HCE Fórum

1715717719720721

Komentáře

• @Screepy Ten si z nich udělá rukojmí, fakt hokejovej Babiš…

Jinak naše první lajna dneska skvela, zatim nás vzdy pošle do kolen..
  • Dneska to je slusna prestrelka, doufam, ze aspon bod z toho vyvalcime
  • Sparta je hokejovejsi, nebudeme si tu nic říkat, bod až dva by byly z tohodle zápasu příjemný zisk, je třeba se dívat realitě do očí. Prostě u nás když chybí klíčoví hráči typu Gigiho a Ilomakiho tak se to halt projeví. Spartě můžou chybět dva takoví a zbytek týmu to kvalitativně zastoupí.
  • Herně je Sparta jinde. Ale její obrana dneska hoří. Na to jaké to jsou jména. Absence Grigera je hodně znát. Ta druhá presilovka je prostě lejno.
  • ilo uz je zpet na tribune
  • Mel priletet 28.10., uz se tesim na jeho navrat, ale teda hlavne doufam, ze si ho nejakej bezmozek typu Sikora nenajde
  • Ten Bery ma neskutecnou formu, ten hrac je jak vymenenej oproti lonsku.
  • Moc příjemný překvapení ten dnešní výsledek, koukatelnej hokej, za mě gut :)
  • Klobouk dolu a opet obrovsky vybojovane body proti velkemu favoritovi. Ted tenhle vykon opet nezahodit do kose proti Litvinovu :D 
  • Haha Beránek hrajr nad svoje možnosti. Šílenost, co se tu letos děje.
  • Dneska skvělý body, sice to mohlo být v 10.minutě 0:3, ale na to sere pes. Dneska kromě třetího útoku všechny lajny gól👍🏻Škoda, ze ty Budejky chtějí za Kubíka jen centra, Salstena asi prekvapive nechtěli.
  • No dekujme někomu nahoře za tu střeleckou fazonu Beryho, kdo by to před sezonou řekl, že z něj budeme mít takovýho pana střelce. Jak se tu ze všech stran omilalo že nemáme střelce tak ho naštěstí máme a v pravý čas.
  • To byl dneska hokej jako kráva
  • Ale v tuhle chvíli prostě mrzí ty zbytečný ztráty
  • Hoši děkujem! Super body - pěknej hokej (na tu naši sestavu v útoku) Bery no coment ! Ale hodně pomohla dneska 4 řada vrátila nás v pravej čas 2x do zápasu...Sparta byla dopředu hodně silná! Určitě tam byla i klika ,ale to k tomu patří...hoši makali a ve finále si myslím rozhodl Frodo- pochytal hodně navíc!
    Na Litvajz v neděli čekám vyprodáno páč bude i hodně Ropáků...
  • Prvních 10 minut jsem si říkal, že Sparťani nedostali týden najíst. Neuvěřitelný pohyb, rychlost, ale naštěstí 3x vedli a 3x se sesadili sami. Zápas parádní, mělo to tempo, nasazení, důraz a hlavně na našich bylo vidět, že tohle pustit nechtěj…

4 lajna naprosto výborná dneska, první to vzala nakonec na sebe (ale porad si stojím za tim, ze do půlky zápasu dost spatna). Bery ma proste zivotku a takhle mu i to zahraničí muze klapnout, jelikoz ma tu bodovou nadstavbu jako krava. Diky za bojovnost a skvely body, dulezity body. Protoze herne je Sparta totálně jinde a byla radost na ně koukat…
  • Výhra super, tipoval jsem 5:2 😆
    Ale nechápu tu naší obranu...

• https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-911242360&idb=-1&hash=96777ab7 Mám tu aka povedený cash out. Ukázka dobré náhody i smůly :D 

Jinak ty goly Sparty si nemyslím, že by to byl kiks obrany. Spartanska obrana více hořila. Jako tohle je skoro repre obrana a hraje lejno a nemůže si nahrát na hokejku. 
  • pěkné, ale zase je může těšit že na naši výhru byly jen 3%, takže se napakovali hlavně ze sázkařů na Spartu (91%) a remízu (6%)
  • Když se k těm predikcím doplní výsledky, Tak může být hokej.cz rád že neprovozují sázkovou kancelář. =)
  • @Uklízečka_kabiny_HCE Ouuuuuuuu, to bych rozdýchával nějakou chvíli 😁🫣
  • @HCE_Majkl Jako kdo tipuje střelce, tak ví, že prostě do 8 minut v jednom zápase aby tam oba dali gol, je opravdu malá šance. Tak jsem se k tomu zasmál a trefím to nextime :D  Ale takový kombík v podstatě nově hraju od této sezony. Když minimálně trefím jednu skupinu tak vklad je back + menší profit, ale většinou to je an kukačku v dalších zápasech. 
  • Tohle nekdo hodil na twitter a me se malem srdce zastavilo 😂 a vypada to teda extremne divne v tom Spartanskym dresu 😂
    Obrzek
  • Spartani obecne na twitteru berou jako hotovou vec, ze ve Varech Beranek pokracovat nebude a chtej ho do Sparty
  • Já si myslím, že pokud odejde, tak do čech nepůjde
  • Já četl facebook Spartanský, ale oni si mysleli, že jim to prohrál golman. Příjdou mi strašně jednoduší. A tohle je dobrá fanfikce KEKW 
  • Sejmout takhle Chezu jako dneska kluci sejmuli Spartu, by vůbec nebylo od věci.
  • A rad bych napsal jednu vec - pred sezonou jsem rikal, ze pokud se budeme motat nekde kolem 8. mista, budu spokojeny. Po 17 odehranych zapasech jsme 8. :) samozrejme musime vzit v potaz, ze vsechny tymy kolem nas maji o 1-3 zapasy mene. Takze teoreticky na tom muzeme byt o dost hur, ale to je co by kdyby, uvidi se :) kazdopadne muj pocit je, ze novy treneri nam svedci a i pres vypadky a nektere zapasy co byly fakt spatne, to letos ma nejake parametry. Porad vzhlizim na navrat Ilomakiho a idelane bych do ledna videl jednu posilu do utoku :) 
  • Dneska krasny 3 body.
    Byla tu zminka ohledne zbytecne ztacenych bodu
    Takze:doma prvni vyhra 5:4 nad Kometou v prodl.(1 bod), doma z PCE taky ztracen 1 bod,s Budejkama 2 body,v Bolce bod
    Celkove si myslim,ze jsme naprosto zbytecne ztratily 5 bodu.Coz je skoda
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters