Krasne odehrana 3. tretina proti totalne nalomenymu souperi. Jestli jsem chytal nadech hokejovyho nadseni, tak uz ho nemam. Bery dik, Motor 3:0 a posledni zhasne…
No tady se jen potvrzuje ze v PO nemáme co dělat a bylo by nefer se tam vůbec dostat. Protože jak bylo zmíněno…takovýhle zápasy rozhodujou presilovky a hlavně zodpovědná hra a mi neumíme ani jedno
Nemám slov😡😡😡skvele rozebraný zapas, pak uděláme dva nesmyslný fauly u jejich brány! Naprosto neuvěřitelný. To muže trénovat, kdo chce, ale bohužel. Reprezentant nám prohrál zapas a ovlivnil celou sérii, protože za faul 50 metrů od brány, dostane minimálně 2 zapasy stop 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Jasně jejich 5 přesilovka a naše to byl rozdíl...oni 2 góly my sotva střela...škoda nadějně to vypadalo, ale že bych vynášel soudy ,že hned 3:0 to né...zbytečný fauly no...u toho Beryho ,že by to bylo nějaký totál koleno nevím? Neříkám,že 2 ne , ale 5? Nj to je fuk zítra zlepšit disciplínu hrát se s nima dá!
Pokusim se to ohodnoti bez emoci z poslednich 10 minut zapasu. Jasne jsme ukazali, ze pokud budeme hrat disciplinovane (napr jako proti Sparte) a budem pouzivat mozek, da se s nima hrat. Jestli chceme mit sanci postoupit, musime zitra vyhrat. Jestli prohrajeme i zitra, nepostoupime.
Já nastesti viděl jenom to dobrý, za stavu 1:2 jsem musel odejít…takže fakt nevim, co se tam stalo a komu jak mrdlo, ale ty vole, takhle projebat zapas?
@kinkis Sorry, ale Sparta si prijela zaklouzat a Kladno se na to vysralo. Jsme proste hrozny, nemame tam co delat, dneska tam bylo zase neskutecne chyb. Obrana hrozna pozicne i s pukem, celej tym totalne pasivni. Bery tomu dal korunku. Dekujeme
@HCE_Majkl v tom s tebou samozrejme souhlasim. Vidime to celou sezonu, proto jsme tam, kde jsme no. Ale furt jsme dokazali po 50 minutach vest. Jasne, byli jsme horsi, ale na to se historie nepta. Za me je jasny, ze udelame za zapas nekolik chyb, ale dost jich Frodo zachrani. My si ale musime pomoct v tech sancich, co nam da souper. Napriklad presilovky. A jelikoz tam stojime naprosto za nic, je to tezky chtit udelat zazrak. Furt ale verim, ze to nebude 0:3 pro Motor.
Tohle vyloženě celymu týmu posral Bery. Ten by měl někam zalézt,a už nevylejzat,a dostat pořádnej flastr mamlas. Do toho prodloužení by to dotáhli,a tam se mohlo klidně vyhrát. No nic,zítra je další zápas,hodit to za hlavu,a pořádně na ně vlítnout. Tohle by mohlo Budejky uspokojit,měli namále,a oni to moc dobře teď ví.
Emoce hoši...naštve to o tom žádná jak Prochy tak Bery zbytečně km od brány když soupeř vyrovná musí se hrát opatrně a né jim dát zamiňku...ale asi mám divnej názor bo nevím, ale mě to až na ten po závěr přišlo vyrovnaný celej zápas a od nás slušný narozdil od X zápasu v sezóně nebo toho posledního tady kdy byl motor jasně lepší...mě se naše hra 50 min celkem líbila až na tu 5 úsilovku!
Opravte mě, jestli se pletu, ale nepohřbil nás loni náhodou ve třetím utkání předkola proti Olomouci těsně před koncem taky Bery zbytečným faulem a vyšším trestem?
@maverick Tak mas vyhodu, ze nebudes tak kritickej. Mozna jsem az moc, ale tohle ani nebylo zapas hodnej play-off. Jasne, otocili jsme, byla nadeje, pozitivni myslenky atd. Ale ten tym
je blbe poskladanej, herne neuhraje skoro nic a semknout se a nejak to uplacat ala Olmik taky neumi. Stve me to neuveritelne, ale proste to je realita. Nemame v PO co delat, zitra me prekvapi cokoliv nez jasna vyhra Motoru…
Tak to tady svedeme na Beryho, páč viník se nehledá, ale viník se určí. To že máme slovy 15 střel na kasu, během 5 minutový přesilovky máme slovy JEDNU teč , je vlastně jedno.
Komentáře
@HCE_Majkl Absolutně nechápu, proč si lidi nechtěji tohle připustit. Vidim to úplně stejně.
Tohle vyloženě celymu týmu posral Bery.
Ten by měl někam zalézt,a už nevylejzat,a dostat pořádnej flastr mamlas.
Do toho prodloužení by to dotáhli,a tam se mohlo klidně vyhrát.
No nic,zítra je další zápas,hodit to za hlavu,a pořádně na ně vlítnout.
Tohle by mohlo Budejky uspokojit,měli namále,a oni to moc dobře teď ví.
je blbe poskladanej, herne neuhraje skoro nic a semknout se a nejak to uplacat ala Olmik taky neumi. Stve me to neuveritelne, ale proste to je realita. Nemame v PO co delat, zitra me prekvapi cokoliv nez jasna vyhra Motoru…