Kanis: Bruk ho sem chtěl, ale jak správně píše Pone, bylo to jinde neprůchozí, a to měl přijít jen na try out. Kinkis: To je Tvůj úhel pohledu, za mě je to ale právě o těch rolích na těch týmech, jak tady správně píše bxl....
z pohledu rizeni sportovniho useku to u nas bylo hrozny. souhlasim, ze ma mit jednatel/majitel nejake pravo veta, ale snad nechaji sportovniho manazera s trenery delat svou praci a dostanou k tomu dostatecnou duveru. hodnotit budu az uvidim jak to bude fungovat smerem k nove sezone.
co se tyce baraze. mam trochu jinej nazor nez vetsina. obecne jsem spis pro uzavreni extraligy pri snizeni tymu o dva. mezi chance ligou a extraligou je za prve vykonostni rozdil a z tech tymu druhe souteze nevic skoro nikdo nesplnuje materialni podminky na postup... osobne bych i snizil pocet tymu v chance lize a udelal z toho trochu atraktivnejsi soutez. ale je mi jasny, ze jsem v tom mensina, ale predstavte si, ze by letos postoupil VSE. pres pulku tymu by se muselo zmenit, pokud by nedostali vyjimku tak nehrajou na svem stadionu atd.
Upřímně většina telh týmu tam ma farmy. Reálně podstoupit může. Zlin, Vsetin, Poruba a Jihlava, ostatní jsou farmy. Stadion ja extraligu ma asi Zlin a Poruba.
@Flaksa34 myslis ty Vitkovice? Ber to trochu s rezervou, tohle jsem vycetl z komentaru na twitteru, facebooku atd, takze tam vime, co chodi za lidi. Ale proste mi neprijde, ze by to ve Vitkach bylo nejak vyrazne lepsi. Simickovi se dost nadava, jak klub vede aspon teda na tehle sockach.
Flaksa: Nemyslel jsem Vítkovice, o tom, že to tam nefunguje vím svoje, znám se s Dejkem dobře, takže vím. Narážel jsem na toho Marcela.....Nemůžeš dopředu říct, že to bude stát za hovno, v týmu bude mít nějakou roli, nebude drahej /v rámci nějakýho týmového budgetu Ti zbyde víc peněz na někoho jinýho třeba..... atp.
@Flaksa34 uznavam ze u nej jsem moc neresil hokejovou stranku protoze proste odsouzeny nacka bych v tymu proste nechtel at je to hokejista jakej chce..
Z Poláška po tomhle play off nemám vůbec špatný pocit, hraje dobře. Jestli klapne ten Reunanen, tak ještě jedno lepší jméno do obrany a mohlo by to vypadat slušně. Jasper dobrý hráč do 3 lajny a možná 2 přesilovky, Tralmaks podobně, pořád čekám aspoň 2 top útočníky.
Jako pokud by ten Tralmaks byl pravda, za me by to byl naprosto ok krok od nas. Ukazal, ze i v naprosto bidnym Kladnem umel davat goly. Sednout mu to u nas nemusi, ale lepsi nez zkouset nekoho, kdo ELH nikdy nehral.Vetsina golu pry byla strela z prvni po dobre nahravce coz si dost rika o spolupraci s Ikkou, pokud by pokracoval.
Komentáře
Kinkis: To je Tvůj úhel pohledu, za mě je to ale právě o těch rolích na těch týmech, jak tady správně píše bxl....
co se tyce baraze. mam trochu jinej nazor nez vetsina. obecne jsem spis pro uzavreni extraligy pri snizeni tymu o dva. mezi chance ligou a extraligou je za prve vykonostni rozdil a z tech tymu druhe souteze nevic skoro nikdo nesplnuje materialni podminky na postup... osobne bych i snizil pocet tymu v chance lize a udelal z toho trochu atraktivnejsi soutez. ale je mi jasny, ze jsem v tom mensina, ale predstavte si, ze by letos postoupil VSE. pres pulku tymu by se muselo zmenit, pokud by nedostali vyjimku tak nehrajou na svem stadionu atd.
https://www.eliteprospects.com/player/221513/tarmo-reunanen
Porad mi ale chybi ta financni investice, o ktery majitele mluvi, ze pripravena je. Treba si to schovame na podzim a ulovime neco tam…
https://discord.gg/zEkH6QzY
Sik,Polacek,Salda,Jasper,ten sved,Tralmaks,David Moravec junior,Rymon.
+ nejaci mladici co hrali za U20
Ale rikam znova,jen kopiruju o cem se tam mluvi.Je fakt,ze nekteri tam maji dobre informace.