HCE Fórum

1715716718720721766

Komentáře

• Jsme na tom zhruba stejně jak loni touhle dobou, ale narozdíl od loňska dáváme docela dost gólů a hlavně se na ten hokej dá koukat...ten tým bojuje a je radost to sledovat. Přijde mi, že taky je úplně jiná atmosféra na střídačce
  • upraveno 29. říjen
    Upřímně ztráta bodů tam byla, ale nicméně to mužstvo zase zapracovalo na chybách a více dřelo, myslím si, že pro ně je ideální střed, než aby byly někde v popředí a pak dostali nějaké špatné zápasy prohry a už se vezou viz Litvínov a Bolka. Naštěstí v pátek se to srovná. S tím, že Vítkovice tam budou dělat botu.

Ideální scénař je pravidelně bodovat a držet si realný bodový rozdíl na 4 místo. Protože tím, že 4 mužstva hrají tak více bodouje střed se tam začínají dělat rozdíly. Kladno začíná už dost ztrácet. Třinec bude letos rád za předkolo. Liberec a Plzen budou bojovat o přežití tam neočekávám nějaké výraznější změnu té sezony a trochu je dohnala média, které je prostě strašně overhypovala.   

Jinak zatím se furt mluvilo o Kladno a Bolce. Jsem rád, že zatím zůstáváme ve stínu, protože tak vyrovnané lize bude důležitý jak ty týmy budou hrát po novém roce, tam se vždy láme ten chleba. 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • A letos se mi dost líbí Koffer, celá čtvrtá formace hraje dobře
  • 4 lajna hraje dobře. Kluci si dobře sedli. Vysoko forčekuji, přidávají body. Při hře 5v5 nedostávají ani goly. Většinou dostanou  Šír a Redlich v oslabení. 

Šapouška bych asi fakt poslal už do Sokolova. Protože ve 3. formaci by se mi více líbilo Kružík - Ilomaki - Salsten. Uvidíme kam zařadí Ilomakiho. Je jasný, že asi v neděli ještě hrát nebude, ale proti Vítkovicím už nastoupí. 
  • Dáda Bruk a jeho vysmátá tiskovka s Olomoucí :D 
  • upraveno 29. říjen
    Souhlasim, Koffer si ziskal svoje misto a na 4. lajnu bych vubec nesahal. Za me mame ale slabou 3. lajnu a bude slaba i kdyz se vrati Ilo, jestli dostane Sapiho a Salstena, bude v ty lajne zabitej
    Post edited by kinkis on
  • @VANEKnaZDI tvl co to je za pacienta? 😀 ale Frodl ho docela kulantne utrel 👍
  • @LukasCZ

To je Romanos, legenda Twitteru :D
  • VaněknaZdi: To víš jsou nervózní  =)na Letné jsou teploty hluboko pod bodem mrazu, o víkendu navíc může ještě víc přituhnout, chlapci to moc nedávají :-) Frodo je bůh  :3
  • Já nevím čím to je, ale jak to tu čtu, tak jsem asi jedinej komu se Sapoušek líbí. Ten kluk když je na ledě tak nevypustí jediný střídání, litá tam jak motorová myš a ta energie z něho litá na všechny strany. Není sice moc silný u mantinelu což je s jeho váhou celkem jasný, ale třeba při napadání dokáže soupeře celkem pravidelném rozhodit a dostat pod tlak a vznikají z toho často jejich chyby. Mít vedle sebe spoluhráče kteří tyto chyby dokážou následně využít, tak by to podle mě taky vypadalo jinak.
  • Ta trojka je fakt slabá, v podstatě góly dala jen když tam hrál Ilo, Sapi s Koffem sice bojují, ale to je prostě málo, na třetí lajnu v extralize to prostě nestačí. Někdo tady psal, že spolupráce se Sokolovem funguje...... já bych si představoval ještě lepší využití. Tý trojce se nedaří, nechápu proč třeba na jeden na dva zápasy místo Sapiho nebo Koffeho nezkusí někoho ze Sokolova, třeba toho Šika, zvýšila by se konkurence u nás, plus je to plus i pro kluky ze Sokolova, který budou vědět, že když budou makat, tak dostanou šanci nahoře...... Se Salstenem moc nevím, jestli mají možnost nějak tu smlouvu ukončit, co by to klub stálo atp., nicméně pokud by to šlo, tak směle do toho..... má sice takový záblesky, včera třeba ve třetí třetině udělal Sapimu tutovku, jenže ten trefil golmána přitom měl půlku brány prázdnou. Čtvrtá formace příjemný překvapení letos, fakt si odehrajou svoje a hrajou i dost fyzicky, za mě za tím nad očekávání. Jinak třeba Jiskra včera odehrál výbornej zápas taky, na tom centru mu to sedí daleko víc než na křídle, jenže na centru máme prostě letos velkej přetlak...... Uvidíme co se stane, je možný, že nějaký výměny přijdou, třeba Gigimu končí myslím smlouva, pokud by tady nepodepsal smlouvu novou, tak myslím je reálný, že ho třeba už v lednu vymění jinam, dělá se to tak....

Uklízečka: První dva góly myslím dost laciný včera, šly oba za náma, u toho prvního se dva naši hráči srazili s jedním spartanem a Sobotka tam pak vyplaval úplně sám a měl moře času, druhej Sobotkovo gól to samý, nikdo ho nenabral, v tom předbrankovým prostoru máme myslím pořád velký rezervy....
  • Spise jen pro zajimavost...
    Kdyz PCE jednali s Horavou, tak mu nabizeli mesicni plat hooodne pred 600 mesicne.
    A kdyz chteli pred sezonou Ondru Kaseho, tak mu mavali pred ksichtem dvouma micema za mesic.
  • Po sezóně uvidíme dost hráčů, kteří odmítnou Pardubice.
  • Já bych tam nešel za nic na světě. Recept před Horavou a Kašem.
    Není asi momentálně moc lidí co tu organizaci na východě Čech odmítnou.
    Jak někdo píše, ono se to ale bude časem měnit.
  • Respekt
  • Většinu dosavadních proher spojují právě chyby energetiků. Se vší úctou k soupeřům, spousta branek jim byla našimi hráči doslova darována, když na nějakou dobu v zápase byli duchem a někdy i tělem zcela nepřítomni. „Když to vezmu zpětně, tak jsme odehráli nějakých sedmnáct zápasů. Myslím, že jsme prohráli jen jeden tím, že nás soupeř přehrál. Jinak ale vše, co jsme prohráli, tak bylo naším výkonem a našimi chybami,“ přidal Černoch i několik kritických slov.

Tak hlavně,že to těch 17 zápasů kluci ví 😂😂😂☺️☺️
  • upraveno 30. říjen
    Tam je nejhorší ta nejistota...Dostaneš smlouvu na 5 let, můžeš být sebelepší hráč a po sezoně tě vyrazí jen proto, žes sám nevyhrál playoff. Takovej Hyka ve Spartě musí být nadšenej, že odtamtud zmizel. A navíc, 100 mega sekera není úplně málo a je jenom otázkou času, kdy to Dědulu přestane bavit a zmizí odtamtud. Pak bych teda chtěl vidět, kdo tu sekeru zatáhne
    Post edited by Xaxxz on
  • Projel jsem si nejaky diskuze a ono s tou jejich sekyrou to nebude tak horky. Pro Dedka jsou to drobny, ktery by mohl vyresit hned, ale vyuziva to jako paku na mesto, aby mu cuklo a prodalo zbytek klubu pod cenou. Jinak za minulou sezonu uz byli minus "jenom" 7 mega, dalsich 11 tam dela Varada jestli prohrajou soud.
  • https://x.com/CZMaximus/status/1851526758882791427 

Tak Spartanum Bery nestaci, uz tam tahaj i Cernocha :) :D jezis jak ja bych byl rad, kdyby tady Bery fakt prodlouzil a temhle nenazranym "velkoklubum", co si mysli, ze muzou mit jakyhokoliv hrace, na kteryho si ukazou, zavrel hubu.. ale bohuzel se obavam, ze to dopadne jako vzdy
  • upraveno 30. říjen
    @kinkis 100M je pořád 100M :) a ani Dedkovi se to nechce vytáhnout z kapsy jen tak. Krom toho ta kumulovaná ztráta nějak vzniká, je otázka co za tím stojí, přeplacený hráči/neschopnost zaplacnout budget na sezónu takže se vykáže na konci roku ztráta mínus x milionů. Dědek se samozřejmě zahojí na největší hokejový hale ve vesmíru, o tom žádná, ale je nám asi všem jasný, jaký vlastně zájmy tam má, jak tu někdo dobře poznamenal, Babiš v hokejovém prostředí. Jesteze Šenky je z jiného těsta 
    Post edited by Screepy on
  • S tim naprosto souhlasim. Srovnani s Babisem bych rekl, ze bude v tomhle pripade velice presny :D umim pochopit, ze jsou fanousci Pardubic spokojeny s tim, kde ted jejich klub je. Ale neumim pochopit ty, ktery se tadytoho saska zastavaj teda. Fakt jako asi nejvic vadivej clovek z hokejovyho prostredi momentalne :D 
  • Bery si zahraje hned prvni turnaj repre, z Varu jedinej nominovanej
  • Vossy: hele to co říkáš je pravda ,snaží se maká, ale prostě na tu 3 je to málo pokud chcem hrát nahoře potřebujem tu 3 silnější! 4 si teď sedla ti makají každej zápas tu bych nechal občas pomůže i gólem...na tu bych nesahal...Kofroň je jasnej zpátky do Sokolova za Ila až bude ready...ale Sapi je prostě nebodovej a to je jeho velký mínus...( do budoucna ok ,ale za mě potřebuje víc času( Sokolov) aby si zvykl na dospělej hokej a byl bodovej)
    Salsten snad bude lepší s Ilem...( když ne musejí ho za někoho vyměnit)
    Nechat Ila se Sapim a Kofroněm by byla blbost chudak Ilo...
    Souhlas proč nedostane šanci třeba Šik na jeden zápas když není zatím jiná posila...ať se ukáže...ale s tou 3 lajnou to něco chce pokud chcem hrát střed...
  • je jasny, ze je porad co zlepsovat, ale pojdme si trochu uzit fakt, ze doma dame SPA sest bananu.
    jak jsme predpokladali, obrana je v podstate stabilni. s Dlapicem ti prijde dalsi moznost jak to skladat. 

utok je jina vec. 4. lajna je za me cajk a vsichni 3 se mi letos libi jak hrajou. je to rychly a ma to i silovy aspekt. ty 3 ostatni lany jsou trochu problem, nejvetsi posila (Ilomaki) odehral cca jen tretinu zapasu a druhej import je uplne jalovej. jsem presvedcenej, ze pokud by mel Ilomaki na kridle bombardaka, tak i se Sapi na kridle to pujde dobre. Sice kdyz hrali se Salstenem neco dali, ale proste neni to jak Bery, kterej zveda Cernocha (a obracene). ale myslim, ze to vidi jak treneri tak Kalous. a myslim, ze uz je dobre koukat i na to jak ten tym bude vypadat v pristi sezone...

k Sokolovu - ja mam Sika rad, ale vzhledem k bodum a vykonosti v Sokolove, tak Kofron/Kruzik jsou pred nim. Fakt nevim zda by pomohlo dat Sapiho dolu a nechat mu (+Kupcovi) cuchnout k extralize... v podstate nemame nejake dlouhe serie bez bodu. ale porad doufam, ze jeho (Sikova) doba/chvile prijde.       

• Za me teda je cajk i 1. lajna, kde bych nechal hrat Cihare. Jsou zapasy, kdy jim to nejde, ale tak to ma asi kazdej. Ve druhy urcite Vita a Gigi, u Prochazky ta vykonost taky je horsi nez loni. Jak uz jsem psal, Ilo bude ve 3. zabitej jestli mu tam nechaj Salstena a Sapiho, ale my moc na vyber nemame.
  • Co jsem četl rozhovor s Kalousem po první čtvrtině, tak tam říkal, že co se týče posílení, tak trh sledují bedlivě,ale že se zatím neobjevil nikdo, kdo by jim dával smysl.
    Určitě tedy sledují, a někoho hledají, je dobře, že ne bezhlavě.
  • @kanis

Úplně stejnou informaci říkal loni Bruk s Tobolkou a ve finále do toho týmu za celej rok přišel jenom McFadden, kterého nechali hrát 10 minut na zápas
  • To je fakt.
  • Hlavne realisticky by se melo i resit, co budem delat, kdyz Bery odejde. Protoze to by byl dalsi odchod velmi bodoveho hrace. Gigi taky bez smlouvy. Takze doufam, ze sportovni usek jede na 105%
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters