - 17.listopadu, neděle, CT prenos… Ale hokej tahne, to je dobre, budou penize na lepsi smlouvu pro Beryho a Tarma :)
  • Kurz 4,50 na Černocha se musel trestat - co @Uklízečka_kabiny_HCE?
  • Zdá se,že Aartu a Janis k sobě mají opravdu blízko 😂😂😂
    Super parádní začátek 🙏💪👍
  • No, skóre dobrý, ale ta hra nic moc. Snad trochu přidaj...
  • Výkon je lepší průměr, ale dali jsme 2 góly, 2 dalsi tutovky a po úvodu, kdy mi přišel Liberec lepší, to máme v ruce. Snad to nezkomplikujem, ani si nepamatuju, kdy jsme dali 5 v radě…

Sázkařsky - mam Černocha i Jakse, Arta jsem dal solo gol, solo bod a ted uz jen jako mega odměnu cekam Sapiho nebo Tarma gol…
  • Černocha mám taky, ale v kombi. Vondráček mi musí dát Gola 😂.

Ptal jsem se táty. Kdo dneska da? A on Jaks. Já říkám, že nedá dal minulé. Evidentně je ve formě a jde vidět, že se baví.

Ilomaki mam gól, a 2 body. Ten gol tam skoro byl. Nicméně ten borec má šílenou motivaci.

Návštěva mě mile překvapila. Jde vidět, že jsou lidi ve #VEVARU

Černoch tam měl friendly pokec se Simkem. Vábení do Varů, že si vybral zle 😂
  • No zatim tahame jasne za kratsi konec..Vykon bojovny,ale skoda tech inkasovanych golu po individualnich chybach no..
  • upraveno 17. listopad
    Nedivím se, že se Moravec moc nevejde do sestavy. Nejdřív nesmyslnej icing, pak mu zůstane puk za holi a rázem 2:2…🫥

Pohybově celá třetina spatna, a kolik jsme prohráli vhazování v našem pásmu, kde přijde buď hned střela nebo nahrávka střela 🙄🙄 Výkon bojovnej neni vubec, naprostý podcenění po první třetině…

Druhá třetina snů fakt, kterou teda začal Vita Jiskra děsně…
    Post edited by HCE_Majkl on
  • upraveno 17. listopad
    Dvě individuální chyby a Tygerec je ve hře no, škoda. Upřímně, Liberec nebude pro nikoho snadný soupeř, pokud budou ty kluci zdraví protože poslední místo jim rozhodně nepřísluší. Nevadí, stalo se, chce to nějaký body a jedeme dál. Nejsme orchestr abychom pořád vyhrávali, Bery určitě chybí. No a jen co jsem to dopsal, tak jsme dostali třetí. 🙄
    Post edited by Screepy on
  • Dneska je to zatím na flusanec, právě ta bojovnost není. Vidím partu profesorů...
  • Mě přijde že po golu na 2:0 jsme je měli na lopatě ale jako by naši přestali hrát, začali vymýšlet kraviny a čekali že to prostě už půjde samo. A posadili jsme je na koně, zatímco nám se nedaří vrátit do zápasu.
  • Klasika, když vedeme o dva góly
  • Přesně jak píše @Vossy. Úvod “přežiješ”, pak das 2 góly a myslíš si, ze už to půjde samo. A ukazuje se, ze ten tým ještě vyzralej neni uplne. Protoze 3 naprosto zbytečný chyby. Musíme zabrat…
  • 3 třetinu vyhrajeme, protože góly padají do jedné branky 🤌. Přestali hrát chyba Jakse je složila. Jsou to lidi Patera jim da sodu
  • Hrozná bramboračka a 3 darované góly 🙄
  • upraveno 17. listopad
    @Uklízečka_kabiny_HCE U toho prvního gólu to byl Vita Jiskra..

Jinak Mr. Mikeš dneska seděl nade mnou a tak chytrej jako na FB teda nebyl, chlapec.
    Post edited by HCE_Majkl on
  • @Uklízečka_kabiny_HCE ja si myslim ze chybu udelal Jiskra,Moravec a Tarmo
  • Ještě, že se Jaks probudil se svojí dělostřeleckou palbou
  • Jaks teď solidně přebral otěže ofenzivního beka když má Tarmo malinko útlum, ještě že tak
  • Zlatej bod, po tom průběhu
  • Jinak já říkal, že hlavně dneska bodovat. To se povedlo. Kéž by tam padl i ten druhej
  • upraveno 17. listopad
    Bod je, kéž by byl druhý, každopádně facka to je a doufám že si to po zápase chlapci proberou. V extralize se za současné vyrovnanosti týmů nikdo sám neporazí.
    Post edited by Screepy on
  • Ono bylo jasný, že nebudem vyhrávat furt, jen škoda, že to přišlo zrovna doma před hezkou návštěvou. Ale buďme rádi za prodloužení bodové série
  • upraveno 17. listopad
    První gól byl Jaksuv myslím...se pak mrknu ja záznam.

Upřímně bod zlatý. Od druhé třetiny jim to nelepí.
    Celá obrana byla taková dneska na dovolene, jsou to lidé důležitější bude zápas s Brnem.
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Štve mě ztráta s týmem jako je Liberec, ale jsem rád, že je z toho aspoň bod. A trochu návrat do reality, že samo to nepůjde
  • Rozjetý Hradec asi ztratí z Plzní. Mě to nějak nesere neměli na to, aby to urvali. Zlatý bod. V té 3 diky tě přesilovce to bylo jen taktak
  • Štve mě spíš to, že tohle byl fakt jasně prohranej zápas. Ano, Liberec nebyl spatnej, ale náš výkon 50min byl tristní, co se týče nasazení a koncentrace. Ale co, zasloužená facka. A i pro trenéry, protože některý střídání, kdy tam posilaj treba 4 formaci, jsem dneska nechápal…
  • První gól byl Jiskra, druhej Moravec, třetí Tarmo a čtvrtej Tarmo/Frodo…. Tohle musí chytit proste. Tarmo se mi poslední zapasy vůbec nelíbí, predrzuje kotouče a nechce se mu moc bruslit, plus teda hraje strašně na riziko…. Třetí gól byl jeho jasne, a v tom prodloužení takhle na druhy modrý nemůže bafnout na hráče, musí ho proste vytlačit. Dneska zpátky na zem trochu, bod je za me zlatej, Liberec byl lepší, půjdou nahoru s tím, ze se jim vrátil Šimek a Fillipi
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters