HCE Fórum

1581582584586587649

Komentáře

  • Pořád nic? 
  • Kinkis: S kondičákem souhlas, jde do prdele určitě! Ale nemyslím si, že je to všechno jen o fyzičce. Já si stojím za tím, že ten tým byl špatně složenej. První lajna kolem Čečeho nenaplnili očekávání, plus takových 5 útočníků bylo úplně mimo, čtvrtý útok náš absolutně nekonkurenceschopný..... neudělali tlak, nikoho nedohráli, a ještě třeba Koffer dělal hloupý fauly. V tom týmu chyběla rovnováha. V těch dvou sezonách, co jsme hráli finále jsme třeba ve 4. útoku měli kluky jako byl David Zucker, Hluchota, ty tam vletěli vždycky, dohrávali to u mantinelů, měli pohyb, byli na ně fauly. V tý skladbě týmu by se mělo myslet i tady na to. Poslední 2 roky ve čtyřce kromě občasných záblesku Kofroně leklý ryby. Tady si třeba umím představit toho Rymona, ten by byl na to výborný třeba. Plus samozřejmě musí přijít rozdílový hráči do speciálních formací, jinak bohužel.  
  • Souhlasim, 1. a taky 4. lajna.. Cece a Bery jsou minimalne u nas utocnici do 2.-3. lajny, ale ne elitni a rozdilova formace se vsim respektem k nim. A ta 4. lajna byla letos opravdu jen do poctu
  • Varský fanoušek čekající na jakékoliv info o A týmu

    Quentin Tarantino Walking Around  Know Your Meme
  • Přesný :D ostatní týmy mají aspoň spekulace, my nemáme ani ty :D 
  • https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-cesi-ridi-americkou-firmu-jeji-ztratu-snizili-ctyrnasobne-248017#dop_ab_variant=1272911&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest241_shrnuti_llm_varDD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz no a pak čteš tohle a říkáš si, jasně, pro Senkypla nosný byznys, není o čem, on tu "energii" musí cpat jinde, protože naše energie ho asi neuživí, o tom žádná. Ale zároveň když vidím a čtu jak z potapejiciho se Titaniku ještě asi udělá mrštný člun tak si říkám kurva, oproti tomu je HCE taková srandička na odpoledne, jen to vzít za ten správný konec a nechat to řídit kompetentní jedince, kteří se s tou prací akorát budou Senkymu zodpovídat..nic víc nic míň.
  • @12Stig12
    Neblbni, je moc brzo…zatím ti musí stačit to, že dorostenci vedou ve čtvrtfinále :D
  • upraveno 18. březen
    To je zrovna dobrá zpráva, mládež musíme udržet nahoře.

    Ale jako ta ignorace směrem k fanouškům od HCE je neskutečná, to jsem fakt snad ještě nezažil, že by nás měli takhle na párku. 9 dní od konce sezóny a ani čárka. Neskutečný.
    Post edited by kinkis on

  • 7.2.2024 .. má smysl to komentovat?
  • Kdyz clovek kouka na PO a vidi ty hrace co byli u nas..Koblasa,Kase,Flek,Kohout,Zata,Vondracek,Pech…tvl to byl konkurence schopny tym stahnout si je vsechny zpet 😀
  • tak ono u ostatnich tymu jsou take spis jen spekulace nez oficilani komunikace smerem z klubu. ten problem je u nas jasnej. pokud je to tak, ze se ceka ze ten kdo bude jediny komunikovat s fanousky je majitel, tak bude komunikace tak jak je ted. tzn. bude to hruza. 

    heslo, ktere si napsali je - Jsme jeden tym. To je samozrejme nejvyssi mozna lez. Nebo aspon do toho tymu nezhrnujou fanousky (to je ta lepsi varianta) nebo proste po dvou letech vlady Tobolky je ten klub uplne rozsypanej. Mladez si jede svoje (a ma otevrene dvere k Tobolkovi). Vedeni Acka si jelo to svoje a ted vlastne nejede vubec. Bud jak bud, rozhodne nepracuji jako jeden tym pro Energii. od mladez po Acko. 

    mozna se Kubelka v tom rozhovoru naivne zepta na to jak si majitel klubu predstavuje tu lepe nastavenou komunikaci, ale prosim o konkretni odpovedi. kdo, kde a jak casto bude podavat informace o tom co se deje v klubu. a dalsi otazka, kterou by mohl zkusit - proc bych si mel koupit permici? Predpokladam, ze nikdo neveri, ze tim argumentem je, ze mam rezervovane misto na play-off (letos 1 utkani) ci usporu oproti jednotlivemu vstupnemu. Co je ta emoce co rozhodne vzit tech nekolik tisic a dat je Energii? Me nic nenapada.    

     
  • Ten Litvínov to Brno dobře řeže…jsem ani nečekal
  • Od třetího gólu jim chytá Lukeš, to Litvínov nasype ještě tak deset gólů :D
  • @1140bxl já časově zvládám jen pár zápasů za sezónu, ale kdybych byl z Varů, na permici počkám, až co udělaj s týmem. A jestli se na to zase vyserou tak ani náhodou
  • @kinkis presne jsi definoval muj postup. driv jsem permici kupoval se zvyku, se Senkyplem s nadeji, ze nastane zmena a ted do toho pujdu az bude zmena nebo signal zmeny. 

    @LukasCZ jasne, ze to jsou body co jsou pryc, ale i s nima by nam porad chybela sila a centimetry. mozna vondrc nebo zata. hlavne se nemame dojimat nad tim co by kdyby... pokud maji prachy, tak muzou neco postavit. pokud je nemaji, at to reknou (snizi ambice) a budu se na ten tym koukat jinak. 
  • každý 2. víkend jsem v práci, jen to u mne vyřadí dost zápasů, že mi vyjde jednotlivé vstupné levněji, takže ani letos nebudu zvažovat permici (předtím jsem byl na vejšce, což zase vyloučilo dost zápasů přes týden).

    ale jo, musí se nechat, že jestli chtějí celou halu jen pro děcka ze škol a klubů v kraji, tak to vzali za správný konec, aby pro ně bylo na tribunách dost místa
  • Ja kupoval letos permoci po dlouhé době. Další sezónu nevím, ale otec je senior takže pulka. A navíc platíme to ze sodexa.
  • Screepy

    Máš pravdu,je to úplně o ničem jiném řídit firmu,nebo jakkoliv (zregenerovat), když se v tom vyznas,nebo na to máš lidi, kteří se v tom odvětví vyznají.
    Tady v tom odvětví se bohužel Náš majitel zřejmě moc nevyzná,a Ti kterým důvěřuje,taky ne,dle všeho.
    Já pořád věřím,a Vy taky,že se to zlepší.

    Je to jen a jen na nich,jestli chtějí mít plný barák,a dobré výsledky,musí proto neco udělat,což už tady bylo řečeno milionkrát
    To je jako házet hrách na zeď.
    Doufejme,a doufejme.





  • Ono realne..myslite si,ze kdyby nebyla ta velkohuba prohlaseni ze budeme cilit na ctvrtfinale…ze tento tym je opravdu tam kde realne ma byt?coz je 12 Flek.. jaka je(byla) vlastne prava tvar tohoto tymu,jestli fakt mel navic.


  • Asi je na čase zaplavit tim net....
  • Tak hoši naštval jste je a vypnuli webovky
  • @three7 hodne presny :D
  • @LukasCZ kdybychom nerikali, ze cilime na 1/4 finale, tak tu neni Frodo a mozna nemame ani to 12. misto :D
  • Jako fórum jsem nějak zvládnul udělat, to se mám pustit i do webu? 😁
  • Ten tým měl reálné na střed tabulky. Kdyby se hrálo jako v 1. Čtvrtině. Bylo to celkem koukatelne. Jak se začalo nedarit zkoušeli se tam doslova hovna. Kanga hrot, 5 útočníku pri 5v5 apod. Bodove každý mohl mit průlom, ale to se nestalo. Stagnující Černoch a Beránek + probuzení Grigera s Rachunka. Konec sezóny vymena trendu. Papírově a herně z počátku na ten jejích cil bylo. Nemyslim si, ze ty cile byly nadhodnoceny. Myslim si že nejlepší moment na vyhození trenerů bylo při oslavě Kumstát a Košťál se Spartou. Rozhodli se jinak nebyl plan B. 

    Největší zklamání je Kanga. Je mu to vůbec nesedlo a prostě to nefungovalo. A stálo to dost. Delal hezke klíčky a nahrávky a komtrola puku, ale to prostě na povedenou sezonu nestačí.
  • S Kangou je to tezky, na tech zapasech kde jsem byl na zivo to byla radost pohledet na nej. Neskutecne sikovnej na puku. Ale on potrebuje k sobe dobryho hrace co umi zakoncit a to celou sezonu nemel.
  • @kjetel forum nam sebrali, ted i web, zhav klavesnici :D
  • To bude chyba někde mezi 
  • Vše jde jak má 
  • Web jde,fórum taky.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters