Ale byl by Tralmaks fakt to křídlo do prvního útoku? Ja si myslim že ne. Jestli jsou tady nějaký ambice (což teda asi neni jisté do teď) tak by se mělo brát někde jinde než z Kladna. Ale třeba místo Hlada do 2/3 lajny určitě gut. Dal bych jim výměnou třeba Koffera s Kofroňem 😅
Kanga - Griger - Tralmaks. Druha formace nemám s tím problém. Myslím si, ale že Tralmaks oni pořizovali (pokud dojde do první). Kanga takového hráče prostě potřeboval. Myslím si, že Černocha letos uvidíme vic ve 3 formaci a to bez Beránka.
Hlavne aby tady ten Ikka vubec zustal ze jo.
Za me Tralmaks by byl vybornej,uz v prubehu sezony to tady nekdo zminoval,ze je to slusnej hrac.Jen mi nesedi to,ze ma smlouvu na Kladne jeste na pristi sezonu.Tak by me celkem zajimalo pokud je to pravda jestli a co nase vedeni s tim udelalo.
Ale aspon se zacina konecne mluvit i o nas ohledne hracu 😀
Pokud se spekuluje o Moravcovi, tak se nejedná o syna našeho trenéra. Ten hraje juniorku v Brně. Tenhle David Moravec (shoda jmen) hrál za Boleslav a teď je v QMJHL
@LukasCZ tak Frodo mel taky jeste smlouvu v Pardubicich to bych jako uplne stopku nevidel, ale je to fakt jen spekulace, je mozny, ze to je komplet blbost a nikdo od nas s nim nikdy ani nemluvil
Kazopadne podle toho co Kubelka psal na FB by pristi tyden melo zacit oznamovani novych hracu. Takze uz pristi tyden bychom meli mit nejakou vizi toho, kdo sem prijde.
Ja doufam ze po lonskym propadaku to letos vezmou trochu vic vazne. Asi to zas nemusi byt excel tabulka se jmenama, chapu, ze potrebuji nejaky marketing atd, ale tohle ted uz ne, to se ted opravdu nehodi
Už příští týden zahájí A-tým dlouhou desetitýdenní suchou přípravu na novou sezonu 💪 V nadcházejících dnech pak představíme také další změny v našem kádru 🔄
📆 hokejkv.cz/clanek.asp?id=14276
Jako dobře, Ti kluci jako Sapi, Rymon, Moravec, asi dobrý, jsou to mladí, nicméně nevím jestli je to to ono, co my tady uplně tak potřebujeme. Ale každopádně se nechám překvapit, třeba se mýlím.
Kinkis: Já to sleduju, ale nemyslím si teda, že je to úplně o Pešoutovi, měl a má tam svoje problémy, který prostě souvisí s tím, jaký je to člověk, Růžičkovo školu fakt nezapře. Za postupem je táhne Vanta Hubl, který i ve svým věku na tu druhou ligu je pořád nadstandardní hráč..... Ale ještě nepostoupili, i když teďka už to asi dotáhnou, protože ten Havr je po dlouhý semifinálový sérii s Táborem vycucanej jako citrón. Jinak teda na to, aby postoupil tým z druhý ligy do Chance ligy musí vyhrát 14 zápasů play off, to je jen o 2 míň než Stanley Cup, celkem masakr.
Komentáře
Za me Tralmaks by byl vybornej,uz v prubehu sezony to tady nekdo zminoval,ze je to slusnej hrac.Jen mi nesedi to,ze ma smlouvu na Kladne jeste na pristi sezonu.Tak by me celkem zajimalo pokud je to pravda jestli a co nase vedeni s tim udelalo.
Ale aspon se zacina konecne mluvit i o nas ohledne hracu 😀
Počkej, aby to nebylo zase lord of pucks a byla by jedna posila za týden já bych rád, aby oznámili všechny najednou
Jinak na KLADNO EXPO 2024 hokejové karty -bude Patera podepisovat při autogramiádě.
To by bylo svým způsobem geniální
📆 hokejkv.cz/clanek.asp?id=14276