@kjetel@plasa Jandač se ale od Hadamczika liší jednou zásadní věcí, a to je míra arogance směrem k veřejnosti a novinářům, tou Jandač neoplývá, a proto je mi mnohem sympatičtější než Hadamczik.
@Vosa1 Mno, nijak bedlivě je nesleduju, ale řek bych, že to tak trochu na háku maj oba Zatímco Hadamczik je lokální polomafián, takže takovej přístup k veřejnosti je integrální součástí jeho osobnosti, Jandač je prostě jen vobyčejnej trenér Ale fakt se nechci nějak někoho zastávat, ale ani je porovnávat. Každej je nějakej.
@kafka Taky neříkám, že je dobrý trenér, nebo že má úspěchy, bral jsem to z pohledu sympatií, samozřejmě sympatie jsou jedna věc a úspěch je věc druhá...
@kafka Taky neříkám, že je dobrý trenér, nebo že má úspěchy, bral jsem to z pohledu sympatií, samozřejmě sympatie jsou jedna věc a úspěch je věc druhá...
Jasně, rozumím i souhlasím. Jako člověk působí a vystupuje Jandač jednoznačně lépe, než Lojzík...
Kurnik,tak jsem se tak moc těšil na ten zápas s Motorem,az jsem to omarodil.Takze ležím,a budu sledovat,a fandit z postele.Vam vsem kteří tam dnes budete,přeju prijemnej hokejovej zazitek
Tak Slovinci získali senzační druhé místo ve skupině, moc gratuluji a této hokejové pidizemičce s necelými 200 profesionálními hokejisty a tisícovkou registrovaných hráčů, včetně mládeže, přeji
ale to je ošklivý sarkasmus ... Onlajny 25:49: "KV Arena viděla
nevídané, něco, co se dlouho nestalo. Kapitán Skuhravý totiž svedl
sprinterský souboj za pukem a podařilo se mu jej vyhrát..."
Tohle byla vynikající pozvánka na play off.
Kromě deseti minut v první třetině a začátku třetí třetiny dneska jasně lepší, přehrávali jsme je. Takový průběh jsem nečekal.
Slovinců je opravdu škoda, hráli mnohem lépe než Norové a to čtvrtfinále by si za ten výkon rozhodně zasloužili, je škoda, že letos ani nebudou na MS startovat v elitní divizi, protože tato země je opravdu malý hokejový zázrak.
btw. Zaměřil jsem se na naše Slovince a ani jeden rozhodně nezklamal, naopak, Kovačevič měl skvělou rozehrávku, a to i pod tlakem, a Podlipnik zase tradičně dokázal výborně dirigovat hru v útočném pásmu.
Voni si Svedaci o tenhle průser,koledovali celej zápas.Připomínali mi dost silně nase borce,z předešlých turnajů.Mysleli si,že se jim nemůže nic stat,a vono ejhle.
Komentáře
Mno, Hadamczik na rozdíl od Jandače je trenér.
Jako člověk působí a vystupuje Jandač jednoznačně lépe, než Lojzík...
A stejnak nechcem Vsetín, tak vo co de....
No tak,ze se nechce Vsetín,se píše akorat tady.Pokud budes mit možnost ligu,radeji skoncíš druhej?Ja ne
Kromě deseti minut v první třetině a začátku třetí třetiny dneska jasně lepší, přehrávali jsme je. Takový průběh jsem nečekal.
Jo, docela dobrý.
btw. Zaměřil jsem se na naše Slovince a ani jeden rozhodně nezklamal, naopak, Kovačevič měl skvělou rozehrávku, a to i pod tlakem, a Podlipnik zase tradičně dokázal výborně dirigovat hru v útočném pásmu.
Rozhodující branka je neuvěřitelná. Si tam Němec udělal ze všech Švédů doslova a dopísmene prdel!
Jinak to vypadá, že si to Vsetín rozdá s Třebíčí o postup přímo v posledním zápase