HCE Fórum

1599600602604605649

Komentáře


  • Uz se nam to pomalu blizi a jedine spekulace jsou stale Sir, Salda, Polasek.. obcas nekde zazni Sik. Navrat Sapouska je asi temer jisty. No muzu vam rict, jsem hodne nervozni z toho, s cim vedeni prijde.
  • Od dob, co se poprvé spekulovalo o příchodu Rubricia, jdou všechny řeči o posilách kolem mě. Až to bude, tak to bude. Já to neovlivním.
  • Přijdou takoví hráči, že nám z toho spadne brada... ale je otázka, jestli to bude dobře... 😂

  • jo jo, Rubricius snad konecne dorazi. 

    ja jsem celou dobu hajil tenhle tym a tak trochu se bal velke prestavby. mozna je to ale tak, ze proste do toho bylo potreba riznout, protoze proste role/hraci/ambice se uplne nepotkalo a byl risk, ze se to zajede na uroven 10-12. misto. Na druhou stranu nechi abychom byli druha MBL, ktera protoci 68 hracu a jednou seznou to vyjde a druhou ne.  

    Chci tim rict, ze vic nez jednotliva jmena, bude zajimave sledovat zda za temi jednotlivymi posilenimi je system/napad. V tom prijde v lize skoro nejlepsi LIB. Nemusis mit 4 lajny hvezd, ale proste hrace s jasnou roli v tymu a hladove udelat uspech.   
  • Ti vsetinsti fanousci jsou neuveritelni..hrozne bych jim to pral..
  • Já bych jim přál aspoň jeden zápas..ale halt ten rozdíl je prostě o parník. Pokud prvoligový tým nesloží už do sezony tym extraligové kvality tak je v podstatě bez šance (dokud se bude hrát barazovym systémem). Jenže kdo bude mít v první lize aspoň těch 50-60M na to aby složil něco konkurenceschopného. Momentálně asi nikdo, krom toho neseš sebou riziko že se to nepovede a co pak, budeš pokračovat další sezónu ve stejným složení za ty peníze. To by musel někde přijít nějaký prvoligový Dědek, praštit do stolu, vysypat měšec a říct že cíl je jasný.
  • A k tomu faktor toho, že bys musel ty hráče vůbec do tý první ligy dostat a kdo bude chtít dobrovolně placat první ligu, když může hrát ELH a být na očích úplně jinde. To pak s budgetem 60M jsi stejně bez šance protože ty hráči ti dobrovolně o level níž nepůjdou. Nehledě na to, jak vypadá trh s hráči ELH.Začarovaný kruh..
  • Vyjímkou byly Budějky, protože ti v jejich sezoně před postupem měli extraligovej rozpočet a hráče dost solidně přepláceli
  • Ta baraz je fakt o nicem, to tu ligu muzou rovnou zavrit. Efekt stejnej.
  • @kinkis

    Výhodu to má, už teď můžeš téměř s jistotou říct jméno extraligového účastníka příští baráže :D
  • Ty změny co jsou v Energii jsou opravdu dobrým krokem, protože to mužstvo bylo stabilní delší dobu a bez výsledku. Posilnilo se a nakonec z dobrého projevu se hráči hledali a dopadlo to strašně a nastala velká změna. 

    Patera a Moravec si myslím, že by jinak nešli kdyby nevěřili tu vizi co jim řekl šenkypl a budou se snažit to plnit viz změny. 
    Frodo taky mohl zdhrnout a zatím nic. 
    Odchody jsou správné a logické a rachůnek je pryč. Ta přestavba je nyní. Vary si příští sezonu nemohou dát cíl čtvrfinále, ale mohou překvapit. 
    Patera dokázal uhrát v Bolce nejlepší 1x čtvrfinále a 2x semifinále s omezeným budgetem a každý vidí jeho neúspěch ve Spartě. Ale s Bolkou dokázal její nejlepší léta. A upřímně lepšího kouče bychom nedostali.

    Vnímám to pozitivně zatím to byly logické škrty. Co se oznámí v následujících dnech budě snad hodně zajímavé.   
  • Nevim co tam jedou za spekulace na tom discordu, ale pasujou nas ze podle posil budem konkurovat Kladnu. S tim jsem teda zatim dost v klidu, treba o Vitkovicich se rikalo, ze letos budou hrat o titul podle posil :) takze hroutit se nebudu ani jestli zadne "velke" jmeno neprijde. Pravda se ukaze na lede a kolem Vanoc budem bude chvalit, nebo vyhazovat trenery i s uklizeckou :)
  • Myslim,ze letosni sezona nebude ve vyhlasovani primeho postupu do PO,ale o to dostat se aspon do predkola.Velka hokejova jmena neocekavam

    Tema baraz-Za me byl spravedlivej ten system ve kterem jsme byly i my.Myslim tu skupinu 2 nejhorsi tymy ELH a 2 nejlepsi z 1.ligy.Pokud si to dobre pamatuju tak snad v tomto formatu spadlo prave Kladno o ligu niz.
  • Jj,je to tak, a tak i my, a taky tak o rok pozdeji i znovu Jihlava.
  • Play out je asi řešení, vyčerpá to týmy víc. Ale Kladno tu nemá prostě co dělat, čus.
  • Hamalčík v klubu pokračuje 
  • @LukasCZ Kladno spadlo v te sezone kde se padalo rovnou bez baraze, zpet sli Budejovice
  • @VANEKnaZDI v tom pripade bych ho nechal chytat zapasy, kdy nebude chytat Frodo. V zapasech, kde je temer jasne, ze se do brany nedostane, at tam klidne sedi Habal, ale kdyz Frodo chytat nebude, Hamalcik do brany
  • Systém nefunguje. Mě osobně se líbilo kdyby 14 rovný sestup a 13 se soubojem s prohraným ve finále.
  • Podle prvně jmenovaného kouče nebudou do úvodní fáze přípravného období zapojeni brankáři, neboť budou trénovat ve svých mateřských klubech.

    „Konkrétně se jedná o Petra Hamalčika, který nastoupí přípravu v karlovarské Energii a jednoho nového mladého gólmana, který se k nám připojí v další fázi přípravy,“ uvedl Tomáš Mariška..

    Ten nový gólman údajně Hamrla
  • Naprosto náhodně jsem našel střípek, že Iterský tady asi na letní přípravu teda nebude. Procházkovo instagram kde naráží na to, že žere na dovolený. Za mě správně jestli skončí, ale otázka zní - máme nového kondičáka?
  • Bruk už zná Marcela z působení v Plzni a Litoměřicích

    Z působení v Plzni a Litoměřicích jej zná i nový vítkovický lodivod David Bruk. „Je to velmi důrazný obránce, který naší hře může pomoci hlavně v obranném pásmu a předbrankovém prostoru. Je důrazný na mantinelech a co se týče ofenzivy, disponuje velice tvrdou střelou,“ pokyvuje.

    Proč už ho tedy nezkusil tady? Když o něm ví tyhle přednosti.

    Možná měl ještě smlouvu,a nebo to bylo neprůstřelný u jiných lidí.


  • Diky bohu ze ho nezkusil tady, hrac pro Chance ligu a jeste odsouzenej nacek, gol nedal od roku 2013 nebo kolik, takovyhle hrace fakt ne. 
  • 😂😂😂
  • Pokud vim, tak v nekterych pripadech mel Bruk zlanarenyho/predjednanyho hrace nebo hrace ochotnyho sem za nim jit, ale vetsinou to skoncilo tak, ze mu to bylo zachroupnuty od jednatele. Mozna to byl i tenhle pripad. Nechci dal psat o tom nesystemu tady. Bylo toho uz napsano dost. Myslim, ze Bruk je rad, ze se dostal do klubu, kde veci fungujou normalne (=profesionalne).
  • :D tak zrovna Vitkovice nejsou uplne ten klub kde by se dalo mluvit o tom, ze to tam funguje profesionalne, cetl jsem hodne komentaru jejich fanousku a nemyslim si, ze by si Bruk vyrazne pomohl teda :D 
  • Sportovní manažer tedy bude?
    Do nové sezony půjdeme se silným trenérským týmem i sportovním manažerem.
    Jak budou mít rozdělené kompetence při výběru trenérů či hráčů?
    Vždycky finální zodpovědnost mají majitelé. Takže určité právo veta mít budeme. Ale chceme klub posílit o hokejové odborníky, kteří mají kontakty, zkušenosti, ví komu zavolat. Přivádíme člověka, který nám bude předkládat vize a pomáhá vybírat celý trenérský štáb i hráče.

    Jen připomínám rozhovor s Šenkyplem. Docela mrazí z toho, že např Tobolka bude kecat Kalousovi a Paterovi do výběru hráčů 
  • kinkis: Proti tomu okresnimu preboru tady jsou kazdy Vitkovice Liga Mistru!  :)
  • Uznávám, že tohle je neprůstřelný argument :D
  • Ale jak se rika, ze zalezi na uhlu pohledu- jestli je sklenice vody z poloviny prazdna nebo z poloviny plna.... tak se na to da divat opacne i tak, ze je div, ze barka HCE vubec  nejak samospadem bez kormidelnika, bez kormidla, bez navigace a v mlze projela tim vlnobitim jmenem Extraliga.  =)
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters