HCE Fórum

1634635637639640649

Komentáře

  • Pearson to nebyl, ten prý padnul už dávno.
  • Já upřímně očekávám, že do sezóny půjdem s kádrem, co máme teď. Změn je tam sakra hodně, ale doufám, že pokud bude něco skřípat, nebude se to řešit jednim přestupem na konci přestupovýho, jako loni.
  • @FeryBo

    Taky jsem nad tím přemýšlel, že v kombinaci s Ilomäkim by si to ještě šanci zasloužilo. Ale za jakých podmínek, jak byl spokojenej, jak fungoval v šatně, těžko říct. 

    Každopádně z toho článku už tam není moc borců, kteří by připadali v potaz. Nevím, co chce za peníze, a zda by ho Kometa pustila, ale Kaňák by si rozhodně šanci zasloužil. Raskob taky není k zahození, ale tyhle typy už nejspíš máme. Z útočníků se divím, že nemá podepsáno Lantoši - ale ten čeká na Švajc nebo Švédsko. Jsem teda zvědavej, jak to některý hvězdy ustojí u Perníkářů. Protože tam oznámí ještě mladýho Zadinu a bude.
  • Pardubický útok se bude hodně blbě skládat. A to ještě možná Zadina a v dalším roce Kondelík. 
  • Chlán,Lantoši, jeden z nich by mě zajímal co se útočníků týče.

    A docela jsem prekvapenej, že ještě nemá u nás smlouvu Šenky, když je volnej. Ten by určitě špatnej nebyl.
    V tom Třinci to chápu, že už tam není, nicmene tam hrál hodně slušně. U nás by se určitě prosadil.
  • Možná kombinace věk + cena a nesmíme zapomenout, že i sám hráč musí chtít. Za mě Šenkeřik ano před pár lety, teď už ne. Radši ať dostane šanci Moravec
  • https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-kdo-si-tohle-muze-dovolit-svedove-a-finove-ziraji-na-cervenkuv-prestup-5032052 a jsme zase u toho, jestli Dědek dal Cervenkovi over 1M/měsíc (a to není nic proti Cervenkovi, ve Švýcarsku hrál určitě za víc), tak se zase dostáváme k tomu, že to je na poměry český extraligy prostě bizar. A co se týká článku že Finové na to nemají v rámci ligy, no on nebyl ani extra problém získat Kangasniemi, a ten hrál za mnohem mnohem méně než Cervenka a kvalitativně to byl ve Finsku nadprůměrný hráč.
  • @Screepy S tím platem přitlač :-)
  • Cervenka - at mu daji tech milionu klidne 5. ekonomicky uz to nedava smyl ted. On je legenda a jedinecny hrac. muzu si myslet o smysluplnosti co chci, ale on je jedinecnej. problem je, ze oni maji takovych hracu (podobne placenych vicero) - Sedlak, Kaut., Smejkal - a dalsi mozna prijdou (Zadina?). Me spis prijde strasny, ze do toho preplati Kondela. Dedek to proste jeden brutal na steroidech, ale pokud nejsou nejake platove stropy, sroubuje nahoru i ceny hracu v jinych extraligovych klubech. Zase to dela lepsi celou extraligu a bude me jen tesit az zase ten titul neudelaji ;)

    k nasemu tymu - za me obrana cajk. pokud se nekdo dloudobe nezrani, tak je to konkurenceschopne. mysim, ze letos bude it i Pluto lepsi cisla, protoze ta tiha bude spis na Lotysovi. porad myslim, ze utok by jeste jednoho hrace do prvnich dvou lajn potreboval. ale treba to chteji nechat trochu sednout a pak pripadne doplnit, pokud neni ted na trhu ta idealni volba. On muze treba brutalne prekvapit kupco (kdo znal pred rokem kondelika), muze jim to treba s grigerem super sednout. me to zacina trochu davat smysl, pokud je to pocatek prestavby kadru, tak senkypl s tobolkou ztratili minimalne jednu sezonu, ale co uz... jen doufam, ze ty ambice budou primerene. nechci slyset neco o jasnem ctvrtfinale. cile jou postupne - sladit prebudovany kadr, progres/rozvoj hracu, dostat se mezi 12 (povinnost), prejit do ctvrtfinale muze byt ambice/touha/sen, ale pokud budou hrat slusny hokej, zabuduji par mladiku (odchovancu) a zacnou cilene doplnovat s vyhledem na dalsi sezonu, budu spokojenej.           
  • Screepy: Cervenka ma v PCE vyrazne (=nasobne) vic nez ve SUI. Top top cizinec tam bere max 400.000 CHF rocne. To bych rekl, ze Cervenka nebral. A i kdyby, tak to mas 10M. Troufnu si rict, ze PCE mu daly min. 2x tolik nez mel ve SUI. Ne-li vice. Plus se hovori o odstupnem ve vysi cca 7.5M CZK.

    Kangasniemiho plat bych do tyhle velky hry vubec netahal a neporovnaval. To jsou drobny. V podstate se celkem divim, ze tady za ty penize hral. A zaroven se i celkem divim nasemu vedeni, ze ho za ty penize jeste na jednu sezonu nepodepsali, pokud z jeho strany byla vule tady zustat.
  • Kanga je jedinej odchod, co me letos fakt mrzi a nechapu ho. U Rachny je to za me ok vzhledem k prestavbe kadru, ale u Kangy bych delal maximum ho udrzet
  • Ten Kanga...... já mám tyhle typy hráčů strašně rád, je to prostě hokejista, hráč. Na některých borcích vidíte jak to mají strašně vydřený, na něj byla radost se koukat. Zase na druhou stranu ale, byl dost často zraněný, trenérům třeba nezapadal do koncepce a naše poměrně defenzivní liga nebyla úplně pro něj. Byl bych v pohodě s tím kdyby zůstal, i s tím že nebude. Jednoho útočníka do prvních dvou lajn, který umí dát gól by to ale chtělo.
    To co předvádí Dědek s Červusem je nesmysl, totální úlet. Nic proti hráčovi samotnýmu, ty prachy by vzal v jeho věku každej, navíc si myslím resp. jsem o tom přesvědčenej, že na tu dobu kontraktu /2 roky/ tam odevzdá přesně to, co pro co ho podepsali. Ale ty finance jsou nesmysl prostě. Ani se nedivím tomu, že se ve Finsku a Švédsku nad tím pozastavují. Mají to tam prostě úplně jinak. A dost lidí by se možná divilo, za kolik peněz tady ten Kanga hrál....... 
  • Nějaký teaser?
  • Xaxxz 
    Předběhl jsi mě 😀
  • Tak Reunanen, to je posila jak kráva…ale furt bych radši útočníka
  • Pokud pise posily(mnozne cislo),tak cekam jeste jedno oznameni.
  • Tak nakonec  +1 obránce tip vyšel, ikdyž jsem to nečekal xD 
  • Ikdyz na druhou stranu mame aktualne 5 cizincu+2 slovaky.Ale nevim jaky jsou pravidla kdy se maze ze uz se neberes jako cizinec.
  • Tak letosni obrana je na papire uplne jinej level nez loni, uz se tesim na zari!
  • Tak teď mě ten kanga štve ještě víc….ta Finska souhra mohla slušně fungovat
  • Ok, mlcim a jdu koupit znovu vsechny 3 permice! 🫣🫣🫣
  • upraveno 17. červenec
    Já si fakt myslím, že ještě oznámí někoho do útoku. Jak jsem psal o xx příspěvků, nikdo mi nevěřil, že příjde další obránce. David Moravec to bude mít hodně těžký, Šalda taky. 

    Jenomže může nastat ta situace s Jaksem, že půjde do prdele. Nebo ho možná i vymění za útočníka. - počas sezony. 

    Kanga - ten názor na něho tady ví každý jaký mám :D Oni ho asi nechtěli z toho důvodu, že v obranné části moc poctivý není a defakto nebránil. 
    Ale teoreticky jako poslední část díĺku jako křídlo bych ho klidně bral a myslím si, že by nyní lépe fungoval. Je možné, že ho oznámí, kdo ví. 

    Vary to oznámili uplně zničeho nic. Na to jak jsem tu brečeli, každý je momentálně trochu zvědavý jak to bude vypadat v nové sezoně. 

    Počet cizinců:
    Ilomaki, Salsten, Mamcics, Reunanen. 
    Jaks i Slovaci se už za cizince nebrou. 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Type your comment@Uklízečka_kabiny_HCE

    Jaks se za cizince bere určitě, to pravidlo je, že musí odehrát 3 sezóny v řadě v česku. A Jaks ji má teprve před sebou.
  • No ty kráso. Obrana je luxusní. Až má strach, ze si Turecek zase nezahraje. Myslím, ze zároveň jsme letos koupili i první obranej par Sokolovu. 
  • I think our team is slowly taking shape.  :)
  • vím že je to spadá do JPP, ale doneslo se mi, že Matyáš Kantner má velký zájem se po sezoně vrátit z Finska do ČR a chtěl by hrát za nás. Což můj zdroj (z jeho blízkého okolí) dost překvapilo, že chce Vary a ne Plzeň, odkud pochází.

    Jak říkám, beru to jako JPP, vzhledem k tomu, že jde až o sezonu 25/26 a do té doby může být vše jinak. 1,92m a 91kg, 23+23 v poslední sezoně v 60 zápasech (+ 3+3 ve 13 v play off). Za mne by byl pěknou posilou.
  • Nadruhou stranu proc ne.Napr.Frodo udrzuje stale kamaradske vztahy s Plzenskymi hraci,treba zrovna on muze byt ten duvod proc by chtel jit sem.
  • Novou tváří týmu sokolovských hokejistů je útočník Jan Kern. Čtyřiadvacetiletý hráč působil v uplynulé sezoně v mistrovském Vsetíně, ale do Baníku přichází jako hráč karlovarské Energie. Tak držíme palce ať se daří herně i střelecky. Více si o příchodu Jana Kerna do Sokolova přečtěte na klubovém webu.

    https://www.hcsokolov.cz/clanek/3315-do-sokolova-prichazi-utocnik-ktery-lonskou-sezonu-odehral-za-mistrovsky-vsetin/

    Začíná se formovat tým a posilovat Sokolov 😊
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters