Jsem si tak projížděl tabulku druhé ligy a uvědomil jsem si, že sice nadáváme jak se nám každoročně nedaří, ale narozdíl od spousty soupeřů si užíváme 25 let (až na jeden prvoligový ročník) zápasy s extraligovými soupeři. Myslím že už jen to je vlastně strašně fajn. Vždyť co by za to spousta týmů dala.
1. liga - Vsetín, Zlín, Slavia, Jihlava, Chomutov
2. liga - Ústí nad Labem, Havířov, Znojmo, Opava
To jsou včechno kluby co to prostě nedaly. Pamatuju si na zápasy s nima i na výjezdy do většiny těhle měst, na to jak mě většina těhle týmů štvala a neměl jsem je rád, ale zatímco oni kolikrát bojují o přežití i v nižších ligách, tak my jsme pořád extraligoví.
Do Ústí byl můj první výjezd s tátou v 97 v 1.lize. Vyhráli jsme u nich 2:9 a pamatuju si, že nás dva policajti dovedli až k autu, aby jsme nedostali na hubu od nasraných domácích fanoušků. To byl zápas, ve kterém jsem si zamiloval Varskej hokej.
Obránce David Moravec se po zranění ve středu vrátil do zápasového rytmu, v dresu Sokolova vstřelil jedinou branku Baníku při vysoké prohře v Třebíči.
Útočník Dávid Gríger je v plném tréninku a měl by být pro nejbližší utkání trenérům k dispozici. V plné zátěži už je i obránce Ondřej Dlapa, který by se do zápasového rytmu měl vrátit v polovině listopadu.
Z Finska přiletěl zpět do Česka Arttu Ilomäki. Do tréninku týmu se zapojí během reprezentační přestávky a věříme, že po jejím skončení už by měl naskočit do zápasu
Co říkáte na ten náš přetlak na centru? V úterý šlo vidět že Viťa je úplně jinej hokejista než na křídle, to samé Gigi. K tomu Černoch, Ilomaki a Salsten. To je pět centru na první tři formace, Šir ve čtyřce jasnej. Přijde mi to jako docela zásadní chyba managementu. Chápu třeba že když je Ilo na trhu a je možnost sem dotáhnout mistra světa tak do toho prostě jdeš, ale třeba Salsten už od začátku nedává vubec smysl...
To, že tady bude přetlak na centru nám bylo úplně jasný. Griger jinde než na centru hrát neumí, Jiskra bych řekl, že je takovej víc variabilní. Salsten nehraje nic nikde a Ilomaki měl zase strašně vysokou úspěšnost na vhazování. Takže bych to nechal jako Čeče, Griger, Ilo, Šír.
Ohledně Říčky se to dalo čekat, zajímá mě, kam půjde. K nám bych ho asi nezkoušel, max nějakej měsíční tryout, ale to on brát nebude. Píše se, že možná do Hradce nebo do Plzně
Zapnu jůtůb a hned první video co na mě vyskočí je toto…že by nějaký znamení? Jdeme letos na titul nebo spis něco jako že koukej jak krásný to bylo to uz nezažiješ? 😂😂
Každopádně hezká nostalgie 🥹
Btw. ve druhé přestávce reportáž o stavbě kv arény a rozhovor s Mírou Vaňků 😀
Tak uz za Tarma palec nahoru pro Kalouse. Kdyby se mu povedlo zlomit Beryho, bude to nejvetsi klobouk dolu ale jde videt, ze ten krok s rozdelenim roli byl spravny a mel nastat uz davno. Nerikam, ze by to s Brukem dopadlo jinak, ale tohle proste nemohl zvladat sam.
A teda Ricka k nam by mi absolutne nedavalo smysl i s ohledem na to, jakou cestou se tym stavi. Ten hrac je na upadku, je mu 35. Byl by to fakt nesmysl.
Na Kladně bude ještě veselo. Rytíři nezaplatili městu podnájem za halu a je z toho vypovězená smlouva (s tím, že by se měli pakovat až poslední tým Rytíří dokončí sezonu)
- Jarda dluží za nájem nejlepšího stadionu ve střední Evropě
- Dědkovice mají kumulovanou sekeru 100 milionů
- Kradec za minulou sezonu vykázal ztrátu 15 míčů
Buďme rádi za to, co tu máme. Posiluje se s rozumem a není to hokej na steroidech, jako hrajou koněpůlky, nebo svýho času hrál Chomutov. Vůbec bych se nedivil, kdyby za čas ty týmy dopadly stejně.
Tak Říčka není přímou náhradou za Clareouxe, náhradu za něj ještě prej doladujou, a měla by být oznámena příští týden. To jsem tedy zvedavej, kdo to bude.
Komentáře
V rámci našeho dne na Hokej.cz by měl dnes vyjít i nějakej rozhovor s Kalousem
Ohledně Říčky se to dalo čekat, zajímá mě, kam půjde. K nám bych ho asi nezkoušel, max nějakej měsíční tryout, ale to on brát nebude. Píše se, že možná do Hradce nebo do Plzně
Každopádně hezká nostalgie 🥹
Btw. ve druhé přestávce reportáž o stavbě kv arény a rozhovor s Mírou Vaňků 😀
Dáda Bruk a jeho nový borec za Valentina. Můžete hádat hahaha
Tohle prostě asi nikdy nepochopim.Myslim tu výměnu.