@Uklízečka_kabiny_HCE uprimne nechapu, jak dokazes komunikovat na tom discordu me to tam prijde jeden arogantni dement vedle druhyho jestli je to vsechno jen nadsazka a ironie, tak se nechytam teda
Osobně na discord jsem zvyklý od roku 2016. A většinou jsem působil v takových těch herních komunitách, takže na tyto věci jsou zvyklý Asi 99% je nadsázka, memes a ironie.
Ale dneska s tím Frkem, tak borec mi pak dal velice cenné info a za to jsem velice rád. Takže v sz působí zcela normálně a stejně cílem je získat co největší množství informací.
@Vossy dik, normalne tyhle platky nectu, ale opet se mi potvrdilo, ze Frodo je lidr. Je fajn, ze prisel nekdo kdo ma ambice, tohle muze posunout celej klub.
jinak aby to nezapadlo, tak ta prumerna navsteva (bez Klingose) 4 000 na zapas je uspech a je videt ze ten prichod novych majitelu vzbudil ocekavani. pokud to chteji udrzet, tak budou muset pridat na te sportovni casti.
Povzbuzení zájmu určitě prospělo. Bylo by fajn kdyby to čtvrtfinále klaplo. To by se splnil cíl. A Frodo by byl klidnější. Takže změna majitelů určitě měla pozitivní vliv s tím, že herně se to tolik neprojevilo. Ale to chce posuzovat až s časem.
@kinkis Kohout určitě zklamání. Přičemž mi nepřišlo, že by ze začátku dostal málo prostoru. Lukeš je kapitola sama o sobě. Ten jestli bude příští rok v extralize tak to bude zázrak.
Jako góly co jsem viděl já byly víc než půlka spíš náhoďáky. Hodil to od modrý tahem a ono to propadlo. Takže bych z něj teď rozhodně nedělal ofenzivní eso.
Dvorak je za me hodne solidni bek. Myslim si, ze by mohl jeste vystrelit ven. Nikdy se sice nevyprofiloval diky dobry střele nebo ofenzivnimu potenciálu. Ale je spolehlivej, dobre brusli, umis rozehrat a ma parametry na fyzickou hru. Myslim si, ze budou vzdycky nedocenenej a budou beci, ktery budou vic videt…
Kanis: Tvl co sem taháš Jandače, vždyť přece náš hlavní trenér na příští sezonu bude V.V. =)Ale ten Jandač je myslím ve hře, co já vím, tak varianta s Martincem padla, ten zastupuje zájmy Sparty v Litoměřicích........ Záleží jestli se Jandačovi bude chtít, jednak pracovat /nemusí myslím už/ a pak jestli se mu bude chtít třeba sem .... Jinak já budu každý zápas lepit na Budějovice, což teda při mé bilanci se sázení na zápasy HCE by snad měla být jistota postupu :-)
Komentáře
Se tam borec docela rozjel, skoro každej druhej komentář je od něj ale jsem rád, že tam máme konečně někoho aktivního od nás
A ano, většina tam skutečně jsou arogantní dementi…hlavně mě baví, jak nás tam poučujou o atmosféře lidi z Bolky a Třince
Ale dneska s tím Frkem, tak borec mi pak dal velice cenné info a za to jsem velice rád. Takže v sz působí zcela normálně a stejně cílem je získat co největší množství informací.
jinak aby to nezapadlo, tak ta prumerna navsteva (bez Klingose) 4 000 na zapas je uspech a je videt ze ten prichod novych majitelu vzbudil ocekavani. pokud to chteji udrzet, tak budou muset pridat na te sportovni casti.
Tak snad pouceni pro Brno, aby nam prestalo vykradat tym Lukese si tam nechte naveky, Kohyho bych bral zpet do 3. lajny
Myslím, že by tady opět pookřál.
Tam mu to moc nesedlo.
K Lukešovi se vyjadřovat nebudu.
Za ty jeho kecy, dobře mu tak.
Jestli pojedem z Budějovic za stavu 1:1, budu věřit, že je můžem překvapit. Pokud to bude po prvních dvou zápasech 0:2, je za mě hotovo.
Já 3:2 pro nás.
Jinak já budu každý zápas lepit na Budějovice, což teda při mé bilanci se sázení na zápasy HCE by snad měla být jistota postupu :-)