HCE Fórum

1584585587589590649

Komentáře

  • proto si myslim, ze je nutne pockat i na trenery. predpokladam, ze jsou domluveni a kdyz se domlouvali, tak se resilo co chteji hrat, jaka ambice a s kym. proto bych prepokladal, ze Kubelka udela s novym trenerskym tymem rozhovor, ktery o tom trochu bude. mozna budou drzet treba Kruzika (v Sokolove) s vyhlidkou startu tady nebo nekoho jineho se stejnym zamerem. takze nejen kdo tady bude, ale i na jakou pozici resp. na jaky styl hokeje. 

    pak tady budeme diskutovat o tom jestli treba Polasek je topovej bek nebo ne, ale porovnvas to s nejakou komunikaci. muzes nesouhlasit, ale aspon vis, ze jim o klub jde a maji nejaky zamery. nejhorsi je byt uplne zticha a nechat nas tady diskutovat o tom proc je ticho... spatne je to zejmena s pohledu prodeje permanentek, ziskavani partneru, komunikace s fanousky atd. 
  • Ja jen doufam ze predstava hrace do prvnich 2 lajn neni vitez bodovani slovensky ligy nebo chance ligy nebo neco takovyho. Rekl bych, ze je dlouhodobe vyzkouseny, ze takovej hrac se muze chytit, spis s nim ale musi tym pocitat na pomezi 3/4/B tym.
  • Všichni tu nadáváme na komunikaci a v tom se shodneme. Ale když člověk si přečte ty komentáře pod příspěvkem nikdo to tam prostě neřeší. To je věc co mě zaráží nejvíce.
  • Me prijde ze lidi co jsou tady na foru a lidi co komentuji na FB jsou dve NAPROSTO odlisny skupiny, ktery i ten hokej vidi uplne jinak :D 
  • https://www.facebook.com/share/p/UXU47wcTamNpQXjT/

    Jinak týpek píše ze kanga nejdražší hráč jiný tu psal, že ne 🤣😂 každopádně jsem Furt na svým názoru u Kangasniemiho
  • @Uklízečka_kabiny_HCE za me Kangu nechat pokud mu privedou hrace do lajny, jestli mu neprivedou snipera, tak se ten kluk bude trapit
  • upraveno 21. březen
    https://hc-vitkovice.cz/roman-simicek-po-sezone-problem-zacal-uz-v-lete-za-rozhodnutimi-si-stojime/

    Jinak takhle nejak si predstavuju rozhovor po sezone. Tady jsem se o Vitkovicich dozvedel vic, nez o Varech za celou sezonu.

    Rad bych ale vypichl jednu vec: posledni otazka ->

    Jména nových trenérů už můžete prozradit?

    "Už jsme domluvení, je to hotové, ale jména ještě prozradit úplně nemůžu, protože jeden z trenérů ještě nemá zcela dořešeno své bývalé angažmá a druhý má ještě sezonu. Takže jak jsem řekl, my už v tomto týdnu absolvujeme setkání s trenéry, řešíme skladbu kádru a vše kolem toho. A až bude možné je veřejně ohlásit, tak to uděláme."

    Wojnar hraje play-off na Slovensku a druhy kouc ma byt Bruk. Takze Bruk nema doresene angazma u nas? Na konci brezna?! 

    Post edited by kinkis on
  • Myslel jsem ze Pulpan ukončí kariéru ale prej jde do Sokolova
  • Pulpan už minulou sezónu u nás podepisoval s tím, že bude mezi námi a Sokolovem pendlovat. 
  • @FeryBo ja myslel ze Puplanovo konec + presun do Plzne je tutovka, zajimavy info
  • Já si myslel , že už na to prdí a bude trenér v Plzni...mě by se líbil i tady jako trenér beků...zkušenosti má...ale jestli bude v Sokolově ještě hrát a určitá rezerva pro nás tak proti tomu nic ...
    Ke Kangovi ...ten mít v lajně centra typu Kondelik a na křídle Frka + na beku Zamorskyho s Nedomlelem tak je nejlepší nahrávač ligy ! Za mě nechat už jsem to říkal víckrát...jen sehnat lepší hráče okolo !
  • No taky jsem si myslel ze je tutovka ta plzen ale dneska mi znamej říkal ze jde do Sokolova a už na konci sezóny mi i říkal ze odejde kvera a ze neprodlouzi smlouvu s Michajlovem a vrátí se Hamrla z Finska no a nedávno to vyskocilo i na Elite…tak asi na tom něco bude pravdy. Ale tak třeba mu nabídla plzen něco lepšího jak Baník ale zase jestli chce ještě hrát jak rikal tak pak ten banik chapu
  • Kinkis: Bruk měl garantovaný kontrakt, což znamená, že i když Tě vokopnou tak Tě dál platí, dokud nepodepíšeš někde jinde, takže podle mě je Bruk i teďka pod smlouvou ve Varech..
  • https://www.hokej.cz/tema-lakatos-smlouvu-s-vitkovicemi-ma-rozhodne-ale-novy-trener/5080182

    Takhle nejak by to proste melo fungovat. Zadny vytacky,jmeno nehraje roli,proste vykonnost,trener si naprosto po svem slozi ( svůj ) tým,a jde se to zkusit co to prinese za ovoce,nebo, .račky.
  • @Flaksa34 aha aha, diky za info!
  • nechme VIT/Lakyho stranou. to neni nas byznys. rozhovor se Simickem (na VIT strankach) zajimavy, ale trochu drbarna. ja bych ideal videl nekde mezi tim nasim a tou drbarnou. kazdopadne pokud Kubelka psal/redigova ten nas rozhovor s Tobolkou, tak pri stejnem/obdobne obshovem sdeleni mohl mit neco absolutne jineho. mozna by mohli nekho externe na tuto komunikaci najmout. mimochodem otazka na komunikaci klubu s fanousky vubec nepadla. protoze pokud bych mel plan ja zintenzivnit/zlepsit tu komunikaci, tak bych to asi rekl.

    jeste jedno zamysleni k VIT. Byly v obdobnem hnoji na zacatku jako my v posledni ctvrtine. Oni privedli Zdrahal/Barinku/Peterka/toho obrance z KHL. Predpokladam, ze my jsme taky chteli doplnit, ale na cem to zkrachovalo? Prachy? Fakt by me zajimalo proc je problem sem dostat hrace. Rozumnel bych prachum (pres neco proste nejdeme) nebo je to o ambicich klubu nebo o tom kdo je laka (proste nevim kdo je boss nebo ten kdo rika ze je boss je hokejove uplne mimo) nebo kombinace vseho. Asi se to nikdy nedozvime, ale zajimalo by me (po sezone) kdyby rekli - meli jsem 10-15 hracu na seznamu (souperem o ty hrace nejsou jen kluby v ELH, ale i v dalisch soutezich), ale vsichni sli jinam protoze - jsme jim nechteli dat tolik co jinde, chteli hrat p-o  atd.    
  • Tak Hladonik prej do Vítkovic
  • Asi nahrada za fridricha @Xaxxz
  • Má to i blíž domu 
  • Je to tak,pisou Vitky
  • Jsem zvedavej koho nam jeste Bruk dyztak ukradne 😀
  • Hladonik urco neni Brukovo prace…

    Jinak Vítkovice pousti min 2 hrace, ktery bych u nas klidne bral…
  • Tam mají taky docela dobrou čistku
  • Hladoš tu zanechal solidní stopu narozdil od jinych na něj nebudu vzpominat úplně ve zlém...letos už ale bylo vidět,že hráčů jeho typu bylo máme v sestavě moc a na ještě větší progres na kterej možná má to u nás není..
  • Jak jsem celkem věřil ropákům po tom jak vybrali kotletu, ze udělají doma aspoň 1 zapas a pak si vklidu buď u nich nebo doma zajisti postup tak po tom co jsem viděl dnes tak bych se nedivil kdyby jim za další 2 zápasy skončila sezona.
    Jasne hraje se na 4 vítězný a tohle je muže zase posadit zpátky na prdel a začnou makat ale nevím no 😂😂
  • Kometa mi dělá radost, Litvínovu to fakt nepřeju
  • Vítěz bodování 2.finské ligy
    https://www.eliteprospects.com/player/440906/okko-kangasniemi

    Nevím jak moc je tato liga kvalitní, ale takový Kusý který před sezónou přišel do Kladna z téhle ligy rozhodně dojem udělal 🙂
    https://www.eliteprospects.com/player/213486/denis-kusy

    Dávám jen pro zajímavost 
  • To je brácha Ikky?
  • jo, Iikka je nejstarší - 29, Okko prostřední - 23 a pak mají ještě bratra Tottiho, kterému je 17
    https://www.eliteprospects.com/player/956824/totti-kangasniemi

    navrhuji vybudovat klan Kangasniemi ve Varech, všichni 3 jsou útočníci, ale rozdělit je, protože lajna 170, 177 a 176 by moc respektu nevzbudila :D
  • Tak zase ten prostredni bracha nehraje spatne,podobny styl ma jako jeho bracha ve Varech,kdyby ho Vary privedli,tak by udrželi i ve Varech našeho Kangu,oba hracicky na puku a top nahravaci,ale chtelo by to privezt i top střelce 😉jen me zaráží, ze zatim je spekulace jen Polasek a to pro me top obrance uz není.....
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters